Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Audi A6
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
catalin adrian82685
Va salut!!! De o luna sunt posesorul unui Audi A6 din 2004 3.0l quattro, cutie tiptronic full options(ca sa nu mai scriu toate dotarile). Eu am fost plecat si masina a fost adusa la domiciliu de catre vanzator. A adus-o din SUA. Masina are 30 000km. Ce voiam sa intreb:

1. La ce ar trebui sa ma uit. CE ar trebui sa schimb prima data sa-i fac ceva revizie. Intreb asta pentru ca nu stiu.
2. Credeti ca am dat bine pe ea 13 500euro cu inamtriculare cu tot?.
Multumesc. Daca mai aveti si altew sfaturi de dat le astept cu placere.
AAAAA. sa nu uit. cine imi explica si mie cum se conduce corect pe o cutie tiptronic. Nu am mai condus pana acmum pe cutii automate. Doar pe manuale. Multumesc si imicer scuze pentru eventualele greseli de scriere.
TLS-09
La 30.000 Km daca imi amintesc bine ai de schimbat:ulei, filtru ulei, filtru motorina (la diesel). Cam atata. Se verifica : lichid frana, placute frana, jocuri la directie, lichid servo-directie, cutie viteze , nivel si punct de inghet antigel.
Pretul mi se pare Ok. Despre maniera de condus cu o cutie automata am sa-i las pe altii sa se pronunte.
danmatyas
eu zic ca e un super pret, ma mir ca ai luat o asa ieftin ca doar taxele sunt cateva mii de euro la masina aia.
ionut83652
pretul mi se pare ff bun cu serviceul tea lamurit TLS cat despre modul de comdus nimic special doar cand stai mai mult la semafor sau pe loc cu motoru pornit e bine so treci pe modu de stationare!
Flav
Audi A6 din 2004 3.0l quattro, cutie tiptronic full options /30 000km - 13500 euro?Ceva scartaie. E prea ieftin. Trebuie sa aibe vreo hiba ceva. Totusi in locul tau i-as face niste teste mai amanuntite cu vag-com-ul. sper sa fie insa ok si sa fi facut o afacere profitabila. Bafta.
Traian89565
QUOTE(Flav)
Audi A6 din 2004 3.0l quattro, cutie tiptronic full options /30 000km - 13500 euro?Ceva scartaie. E prea ieftin. Trebuie sa aibe vreo hiba ceva. Totusi in locul tau i-as face niste teste mai amanuntite cu vag-com-ul. sper sa fie insa ok si sa fi facut o afacere profitabila. Bafta.


Sunt de acord, pretul e ridicol de mic.... sa nu fie naiba furata. Adica nici la nemti nu e atat de ieftina (mobile.de) d'apoi cu toate taxele. Sau mai rau decat furata sa nu fie rostogolita bine. Oricum eu m-as gandi bine inainte sa o iau, nimeni nu face pomeni din astea arigato.gif
A K U
Pretul e ABSOLUT IREAL pentru aceasta masina blink.gif
Dan72328
corect. nu am inteles daca totusi e diesel sau nu. 30.000 km in 2 ani.... hmmmm.... + america + transport + taxe (nu stiu cum e cu taxele pt masina produsa in UE, dar cumparata din NON-UE.... )... something is wrong...
Dan72328
corect. nu am inteles daca totusi e diesel sau nu. 30.000 km in 2 ani.... hmmmm.... + america + transport + taxe (nu stiu cum e cu taxele pt masina produsa in UE, dar cumparata din NON-UE.... )... something is wrong...

@flav... scuze, poate par n00b, dar nu inteleg termenul de "vag-com".. e cumva aparatul care testeaza computeru de bord? blush.gif
Flav
Vag-Com e un program care conectat la computerul masinii ( printr-un cablu si laptop) iti da date despre masina. Nu prea stiu eu exact sa-ti explic .. dar in mare asta e ideea.
catalin adrian82685
Va jur ca eu atat am dat pe masina. Nu este diesel. Este pe Benzina. O sa pun si niste poze cu ea cat de curand. A plus ca am primit-o inmatriculata si cu o jumatate de an rca la ea. Inmatriculata (cu numere rosii). Nush ce sa zic. eu credeam ca am dat mai mult decat merita pe masina. A cineva s-a uitat la discuri de frana si la pielea de pe scaune si a zis ca-s reali km. Acolo spunea respectivul ca se vede cel mai bine cati km are o masina. o sa-i fac siun test cu vag-com. Ce sa zic comsum 13% mixt biggrin.gif, dar fuge de rupe smile.gif
Mihai44627
in america nu se fac audi pe motorina...pretul ala poate asa este....daca omul atat a platit..nu avea de ce sa ne minta.masina probabil a fost avariata in US si ex proprietarul a cumparat`o lovita dupa care a reparat`o.sau o alta varianta poate fi ca masina a fost furata in US dupa care a fost gasita de politie dupa 4-5 luni...si scoasa la licitatie...cumparata pe bani de nimic.adusa in romania prin consulat si uite asa nu se platesc taxele ...decat transportul smile.gif...asta e cu adusul masinilor din US and Canada.Cunosc pe cineva care face asta ...dar sta in Toronto.aduce suv-uri in ro prin consulat...ex lovite ..foarte putini km..
am vazut ca cineva sa mira ca are doar 30mii km fiind din 2004....da e foarte posibil..eu am gasit un x5 din 2001 cu 55000km si aici nu se fac smecherii cu km-trajul pt ca risti sa te duci la puscarie. se pot verifica cu 20$.poti verifica si daca masina a avut un accident sau daca a fost furata si vanduta la licitatie.
probabil daca ai zis ca e 3.0 quatro e modelul ala cu ,caroserie aproape identica cu S6.e super....mai poti verifica prin uzura cauciucului de pe pedale.acolo vezi iar cat de mult sa mers cu masina aceea.iarasi daca volanul e de culoare gri....iti poti da seama dupa jegul intrat in piele wink.gif...poate arunci si o poza pe aici sa vedem despre ce vb...apropo..nu incerca sa te uiti pe sub capota la tabla sa vezi daca are urme de sudura sau alte dastea pt ca nu o sa le gasesti niciodata....astia le repara de nu iti vise sa crezi wink.gif
s`o stapanesti sanatos
Bogdan49836
are dreptate mihai ...

