Help - Search - Members - Calendar
Full Version: un sfat
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Aro
Ionut95379
Imi fac si eu un Aro 10 de la cap la coada si sper sa il termin pana in vara anul viitor pentru ca de anul trecut din vara tot lucrez la el. Am ajuns la caroserie si am observat ca rotile pot arunca tone de noroi sub aripi. De aceea este plin de rugina, mai ales unde se prind usile. Ce sa fac? Exista aparatoare de plastic pentru Aro 10? sau sa sudez tabla sa inchid golurile?
TLS-09
Vezi daca nu se potriveste de la alt model (cauta pe la srot). Eventual ia legatura cu o firma care prelucreaza plastic, fibre de sticle etc (sau tuning).
Incearca sa izolezi bine prinderea in suruburi pentru ca exista pericolul sa dea rgina in locurile in care fixezi aparatorile.
Daca-mi amintes bine existau niste protectii exterioare din plastic dar se limitau la muchia aripii nu protejau si interiorul si oricum, sincer, nu cred sa se mai fabrice acuma.
Ionut95379
Si de ce sa mai tin cont cand fac Aro-ul asta? Exista ceva la care trebuie sa fiu atent, sau sa modific ceva? Sa pun T-uri de Papuc pe fata, ca sa fie dreapta masina, nu lasata de fata? Sau altceva, ca vreau sa-l fac sa mearga bine si sa arate tot la fel. Multumesc :wave:
werner64006
Pentru ARO 10 exista aparatori pentru interiorul aripei, ca sa nu sara mizeria de pe drum pana sus , aceste aparatori sunt din plastic, se numesc PROTECTOR PASAJ si numarul de comanda la ARO este 00106 5800 4110 (drapta) si 00106 5900 4110 (stanga). Un magazin bun pentru piese ARO poate sa le comande de la Campulung.
Ionut95379
Si protectoare de alea din plastic sunt si la rotile din fata si la cele din spate?
werner64006
Da, sunt si pe fata si pe spate. Deci numarul de comanda nu il am pentru toate, dar exista pentru toate 4 aripile. ARO 10 al meu, AF 2000, le are la toate 4.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.