Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alb vs Negru
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
Legionaru'
Legacy alb cu geamuri negre! :bandit:
f1anatic
QUOTE(Legionaru')
Legacy NEGRU cu geamuri negre! :bandit:


E un pic confuz Legionaru' nostru ! L'am ajutat eu sa intre in legalitate !

(sincer...cu geamuri mai negre arata MAI "periculos" dar baietii aia cu ochii albastrii si obrajii rosii obiecteaza si se lasa cu pete portocalii care ustura )
HalbaSus
f1anatic, nu esti "in tendinte" ca sa zic asa... nu stii ca ultima moda la masini e "alb perlat"... iar daca mai are si geamuri fumurii... it doesn't get any more pimpin' than that biggrin.gif Adica ba da: Subaru Impreza WRX Sportswagon alb cu geamuri fumurii... :notworthy:
f1anatic
QUOTE(HalbaSus)
f1anatic, nu esti "in tendinte" ca sa zic asa... nu stii ca ultima moda la masini e "alb perlat"... iar daca mai are si geamuri fumurii... it doesn't get any more pimpin' than that biggrin.gif Adica ba da: Subaru Impreza WRX Sportswagon alb cu geamuri fumurii... :notworthy:


Fratele meu berofilic,

Cu mare regret iti aduc la cunostiinta ca

1) Black is the fastest color - Adica masinile negre sint mai iuti
2) Masinile negre - la fel ca imbracamintea neagra, subtiaza, infrumuseteaza, slabeste si da impresia de viteza (sa nu imi spui tu mie ca o dama bine arata mai "tapana" in alb decit in negru)
3) Negru este o culoare sobra, diplomatica, fara timp care se potriveste gusturilor mele clasice, introverte. Asa ca detaliu personal, nu port decit pantofi de culoare neagra.
4) Nu tin sa fiu in pas cu moda €uropeana/Romaneasca. Acest aspect ma intereseaza mai putin. Eu traiesc in America si in general ma lovesc de realitatile si gusturile de aici. Daca tin neaparat sa impresionez pe cineva cu ceva, trebuie sa o fac conform normelor de aici; nu conform gusturilor €uropene (acum depinde si de target audience).

Dinsul - NCRISTI - va alege ce il taie creierul si ce vrea muschii lui. Insa pt. usurarea decizie, dar si pentru a imi convinge fratele berofil, voi adauga 2 legaturi. Nu cred sa trebuiasca sa faceti cont.

Sursa si restul culorilor precum si poze cu diferit % la folii geamuri
Legacy Photos
Obsidian Black Pearl
Satin White
Legionaru'
Sigur, la momentul cand am facut afirmatia cu Legacy NEGRU , imi placea negru. Acum cateva zile am vazut poze cu Legacy alb si mi-au placut mai mult decat cel negru! Sunt confuz? blink.gif
ncristi
@f1anatic

ma ucizi cand imi arati poze dalea man smile.gif...arata f bine masina.

Cat despre accord....au stricat frumusete de masina cu un face lift nereusit (ma refere in special la fata masinii) sad.gif
HalbaSus
f1anatic, nu trebuie sa ma convingi pe mine ca negru e cea mai frumoasa culoare... eu sunt de acord... dar la moda tot albul e... si ca tot veni vorba de masini albe, eu vreau un porsche 911 GT3... alb...



btw: suntem way off-topic... poate continuam pe un alt topic... dar nu acum ca tre sa merg la bere beer.gif
f1anatic
QUOTE(ncristi)
@f1anatic

ma ucizi cand imi arati poze dalea man smile.gif...arata f bine masina.


Oh ma scuzi...Nu o fac intentionat. Nu am nimic cu tine.
f1anatic
Sa stii ca sint urite masinile negre...ai dreptate...
f1anatic
Si adevarul este ca Subaru nu face masini prezentabile
catafoi
Subaru-subaratu
Legacy-elegancy
avensis-avantis
Porsche-porsche man
HalbaSus
f1anatic, legacyul ala cu jante aurii e :puke: ca orice masina cu jante aurii defapt... un impreza wrx albastru cu jante aurii mai merge... nu ca ar fi frumos dar ne-am obisnuit cu imaginea asta. Pe legacy insa arata hidos.

Eu nu am zis ca negru nu e cea mai frumoasa culoare... dar cool si la moda e albul. Take a look:


Audi shooting brake concept car.


Peugeot 207 e-pure concept car.


Lamborghini concept S


VW Tiguan

Asa ca poate ca "black is the fastest color" but white is deffinetly the coolest biggrin.gif
_Constantin_
Desi imi place ablul la nebunie( deh deformatie profesionala) cred ca in putin timp va deveni culoarea tuciuriilor si o vor strica si pe asta. In schimb Negrul ramane pentru mine... arigato.gif . Ma doare inima de cate ori vad o masina neagra : PARTIDUL TE VREA TUNS ROAKERE. Alb e culoare pentru porn-stars, directori de revista de scandal, valutisti, vanzatori de parfumuri si haine ciordite din "partea alalata". Si cum zicea f1anatic masinile negre sunt oribile. blink.gif
Paul46623
QUOTE(HalbaSus)
Asa ca poate ca "black is the fastest color"

Complet gresit. Don'ya know dat da red wunz go fasta!
HalbaSus
In ultima vreme nu prea... masinile albastre si argintii au fost mai rapide decat cele rosii tongue.gif
f1anatic
QUOTE(_Constantin_)
In schimb Negrul ramane pentru mine... arigato.gif . Ma doare inima de cate ori vad o masina neagra : PARTIDUL TE VREA TUNS ROAKERE.


