Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ce fiat (diesel)pot sa-mi iau la 1000 euro?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Fiat
florin88849
va intreb :ce pot sa-mi iau la 1000euro,care sama tina vreo 2-3 ani,sa fie neaparat diesel(nu pentru ca as fi inebunit dupa diesel,dar pot sa iau motorinala 2.3ron/litru),si sa fie usor de intretinut?Din ce-am observat la banii mei,doar de Fiat m-as putea lipi.Astept sfaturile voastre!
TLS-09
Scuza-ma , sa stii ca raspunsul nu este la misto, dar la banii astia chiar nu cred ca mai conteaza. Este greu sa speri ca vei gasi o masina cat de cat buna in banii astia si diesel pe deasupra.
Chiar ca nu stiu ce sa zic. Te-ai uitat pe sectiunea aferenta a forumului sa vezi daca gasesti ceva sau ce gasesti acolo?
De exemplu http://fiat.masini.ro/anunturi-second-hand,Fiat,70614.htm sau http://fiat.masini.ro/anunturi-second-hand,Fiat,71040.htm
Ionut45405
Eventual un junghi obosit !
stefan44002
QUOTE(florin88849)
va intreb :ce pot sa-mi iau la 1000euro,care sama tina vreo 2-3 ani,sa fie neaparat diesel(nu pentru ca as fi inebunit dupa diesel,dar pot sa iau motorinala 2.3ron/litru),si sa fie usor de intretinut?Din ce-am observat la banii mei,doar de Fiat m-as putea lipi.Astept sfaturile voastre!

Cred ca pentru tine e important sa iei o masina care sa aibe motorul inca bun - trebuie sa aiba compresie. Restul, adica tabla, suspensia, partea electrica cred ca poti sa le faci. Ar merge un Fiat Regata,VW Golf 1, Ford Escort, toate de prin anii '80.
florin88849
ioane,esti rau!
TLS-09
QUOTE(Ionut45405)
Eventual un junghi obosit !


Asa este, o afirmatie gratuita si inutila.Rusinica. :evil:
florin88849
ioane,tu ai avut masini noi de la inceput?problema mea ,e ca mie imi plac masinile mai vechi pentru simplul fapt ca pot sa mi le repar singur(ma pricep un pic),si in al doilea rind atitea posibilitati am.tocmai de-aia am cerut parerea ,stiind ca sint batrine,dar poate sa ma tina 2,3ani .oricum ,mersi pentru sfat
Ionut45405
Scuze daca vi s-a parut ca sunt rau, eram doar realist!
Masina 9 am avut 1 singura din ~40 si aia a fost Oltcit in 1988! Am avut doar masini sh, multe luate ieftine si defecte si puse la punct de mine, acum 10-12 ani era chiar un "biznis", mergeam cu ele un timp dupa ce le faceam si veneau clientii singuri la ele, ramanea un banut, luam alta si tot asa.
La subiect: am avut Uno D 1.3 luat cu 1500$ in '98 si m-am chinuit cu el de mi-au sarit ochii, nu recomand la nimeni. Si inca 5-6 dieseluri in zona asta de preturi, unele mai bune altele mai rele. Si nu e vb doar de Fiat-ul meu, cunosc cat de cat in domeniu, am avut si atelier si mi-au intrat destule pe mana. Problema e ca de atunci a mai trecut timpul si masinile sunt tot alea, mai hartanite si carpite, pt ca altele proaspete nu s-au putut inmatricula. Iar la ora actuala nu mai merita sa iei o masina obosita pt ca bagi in ea cat nu face, te chinui si daca vrei sa o vinzi nu mai scoti nici ce ai dat pe ea. Asta e situatia, iar la 1500 nu se poate lua decat una obosita, o "bomba cu ceas" care nici macar nu afiseaza numaratoarea inversa!
Inca o data imi cer scuze daca am suparat pe cineva.
TLS-09
Nu cred sa fi suparat pe nimeni ca nu se supara oamenii rationali asa usor.
Oricum raspunsul dat acuma este extrem de edificator si de bun simt, insa si Florin a explicat ceea ce-si doreste si de ce-si doreste asta.
Daca-ti cumperi ceva Florine pune o poza sa vedem si noi ce ai reusit sa-ti iei.
florin88849
va multumesc !eu am un tico bunpe care o sa i-l dau neveste-mi pt ca si-a luat carnet de vreo o saptamina asa ca imi trbuie si mie o masina sa ma misc care sa mearga cit de cit.abia peste 2 ani pot sa -mi iau si eu prima mea masina noua.de aceea ma intereseaza omasina mai veche care sa poata fi intretinuta mai usor si fara mari batai de cap. oricum va multumesc. LA MULTI ANI,fratilor forumisti !
Alex89808
pai fii atent cum sta treaba: tu vrei o masina buna cat de cat cu un motor la fel ( bunicel). eu iti recomand un opel kadett cu mare placere ( gasesti varianta sedan si la 800 de euro) si sunt multe diesel ! astea te tin chiar mai mult de 2-3 ani...si daca nu, poti lua opel rekord si mai ieftin , dar varianta diesel este de 2,3 si poate mananca cam multa motorina! tu alegi...mai exista si varianta opel ascona...sunt foarte multe. poti cauta pe www.autovit.ro sau pe google wink.gif sa pui poze cand iti iei ceva ca sa vedem si noi!
Alex89808
si inca ceva..acum am vazut: este un topic mai jos in care scrie asta: "Am gasit o DUNA diesel 1700m,de vinzare,de la un prieten,la 800euro.MOTORUL e foarte bun,are mici probleme de rugina pe la aripi. in primul rind ,va intreb cum sint ca masini si in al doilea rind daca merita banii?" deci poti gasi pana in 1000 de euro trebuie doar sa cauti
Eduard46373
Trebuie sa iau si eu o masina pt logodnica mea ceva in jur de 5000 ron,Tico nu prea gasesc bun sub 2000 eur si dacia berlina nu vrem.
Am vre-o sansa sa iau ceva care sa mearga si sa nu investesc in ea tot restul vietii,e o idee cu opelul dar piesele la ce scoruri gasesc?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.