Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tocmai am avut accident - sfaturi rapide vă rog!
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
adi.mitrea
Salut tuturor. Am avut un accident cu mașina mea și aș ave nevoie de câteva sfaturi în legătură cu service-ul.

Povestea întreagă este aici: http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...c&start=120

Pentru întrebările mele din josul paginii orice sfat este util. De asemenea rog moderatorii să nu șteargă acest topic până măcar pe 8 decembrie, dată la care cred că mașina va fi deja în service. Până atunci sunt deschis la orice sugestie.

După 8 decembrie, dacă moderatorii pot/vor/au timp, posturile din topicul acesta ar putea fi mutate la secțiunea dedicată "Totul despre mașina mea" unde am eu mașina prezentată.

Scuze încă o dată că postez (și) aici...
florin55503
ca sa o bagi in reprezentante trebuie sa te programezi. de obicei indiferent de service reparatia nu dureaza prea mult. mai mult dureaza pana se da acceptul de la asigurari. la mine a durat asta vara 2 sapt si atunci cu scandal dupa ce mi-am gasit opelul lovit in parcare. eu am dus-o la ausburg si desi am fost multumit de lucratura si vopseaua la tabla mi-au lasat niste fire la vedere si nu le-au bagatsub plastic. nu am nici lumina pe spate si s trebuit sa schimb eu becurile.

PS: daca nu vreti sa mai pierdeti mult timp la politie duce-ti-va pe la 6 dimineata (asta in cazul in care face-ti accident in sect 4 si 5). exact cand se schimba tura.
Tarabostes
vezi cum e cu asigurarea, daca are decontare directa cu service-ul, cat dureaza sa iti dea acceptul de plata ( paguba pare mare ca sa o platesti tu direct) poate pe acolo o atentie ceva ca sa poti lua masina mai repede.
nu lasa toate acestea pe final ca sa nu ai surprize
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.