Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Prindere toba
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Lada
Daniel82595
Cand am luat masina sist de evacuare era prins doar in fata cu ajut saxofonului si in spate (finalul) cu niste sarme. Finalul find prins cu niste sarme se tot lovea cu bara Panhart la fiecare groapa. In fine in spate am prins toba ceva mai bine insa se aude un mic parait si iese fum chiar de deasupra diferentialului(la imbinarile de acolo). O sa dau pe acolo cu e o pasta care etanseaza mai bine imbinarile.
Totusi toba nu se are si ea vreun punct de prindere de undeva pe mijloc? blink.gif M-am uitat la toate lazile de pe strada sa vad, si culmea la toate atarna la jumate. Nu mi se pare firesc asa ceva, aveti vrei sugestie? biggrin.gif
REMUS69209
Din cate stiu eu se mai prinde si de cutie cu un colier .Se prinde "saxofonul" chiar inainte de a se inbina cu cealalalta toba(cel putin la mine asa a fost din fabrica).Iar in rest nu mai e prinsa decat toba finala in 3 puncte.
Mariustom
Salutare :wave:
Sigur se prinde de cutie printr-un colier, iar toba intermediară trebuie să fie poziționată paralel cu solul, nu răsucită.
Daniel, dacă îți iese fum chiar la îmbinarea de deasupra diferențialului, e posibil ca să nu fi intrat bine țevile una într-alta. Bagă-le cât mai bine. Și, atenție cum pui colierul. Am întâlnit cazuri de "mecanici" care puneau colierul răsucit cu 90*, astfel încât atunci când îl strângi, el nu strângea jumătățile de țeavă. Deci fii atent și cum pui colierul.
Dacă totuși mai iese fum înseamnă că țevile nu mai au circumferința sferică, au valuri biggrin.gif . În timp se va depune funingine și se vor astupa :bash:
Baftă :wave:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.