Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme la vopsea la astra classsic de 4 luni
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
adrian81563
astazi am spalat masina (dupa vreo 2 luni) si am observat miste pete mici mai lucioase. pare ca lacul ar fi crapat/spart. aaa, vopseaua este albastru metalizat. petele sunt mai multe pe capota fata dar sunt si in alte zone orizontale desi pe masina nu pica nimic. mai are cineva problema asta?
eddie
Interesant....probabil este vorba de pete,care nu ies la o simpla spalare.In cazul asta,va trebui sa incerci ori niste solutii de degresare,ori in cel mai rau caz o polishare.
Dar mai mult ca sigur ca masina sa nu fi fost degresata corespunzator.Ar trebui sa mergi la cei care au degresat-o si sa le arati.
adrian81563
revin cu lamuriri
nu sunt de la vopsea pentru ca am gasit si pe marginea lunetei, unde e negru pe sub
dori94709
QUOTE(adrian81563)
revin cu lamuriri
nu sunt de la vopsea pentru ca am gasit si pe marginea lunetei, unde e negru pe sub


Buna,sunt Dori si de o sapt am si eu un astraG 1,7 dti din 2000.Problemele cu vopseaua am mai intilnit si la alte masini,dar la un polishat au iesit.
Eu am alta problema,pana azi aveam blocat robinetul de caldura,acela cu motoras,dar azi l-am rezolvat si am si eu caldura in masina;problema e alta imi porneste mereu ventilatorul de la motor,chiar daca motorul e rece.Imi poate spune cineva daca are termocupla pe radiator sau e ceva de la computerul de la racire,am inteles ca are asa ceva sub aripa fata stanga,si din cauza aceasta imi porneste si ventilaqtorul de racire dar si cel de la clima(la clima nu am freon si ventilatorul i-am scos mufa sa nu mai porneasca)Si tot la clima ,cand cupleaza compresorul tb sa se invarta si ,,ambreiajul" din capul lui? Multumesc.
adrian81563
am rezolvat petele cu un banal servetel umed
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.