Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum e cu TARGA????
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
Adrian94843
Salutare la toata lumea!

am auzit azi ceva de acest gen: TARGA. Cica acest targa inseamna ca eu daca imi iau o masina din Italia cu acte de acolo pot sa ma dau in romania aici ca are ITP facut si asigurare.... nu pricep. Nu mai trebuie inmatriculata??? Adica nu ma obliga nimeni??? cum sta situatia. Ideea e ca am gasit masina e aici adusa si omul imi explica de chestia asta. Vreau sa o cumpar dar nu sa ma frig!!!!bicycle.gif

Stie cineva despre ce e vorba???
Multumesc, orice raspuns e bine venit!!
V56465
Salut,

Daca vrei sa-ti iei masina de acolo si sa te dai cu ea... probabil ca o vei tine mai mult de 30 zile (nu stiu daca s-a schimbat ceva in legislastie cu privire la treaba asta, adica in a circula cu masini neinmatriculate in Ro).

Deci, trebuie sa o inmatriculezi. Si iti trebuie asigurare si ITP obligatoriu (daca nu cumva si RAR), ca doar traim in Ro. Nu cred sa existe, mai nou, o astfel de intelegere la nivel de tari sau de firme (autoitalia). Eu nu am auzit si parerea mea este sa fii foarte atent. Eu cred ca asa ceva nu se prea poate si este o mare teapa.

Mai asteapta si alte pareri... Multa bafta.
cody-man
eu stiu ca in italia " targa " se zice la numarul de inmatriculare
Sisi73634
Am avut si eu masini cu acte de italia,dar neaparat sa aiba si certificat de proprietate,ma refer la cele care vrei sa le inmatriculezi,dar sa stii ca masinile de italia nu-s asa de ingrijite ca cele de Deutschland.
Am cumparat un autoturism din Germania de la niste italieni firma lor are sediu in germania se cheama Alessi Automobile din Frankenthal,nu am ajuns cu ea acasa,i-am sunat si nici nu au vrut sa mai auda de mine.Mai era unul venit la ei din Craiova ,a venit cu trenul si masina care a rezervat-o nu-i pornea.ATENTIE CU italienii!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.