Help - Search - Members - Calendar
Full Version: proiectoare de ceata / service auto in Cluj Napoca
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Kun95299
Salut

Caut proiectoare de ceata pentru Skoda Fabia. Preferabil in cluj. Stie cineva unde ar trebui sa caut asa ceva? Sunt din Cluj, da nici nu vreau sa aud de reprezentanta Skoda ca m-au tras in piept vara asta.
Stie cineva niste service auto cu preturi bune si servire de calitate in CJ?
!!! Reprezentanta Skoda EXCLUS!!!

[Skoda Fabia Sedan, 2003, 1.4 MPI]
DORU
Eu iti pot recomanda cateva site-uri unde poti gasi piese pt Skoda la preturi competitive, dar sunt din Bucuresti. Poti face insa comenzi, daca nu ma insel.

In privinta unui service, avem 2 colegi pe aria Skoda care sunt vecini cu tine, deci ii rog pe aceasta cale sa te ajute daca pot. Eu unul insa nu-ti pot recomanda decat un service autorizat Skoda. Daca vrei sa-i eviti, fa rost de schema electrica a masinii.
Attila62140
Vezi ca ti-am trimis MP. :wave:
serestely94734
Sal Kun.si eu sunt din Cj. Mai poti incerac la Bosch car Service pe Calea Turzii mai in jos de Luckoil. Scrie tew rog cum te-au intepat baietii la compexit pt. ca si mie mi se pare ca mi s-a intamplat....
Kun95299
Ca sa va raspund la intrebare Teapa Skoda Service CJ:

Tras in piept inseamna sa te duci undeva (sa zicem la un schimb de ulei la Skoda - Compexit Trading in CJ) si sa ti se ceara sa platesti 5 L ulei motor (am Skoda Fabia Sedan 1.4 MPI)cand chiar si in manualul masinii scrie ca intra 3.3 litri...si asta nu e tot. Cum s-au purtat cu mine lasa mult mult de dorit. Asemenea purtare merge la tara da nu intr-un oras aproape european. Am asteptat 20-30 minute sa apara unu langa tesghea si sa ma intrebe ce vreau. Avea tipu un aer asa de superioritate fata de noi clientii, de parca el ne-ar plati pe noi, desi cred ca el e cel care traieste din banii platiti de noi. Oricum am facut peste 2 zile reclamatie si sper ca de atunci s-au mai schimbat chestii pe acolo. Da tot n-am incredere in ei...sorry.
Asa ca o sa ma duc mai degraba la orice alt service...Sper sa nu mai ajung pe la ei niciodata. In ziua respectiva uleiul nu era singura chestie pe care au supra evaluat-o la Skoda, da nu are rost sa mai largesc povestea.
Da, pe scurt cam atat. Mi-a ramas pe gat asa un amar de nedescris. De fapt nu v-am zis sfarsitul povestii de la Compexit trading: la cele auzite am zis la vanzator: "Multumesc pentru informatii, nu sunt deloc multumit de oferta si de servicii, o sa ma interesez la un alt service si sper sa nu fiu nevoit sa vin inapoi. Tineti-o tot asa, numai bine." Dupa care m-am dus la un service mic mic de tot (str. Uzinei Electrice in apropiere de podul Garibaldii CJ, nu stiu nume magazin si nici nr adresa), dar au fost de treaba, nu m-au luat de pe sus, am pus exact acelasi producator si tip de ulei in masina (am cumparat 4 litri ulei) din care a intrat 3.3 . O da, si m-am scos la 185 RON cu 4 litri ulei cumparat, filtru in acelasi pret si montare filtru/schimbare ulei pe loc gratuit.
La Skoda m-ar fi costat pe la 350 lei (5l ulei, filtru ulei)....diferenta de pret destul de mare si cum v-am zis, teapa.

Janos

Janos
Marius84660
Poate nu este topicul potrivit, dar profit de ocazia ca mai multi clujeni au postat aici:

Stiti cumva unde as putea sa gasesc in Cluj ulei de motor VW 507.00 (Castrol, Aral sau Mobil1 - in aceasta ordine, deci de preferinta Castrol) pentru motoare diesel?
Kun95299
Pai ulei gasesti cam prin toate magazinele de specialitate cred ca...
Daca vrei Castrol, este un magazin pe str. Uzinei Electrice (Cluj Napoca) chiar in statia de la 30 (langa podul Garibaldi). Acolo poti sa iei si filtru de ulei si schimbul e gratis smile.gif
Au preturi foarte bune...cel putin cand am fost eu la ei era pret bun la ulei (am luat atunci un filtru ulei si 4 litri Castrol 5w40 parca la 180 lei).
serestely94734
Kun ti-ai facut tu schimbul de ulei si filtre pe Uzinei El. dar acolo nu ti-a facut si serviceul la masina si nu ti-au verif. masina si sa-ti scrie in carte service. Tu practic mergi cu masina aia pana se strica fara sa stii in ce stare este. .. Mie imi place de exempl. sa imi fie verif. masin ain timp la revizii sa stiu cu ce circul..... Si eu puteam sa-mi schimb uleiul intr-un garaj si filtrele pe marginea Somesului..... Daca as tine masina sa o vand si normal ca si eu as merge pe UZINEI EL, dar eu vreau sa o pastrez inca 1-2 ani apoi sa o vand la un pret decent si ingrijita.
Kun95299
serestely94734 poti sa te duci linistit la Skoda Service atunci si sa platesti dublu. Chiar nu e nici o problema. Oricum in cele 3.5 mil ce ziceam eu la skoda nu intra si revizia, doar schimbul de ulei si filtru. Revizia mai costau cateva milioane.
Lumea stie de Skoda Service, da e bine sa stie si de alternative.
Si daca vrei tu sa stii cu ce circuli atunci din cand in cand poti sa faci revizie la masina. Poti sa te duci la Skoda Service si sa scoti iarasi bani frumosi din buzunar sau poti sa cauti alternative...cum e Proton Auto sa zicem.
serestely94734, tu crezi ca la Skoda cand ti se face revizie ti se verifica absolut tot? Si crezi ca daca ti se zice la Skoda ca masina e 100% ok atunci ziua urmatoare nu te poti trezi cu probleme?
serestely94734
Nu cumva eu ti-am spus de PROTON ca alternativa numai ca am zis: Bosch CAR SERVICE?
Kun95299
da serestely94734...ai dreptate. thanks.
TLS-09
QUOTE(Kun95299)
...................... Oricum in cele 3.5 mil ce ziceam eu la skoda nu intra si revizia, doar schimbul de ulei si filtru. Revizia mai costa cateva milioane.