asa la prima vedere pretul pare ireal ... foarte mic ... dak ai pins-o asa si e cat de cat ok , sa o stapanesti sanatos. consumul e un pic mare, dar la 3.0 l banzina .... te astepti

cum te-ai putut gandi ca ai dat prea mult pe ea ??

bag-o pe vag-com, vezi cum merge etc etc
Cristi2
iti dau eu maine 14000 euro pe ea.
bicycle.gif
P.S. masinile fabricate pentru USA nu au kilometrajul in ... mile??
Remus95743
:evil:




am si eu dar am dat 64.000euro pe eaa noua
Remus95743
cum adica 13500 inseamna ca e varza poi e cip 40.000
Remus95743
ma nu exista 3.0 benzina la audi poate 3.2FSI
Cristi2
esti sigur ??
P.S. incearca sa concentrezi ceea ce scrii intr-un singur post, o sa fii tras de urechi.
biggrin.gif
Avram-5
Lasa lumea sa vbeasca! Pretue e oricum prea mic da....norocul tau! S-o folosesti sanatos in rest! Bafta de masina
catalin adrian82685
pun niste poze
catalin adrian82685
alta poza
catalin adrian82685
inca una. scuze nush cum sa fac sa le pun toata odata. asta e pt cel care a zis ca nu exista A6 cu motor de 3L
Mihai44627
dap...e cum am zis eu...masina a fost lovita sau furata. "auto auction"......oare ce o insemna?A? si ala care zicea ca nu exista 3.0 la audi.....mai arunca si tu un ochi pe o adresa din US inainte sa ziceti ceva..sunt alte motorizari pt auto din US fata de cele din europa.
catalin...sincer...eu nu as tine o masina ca aia daca a fost lovita. daca a fost furata e bine ....dar sper sa nu ai probleme cu inscrierea si toate astea in romania.ala in US mai mult de 5000$ nu a dat pe masina aia.....hai ca pana am postat eu ai mai pus 2 poze...arata destul de bine...a fost furata. o ai deja in romania? ai inscris`o? ai avut probleme la inscriere?
catalin adrian82685
da este in Romania. Este inscrisa. Cine mi-a adus-o mi-a dat-o si inmatriculata. Masina este din SUA si a fost confiscata de o soc de leasing de la unul care nu si-a mai platit ratele la ea. Asa mi-a zis cea care mi-a adus-o. provine din statul Virginia.
Mihai44627
aiurea ca ti`a dat`o inmatriculata.sper sa nu ai probleme cu ea in viitor...oricum ,s`o stapanesti sanatos....e frumoasa.
catalin adrian82685
vorbesc serios. era cu numere rosii cand mi-a dat-o de valcea.
catalin adrian82685
va cer si eu un sfat. dupa cum vedeti in poze suportul pentru placutele de inmatriculare este atat in partea din fata cat si in spate sub forma de patrat, iar placutele de inmatriculare sunt dreptunghiulare(asa cum le stie toata lumea). ce imi propuneti sa fac? cum credeti ca pot pune placutele astea pe masina? =)) =)) serios acum!!!!
Mihai44627
pai stiam ca si in romania se fac placile patrate daca ceri.....de exemplu espero are la fel pe spate....zi`le celor de la politie ca vrei asa si pe fata si pe spate...probabil o sa te coste mai mult..nu stiu.
Razvan88338
Sfat---pentru ca am vz. ca ai cump... masina din Romania. Ai grija ca, nr. de km...sa fie reali (asta se aranjeaza cel mai usor la o masina...ti-o face imediat....),...daca nu esti sigur pe nr. de km....vezi ca la 110.000 km...cel putin asa este la a mea A6 -2.5 TDI se schimba distributia...Eu am luat-o din Germania (146.000 km - 2004) si n-am vazut Audi A6 din 2004 sub 146.000 km...la acel dealer. oricum motoarele merg lejer peste 250.000 km, fara sa ai pb....dar distributia tot o schimbi etc...pret de achizitie 10.800 eur + 4.200 taxe + drum...etc ap.. 16.000 EUR.
Spre ex...daca masina a avut 140.000 km si a fist sch...distr...nu ai pb dar daca a avut 100000 km, neamt...treb sa-i sch..distributia etc...si a vandut-o....atunci problem
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.