Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Boss-ul Volkswagen vrea să renunțe la Seat!
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
_Theo_
Noul șef al grupului Volkswagen, Martin Winterkorn, se gîndește să renunțe la marca Seat! Informația a început să circule miercuri dimineață în toată Europa după ce membri importanți ai consiliului de administrație Volkswagen au dat un interviu revistei germane Automobilwoche.

Planurile de viitor ale mărcii spaniole Seat au primit vinerea trecută o lovitură serioasă, cînd s-a făcut publică decizia ca noua platformă A1 a celor de la Audi să fie construită în uzina VW din Bruxelles, în locul celei spaniole de la Martorell. Platforma A1 reprezintă baza pentru un nou model Audi de intrare în gamă care urmează să apară în 2009. Producția acestui mic Audi în Spania ar fi avut o importanță uriașă pentru Seat, în încercarea mărcii de a redeveni profitabilă.

După ce a urmărit îndeaproape operațiunile Seat ca șef al Audi, Winterkorn, a devenit tot mai nemulțumit de faptul că marca iberică continuă să fie neprofitabilă. Predecesorul lui Winterkorn la șefia grupului Volkswagen, Bernd Pischetsrieder, s-a opus vînzării Seat, întrucît ar fi însemnat transferul unei mari părți din tehnologia VW către eventualul cumpărător. Cum Winterkorn ar prefera să renunțe la Seat, soarta acestei mărci este în pericol, mai ales dacă și noul șef al Audi, care va fi numit miercuri, va fi de acord cu acest lucru.
James Kilowatt
VW se pare ca se cam zgaltaie in europa de vest. In Belgia e un mare scandal de cateva saptamani ca vor sa dea afara 3 sferturi din uzina de aici. Sindicatele o fac pe prostii, conform obiceiului, si se dau surprinsi, desi se stia de mult timp ca vor urma niste restructurari....
ncristi
Nasol moment pentru seat sad.gif
air_wolf
mai bine ar renunta la designer si ar aduce leonul inapoi... oricum, nu e pierdere prea mare...
CatalinKRK
de acord cu air_wolf...Seat a devenit mono-monovolum... altea, leon, toledo...
HalbaSus
QUOTE(air_wolf)
mai bine ar renunta la designer si ar aduce leonul inapoi... oricum, nu e pierdere prea mare...


Good point ! "Divizia sportiva" s-a transformat in "divizia familistia/monovolumistica"... normal ca nu au vanzari.
_Theo_
asa este...pt oamenii care nu se pricep prea bine, noul leon e aceeasi chestie cu Altea si difera doar la fund de Toledo...ei zic ca ar fi aceeasi masina smile.gif this is some f***-up s**t :angel:
Seri
Grupul VAG este expert in concurenta interna, sper sa le stea in gat!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.