Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme la pornire ?!
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Vlad95335
salut! am un golf 4, tdi.. si mi s-a intamplat de cateva ori ca dimineata cand pornesc motorul, sa mi se aprinda pe bord semnalul de la esp si abs,iar motorul parca scoate un zgomot ciudat.. e vb de o fractiune de secunda,apoi revine la normal. si nu stiu,e normal sa se intample asa ? vreau sa mentionez ca asta mi s-a intamplat numai cu motorul rece,pe temperaturi scazute,sub 5 grade
tommy59961
asta inseamna ca nu prea mai au curent suficient. cand o pornesti, bujiile si electromotorul sug foarte mult curent si bateria o fi cam descarcata/veche.
Mariustom
Vlad, este aproape sigur c bateria mainii nu mai duce mult. Pentru verificare, pune un voltmetru pe borne, i citete tensiunea bateriei atunci cnd dai la cheie, cnd nvrte demarorul. Dac este mai mic de ~ 10,5 V, atunci asta e problema. Acumulatorul (bateria) mainii nu mai are capacitate. Din aceast cauz, la pornirea n condiii vitrege (frig), se aprind martorii ESP i ABS.
Oricum, verific cum am zis, i spune-ne i nou ce ai gsit.

Aaaa, uitasem, bine ai venit printre noi :wave:
Vlad95335
multumesc mult ! si pentru primire si pentru raspuns. :wave: bateria stiam k trebuie schimbata fiindca masina e din 2002 si are inca bateria originala pe ea. o sa o schimb dupa craciun,si va anunt daca problema a persistat sau nu. multumesc inca odata si.. sarbatori fericite tuturor :cheers:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.