Vezi...ciocolata nu e buna. Iti poate cauza diabet la doze prea mari iar ca efecte acute, imediate, te face nostalgic pentru vremurile cind sareai din Volga/Pobeda neagra si umflai pe cite unul de pe strada.


QUOTE
[Albul]...cred ca in putin timp va deveni culoarea tuciuriilor si o vor strica si pe asta.

Alb e culoare pentru porn-stars, directori de revista de scandal, valutisti, vanzatori de parfumuri si haine ciordite din "partea alalata".


Ai dreptate. Si no worries. Aici, cam toate persoanele care s-au nascut cu nuante cromatice la capatul intunecat al spectrului se imbraca exclusiv in alb. Albul a devenit noul "camuflaj". In schimb nu vezi pe nici unul imbracat in negru.


QUOTE
Si cum zicea f1anatic masinile negre sunt oribile. blink.gif


Absolut.

Imi cer scuze anticipat daca am dat vina pe tine si nu esti tu pungasul. DAR Halba, incep sa ii iau partea lui Impulse. Daca tot ai ciuntit "versusul" ala intre Honda si Subaru si ai creat noul topic cu titlu de citec al lui Michael Jackson, ce naiba nu ai facut un poll ? Ia fuga, mai ia o bere si fuga la treaba...la un poll cu culorile masinilor. Eventual chiar sticky. Si nu neaparat doar alb si negru, argintiu, gri, albastru, galben, rosu si probabil si verde ca alte culori incluse. Sa vedem si noi ce culori plac "fiorumuistilor" pentru caruta.
f1anatic
Ah Halbex, si daca chiar vrei sa stii...jante aurii cu masina neagra si tints "is all the rage". Eu am argintiu pe negru - merge...dar auriu pe negru este "pure sex". O alta combo buna este negru pe negru.

http://www.legacygt.com/forums/attachment....mp;d=1113360981

http://www.legacygt.com/forums/attachment....mp;d=1116465145

Nu am puterea si pasiunea de a filtra 29 de pagini pentru a iti dovedi un punct de vedere. Oricum, nu stiu cit pot convinge pe cineva cu 2 AUDI cu FWD din care unul e rosu !
For your viewing pleasure

Dupa cum observi eu nu pun masini "random" la intimplare gasite pe net. Pune si tu cu modelul masinii pe care o ai. A baga un Porsche in discutie - cind este alt fel de masina (de la pret la stil la performante) - cind problema se discuta in jururl a 4 door sedans...e dovada de lipsa de perspectiva. La fel si cu convertibles. Ce ai zice daca eu as pune o poza cu Ferrari F399 (F1 - 1999) neagra in timp ce testa in iarna lui 1998-1999 ? Sau cu o 2006 Honda F1 cind testa in iarna lui 2006 complet alba ? Nu ...doar e alb cu negru ?
HalbaSus
Mi-e lene tongue.gif In plus nimeni nu a contestat ca masinile negre nu ar fi cele mai frumoase, eu vorbeam de moda si de coolness biggrin.gif Personal nu imi plac deloc masinile albe (imi dau impresia ca cineva s-a zgarcit la optionale si nu a avut bani de culoare metalizata, chiar daca de multe ori nu e cazul (am vazut un seria 7 alb perlat... nu cred ca a ales culoarea din motive de economie).
f1anatic
Unu
Doi
HalbaSus
Din pacate nu am putut vedea nici o poza din link-urile postate de tine pentru ca era nevoie de logare... si dupa cum ziceam mi-e lene... si sa fac poll si sa creez cont.

Jantele aurii sunt cea mai manelistica chestie din lumea automobilelor de la inventarea SUV-urilor incoace. Nu exista scuze pentru jantele aurii... ele nu arata bine in nici o combinatie de culoare si pe nici o masina. Singurele masini pe care pot fi tolerate sunt imprezele albastre care au pe lateral abtibild cu logo-ul subaru. De altfel in tarisoara noastra usor manelistica am vazut un tip care pentru o suma modica sufla cu aur orice parti din caroserie, am vazut un jaguar x-type care avea oglinzile, jantele, ornamentele metalice suflate cu aur :puke:

QUOTE
Nu am puterea si pasiunea de a filtra 29 de pagini pentru a iti dovedi un punct de vedere. Oricum, nu stiu cit pot convinge pe cineva cu 2 AUDI cu FWD din care unul e rosu !


Depinde de punctul de vedere pe care vrei sa-l dovedesti:
1. Masinile negre sunt cele mai frumoase - Corect ! Asa e ! N-am contestat niciodata, si mie imi plac mult.
2. Jantele aurii arata bine - Da, cu conditia sa fii peste, traficant de droguri sau manelist.

