Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AJUTOR! FENOMENE PARANORMALE OPEL VECTRA 2.0 DTI Y 20 DTH
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Florin9
IERI MI S-A INTAMPLAT CEVA NEOBISNUIT.
IN TIMP CE MERGEAM A MURIT MOTORUL PUR SI SIMPLU.
SINGURA EXPLICATIE PE CARE EU CA NOVICE AM GASIT-O AR FI ACEEA CA MAI AVEAM PUTINA MOTORINA IN REZERVOR, CIRCA 10 LITRI, SI INTR-O CURBA NU A MAI AJUNS MOTORINA LA POMPA DE INJECTIE, CEVA GOLURI DE AER?!?!
POATE CINEVA SA-MI SPUNA DACA A MAI PATIT ASA CEVA SI CARE AR FI EXPLICATIA.
MULTUMESC
florin82141
nu cred ca de vina ar fi ca pompa de motorina ca ar fi tras aer.sunt totusi 10 litri cum ai zis tu acolo.eu am mers si cand aveam 2-3 litri dar luam curbele mai usor nu ma infigeam in ele.eu asa cred ca nu este vb de motorina dar sa speram ca ar fi asta si nu altceva. totusi nu ti sa aprins nici un bec inainte sa ti se opreasca motorul?
danmatyas
e posibil ca sa iti fi tras mizerie din motorina de pe fundul rezervorului.nu e indicat sa mergi cu rezervoru aproape gol.am mai auzit o chestie de genul acesta la cineva..si i se duse pompa de motorina.ar fi o posibilitate si asta.
ionut83652
staia abureala rezervoarele au o gaura (o adancitura)de unde isi trage motorina deci nare treaba vezi ceva pe la partea electronica a msini reeinstaleaza softul injectiei !
razvan93815
sa sti ca sigur nu este de la motorina,posibil sa ai probleme la partea electrica,si spunene mai multe detalii,cum a pornit dupaia,ce viteza aveai cand sa oprit,etc biggrin.gif
vma
am patit si eu la fel pe circuit. Aveam putina motorina si intr-o curba am trecut peste niste vibratoare si a murit motorul. Nu a mai pornit decat trasa. Motor tot Y20DTH.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.