Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Toate amenzile noului cod rutier
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
eugen94705
Pe 1 decembrie a intrat in actualitate Noul Cod Rutier. Bursaasigurarilor.ro va prezinta tabelul complet al contraventiilor si al amenzilor minime si maxime corespondente fiecareia. In acelasi tabel aveti numarul de puncte de penalizare care se aplica in functie de gravitatea contraventiei si numarul de zile de suspedare a permisului de conducere.
Va reamintim ca valoarea unui punct de penalizare este de 10% din salariul minim brut pe economie, adica circa 35 RON. La 15 puncte penalizare, carnetul se suspenda pentru 30 de zile. O recidiva in urmatoarele 12 luni inseamna o nou suspendare a carnetului, dar pe o perioada de 60 de zile. Punctele se anuleaza la sase luni de la savarsirea infractiunii penalizate. (vezi amenzi)
Ghita A.
Cine le-o fi spus oamenilor alora (de la bursaasigurarilor) ca salariul minim pe economie este 350 ron? Ultima majorare de care stiu a fost la 1 aprilie cand minimul pe economie (in cadrul contractelor colective de munca) a fost stabilit la 370 ron iar anterior in ianuarie 2006 s-a majorat pt toata lumea la 330 ron. Nicidecum la 350 Ron, nu a fost vreodata stabilit salariul minim brut pe economie (nici macar temporar).
Asta ca sa vezi cat se documenteaza cate unii inainte sa scrie un articol.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.