Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PLS HELP! Astra 1.7 dti NU MAI PORNESTE
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Robert65986
Salut! Dimineata am plecat catre Buzau si pe drum mi s-a oprit motorul, am tras pe dreapta, dupa 1 min a pornit, mergea 4-5 secunde si murea..tot asa de 20 de ori. Pana la urma am dus-o la di-bas tractata, oamenii de acolo imi zic direct, fara sa se uite macar la masina ca e calculatoru (sau ceva asemanator) si ca costa cca 60 de milioane sad.gif
Daca se pricepe careva, pls spuneti-mi si mie ce poate fi, daca aia au dreptate si daca exista alte variante..PLS!
florin82141
am avut probleme cu calculatorul si nu mai mia pornit deloc.asa ca nu cred ca este calculatorul.nu ti sa aprins nimic in bord inainte sa se opreasca?oricum cred ca ceva simplu nu este.dar ca sa iti treaca mie mi sa stricat si calculatorul si pompa de motorina amadoua odata.nu iti mai zic cat ma costat sa nu te speri.dar ce vreau sa spun este ca mie mi sa aprins beculetul care indica motorul si apoi sau aprins toate si gata a fost.nu mai mai pornit nici de nebuna
Robert65986
Si la mine s-au aprins toate beculetele..sad.gif Problema e ca mi-e frica ca jitiile acu ca au zis ca e calc de bord, chiar daca e ceva mai simplu, sa nu-l manareasca pasta si sa imi puna unu nashpa. M-au luat cum ca e 60 de mil..da ca poate o rezolvam cu 10-15.. Ala de la dacia asistenta care m-a tractat zicea ca e pompa de injectie
florin82141
hai sa iti descriu cum mi sa intamplat mie.pe autobanh in germania aveam 120 si am intrat in depasire si am calcato la blana.si poc asta a fost.la mine au stat la opel cam 3 are sa imi zica ce anume are.au luat aia la verificat toate mufele si iau scos niste schite dupa net.in fine in 3 ore miau dat cu paru in cap.calculatorul care era 1100 de euro+200 de euro mana de lucru si ca sar putea sa fie si pompa de motorina dar nu isi pot da seama decat dupa ce schimba calculatorul.mi sa spus ca normal cand se intampla asa este calculatorul si in cele mai nefericite cazuri si pompa de motorina.au schimbat calculatorul nu stiu ce au mai facut pe acolo si nu a vrut sa porneasca.deci mia zis ca este si pompa.1200 de euro+300 monopera.problema este ca nu am platit decat 3000 de euro ca miau scazut tva-ul.ce vreau sa zic este ca la mine cand sa oprit sa oprit nu a mai vrut sa porneasca.nu stiu ce sa zic dar daca zici ca de pornit mai porneste o fi altceva.daca ar fi sa fie calculatorul nu ar mai porni in veci.eu asa cred :rant:
Robert65986
Mda..m-a sunat acum ala de la service si zice ca au pus altu bun si ca a pornit..concluzia..calculatorul..sad.gif
E f nasol cand nu te pricepi..poa sa te-nvarta oamenii cum vor..sad.gif
florin82141
cat despre ce tia zis respectivul de la dacia asistenta de pompa de injectie incearca sa duci masina pe langa autogara filaret pe str cutitul de argint.este un turc care este super meserias in dieseluri.dar ala iti va zice sigur daca este pompa sau nu,credema.si tocmai poi te duci inapoi la opel daca nu este pompa.
florin82141
imi pare foarte rau sa aud asa.oricum bafta si poate nu o sa te coste asa de mult. blush.gif :evil:
Robert65986
merci de raspuns..papap!
nedelcu57566
pe turcu respectiv il cheama Duru
cand intri intrebi portarul si iti va arata fara probleme: intri si mergi spre o usa putin catre dreapta
Mi-a schimbat in vara bucse, garnituri, etc... si masina merge foarte bine! Bazeaza-te pe el!
nedelcu57566
la pompa de injectie, desigur
este o pompa pt vw passat 1,9 tdi
Robert65986
Mda, merci..am luat masina de la di-bass azi cu balamuc, acum sunt sigur ca urmareau o tampenie, mari jitii..sad.gif
Pt maine am vb cu cineva la saab si sa vad ce rezolv cu omu, pana acum a fost super ok..da' mintea mea beteaga a concluzionat ca la reprezentanta la opel tre sa fie mai bine, din pacate s-a dovedit ca nu e..
Cu siguranta, ceva are..dar tinand cont de parerile mai multor oameni pe care i-am consultat, exclus calc de la pompa...cica nu mai porneste de nici un fel daca e ala..
florin82141
QUOTE
cica nu mai porneste de nici un fel daca e ala


eu tiam zis ca daca este ala nu mai porneste
biggrin.gif
ionut83652
auzi in legatura cu calculatoru vezi sa nu fie si o probleme de soft daca pompa e buna vezi mai intai softu se mai buseste si ala probabil aia de la opel stiu dar vor sati ia banii! sai daca nu cauta unu sh prin germania cu 60 mil aduci o masina trantita sil iei de acolo !
sorin83030
salut !
atentie sporita ! am avut exact aceeasi problema ( identic -pricepi ?)
dai jos calculatorul de pe pompa de injectie , ii scoti capacul care e prins cu un fel de silicon , si o sa observi niste pete inegrite ( adica contacte imperfecte ) , le cositoresti tu sau un electronist pui capacul la loc cu silicon rosu si spor la drum . e posibil sa fie si ars sper sa nu ai ghinion .
anuntama ce ai facut chiar sunt interesat de acest fenomen :evil: la opel
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.