Interesanta politica diferita a dealerilor locali Skoda.Pe mine m-a costat 370 RON schimbul respectiv si revizia (ma refer la cea de 15.000 si 45.000)
serestely94734
TLS 370 RON te-a costat schimbul de ulei+filtre+reviize la 15000k+manopera la service SKODA in TM????Eu pt. similar la CJ platesc 500 RON inclus si manopera
TLS-09
Da exact atat a costat dar drept e ca a fost anul trecut .Cea de 30.000 Km a fost 560 RON dar mi-au facut o reducere de 38 Euro din manopera.La Procar Timisoara daca le duci un cumparator iti fac o reducere de 50 Euro din manopera la revizii.Nu mai stiu de ce mi-au trecut 38 si mi-au ramas 12 E pentru urmatoarea revizie(poate pt ca depasea manopera?)
onet_bogdan
Salutare,
si eu sunt interesat de proiectoare pt skoda fabia dar numai de corpul proiectorului cu ce mai are pt prindere in masca si cu restul ma descurc. Stie careva, am vazut ca Doru zicea de ceva site-uri unde gasesc asa ceva?
Kun95299
Onet,
faza este ca se gasesc proiectoare in multe magazine. Insa ai grija, ca chiar daca locurile is facute pentru proiectoare mai trebuie sa iei niste chestii, ca nu ai cabluri trase si trebuie sa schimbi si intrerupatorul(ca nu ai voie sa legi pe pozitia de lumina de intalnire).
onet_bogdan
QUOTE(Kun95299)
Onet,
faza este ca se gasesc proiectoare in multe magazine. Insa ai grija, ca chiar daca locurile is facute pentru proiectoare mai trebuie sa iei niste chestii, ca nu ai cabluri trase si trebuie sa schimbi si intrerupatorul(ca nu ai voie sa legi pe pozitia de lumina de intalnire).


Ideea e ca am un modul telecomandat care poate sa-mi porneasca si opreasca 4 consumatori. Acest modul deja imi comanda ceva neoane si un set de mini-blitzuri si ma ghindeam ca pot alimenta si un set de proiectoare. deci nu am nevoie de cabluri trase si alte intrerupatoare pentru ca singura legatura cu masina este alimentarea care este facuta printr-o siguranta care era libera din fabrica. Acea siguranta este pe bateria masinii.
DORU
QUOTE(Kun95299)
Onet,
Insa ai grija, ca chiar daca locurile sunt facute pentru proiectoare mai trebuie sa iei niste chestii, ca nu ai cabluri trase si trebuie sa schimbi si intrerupatorul (ca nu ai voie sa legi pe pozitia de lumina de intalnire).


Asta nu e o problema daca firul de la baterie acopera amperajul necesar. Dar pt a sta fara griji, foloseste un releu si o siguranta pe fir si astfel poti aprinde proiectoarele de la butonul de lumini. (eu asa am pt proiectoarele ceata suplimentare si montajul electric l-am facut la Skoda, pt siguranta).
Mircea100431
QUOTE(Marius84660)
Poate nu este topicul potrivit, dar profit de ocazia ca mai multi clujeni au postat aici:

Stiti cumva unde as putea sa gasesc in Cluj ulei de motor VW 507.00 (Castrol, Aral sau Mobil1 - in aceasta ordine, deci de preferinta Castrol) pentru motoare diesel?


MOBIL 1 ESP FORMULA 5W30 (available form April 2005)
Specificatii Tehnice: FULLY SYNTHETIC motor oil. Expertly engineered to prolong the life and to support the efficiency of your car's Emission Reduction System. This unique of leading edge components is compatible with Diesel Particular Filters and Gasoline Catalitic converters. Designed to deliver outstanding performance and protection in conjuuction with improved fuel economy.

Acest ulei respecta normele: API SM/SL/CF, ACEA C3, A3/B3/B4, MB 229.31, BMW LL 04, VW 504.00/507.00

Avem pe stoc la SC Proton Auto SRL
Magazin si Service pe calea Turzii 134
Depozit pe Calea Traian Vuia 127

Pret recomandat la client cu TVA: 66.23 RON / flacon la 1 L
252.90 RON / flacon la 4 L

Mircea100431
QUOTE(onet85224)
Salutare,
si eu sunt interesat de proiectoare pt skoda fabia dar numai de corpul proiectorului cu ce mai are pt prindere in masca si cu restul ma descurc. Stie careva, am vazut ca Doru zicea de ceva site-uri unde gasesc asa ceva?


AICI

sau la sediul firmei: Magazin si service - Calea Turzii 134
Depozit Central - Calea traian vuia 127 (Cluj Napoca)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.