Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Calculatorul de injectie
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Robert65986
Salut!

In primul rand imi cer scz pt deschiderea unui nou topic aiurea, insa, intrucat topicul referitor la calculatorul de injectie pe care il deschisesem saptamana trecuta a fost sters, nu am stiut alta modalitate de a impartasii cu restul lumii modalitatea de rezolvare a problemei. :angel:

Deci, masina se oprise in drum si nu mai vroia sa porneasca, cei de la di-bas mi-au dat din prima ca e calculatorul de injectie si ca nou e 55 de mil. avand ei insa unu second-hand, reconditionat, la 15 mil. Dupa ce am cautat 3 zile pe toate forumurile, mi-a spus cineva ca acest calculator, de regula, nu se buleste iremediabil si ca este relativ ushor de reparat de catre orice electronist, prin urmare, i-am rugat pe cei de la service sa-mi dea jos calculatorul de injectie, am mers cu el la unchimiu care e electronist, ne-am chinuit putin sa desfacem capacul care era lipit cu silicon sau nush ce dreaq si ..surpriza, baiatu' nu mai merega pt ca se dezlipisera niste contacte, le-am lipit si acum e totul ok.

Morala, nu puneti botu la prosteala baietilor de la reprezentante, care pt o ora de munca vor sa-si traga 15 mil. smile.gif)
danmatyas
intr-un caz fericit 15 smile.gif puteau fi 55.
florin82141
eu lam schimbat dar din pacate eram in germania.dar norocul meu este ca al am acasa.abia astept sa al duc si eu la un electronist.ala de face televizoare ce credeti?sar pricepe? blush.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.