Cat despre masinile mele... pai ce sa fac conasu' daca traiesc pe un continent saracacios, cu masini saracacioase si nu pot sa-mi iau legacy gt ? Da' las ca ma fac eu mare, emigrez in japonia si tot imi iau un spec D
f1anatic
QUOTE(HalbaSus)
Jantele aurii sunt cea mai manelistica chestie din lumea automobilelor de la inventarea SUV-urilor incoace.

Nu exista scuze pentru jantele aurii... ele nu arata bine in nici o combinatie de culoare si pe nici o masina. Singurele masini pe care pot fi tolerate sunt imprezele albastre care au pe lateral abtibild cu logo-ul subaru.

De altfel in tarisoara noastra usor manelistica am vazut un tip care pentru o suma modica sufla cu aur orice parti din caroserie,
2. Jantele aurii arata bine - Da, cu conditia sa fii peste, traficant de droguri sau manelist.


Sefule,

Sa inteleg ca mama dvs cu Mertz ML = SUV este manelista ? Sa imi fie iertata aceasta afirmatie...dar de multe ori ai precizat ca mai conduci Mertz-ul mamei tale ? Sa inteleg ca si tu ai tendinte maneliste din cind in cind ? Deci parerea mea...este ca "manelarii" s-au asociat cu SUV-ul...NU invers.

Tendintele maneliste asa cum le pricepi tu - prin prisma jantelor de culoarea bronzului sint caracteristice estului Europei. Aici, jantele BBS de culoare aurie sint mai scumpe decit cele negre spre exemplu si numai cei cu gusturile extrem de rafinate si le pun pe masina.

Nu confuinda lucrurile facute la mintuiala cu chestiile de fabrica. Adevarul este ca auriu nu merge decit cu negru sau albastru.
ozz86651
Tot ce e metal lucios (crom nichel) in cantitati mari e prost gust in capul meu ... exceptie face auriul care e mai mult decit atit ar trebui bagati oamenii la puscarie pentru el biggrin.gif
Masina alba cu geamuri negre = kitsch, Florin Salam, manele, Snoop Dog.

Masinile albe POT fi mai cool ca alea negre. Negru e facil, il pui pe orice sio arata suficient de bine. Albul e mult mai complicat, e foarte usor sa aluneci in kitsch, nu se potriveste pe multe masini, nu orice fel de al etc. Dar o masina alba poate fi mai cool ca una neagra in final. Negrul e banal.

F1: nu stiu daca iti dai seama da toate pozele alea puse de tine pe pagina pun in valoare negrul facindu-l alb .. prin reflexii, etc

PS: am o masina neagra si una gri-petrol inchis. Niciuna nu arata prea bine pe alb. Cel mult ok.

PS2: culorile metalizate: foarte uncool no.gif :nope:. Din contra, un negru mat, poros, ca funinginea pe burlan, arata super pe unele masini.
_Constantin_
Pai ai vazut cat costa vopseaua aia mata? Am vazut un TT la mare negru mat cu jante negre ... culoarea era superba. dar omul se plangea ca daduse o caruta de bani la vopsit.
HalbaSus
QUOTE(f1anatic)
Sefule,

Sa inteleg ca mama dvs cu Mertz ML = SUV este manelista ? Sa imi fie iertata aceasta afirmatie...dar de multe ori ai precizat ca mai conduci Mertz-ul mamei tale ? Sa inteleg ca si tu ai tendinte maneliste din cind in cind ? Deci parerea mea...este ca "manelarii" s-au asociat cu SUV-ul...NU invers.


Maica-mea e una din putinele persoane care desi sta in oras are nevoie de un SUV. Locuieste pe o strada neasfaltata pe un deal destul de abrupt, unde iarna fara tractiune integrala si garda mare la sol nu ai cum sa ajungi (defapt ai cum, dar iti trebuie lanturi si o doza mare de curaj). Dar 80% din cei care si-au luat SUV-uri stau pe strazi asfaltate unde se ajunge lejer si cu tico. E adevarat ca manelarii s-au asociat cu SUV-urile, si nu SUV-urile au fost create pentru manelari... Dar asta e irelevant cand vezi un Q7 din care rasuna manelele sau un H2 galben cu jante cromate... nu poti sa nu te gandesti ca SUV-ul el cel mai bun prieten al manelistilor, iar prin manelisti nu ma refer neaparat la persoane care asculta manele, ci la persoanele carora le lipseste total bunul gust si simtul estetic. BTW: in curand ML-ul va fi inlocuit cu un alt SUV... care va fi negru tongue.gif


QUOTE(f1anatic)
Tendintele maneliste asa cum le pricepi tu - prin prisma jantelor de culoarea bronzului sint caracteristice estului Europei. Aici, jantele BBS de culoare aurie sint mai scumpe decit cele negre spre exemplu si numai cei cu gusturile extrem de rafinate si le pun pe masina.


Nu conteaza daca sunt mai scumpe sau nu. Jantele aurii le consider o insulta la adresa bunului gust. Pe o impreza wrx nu deranjeanza, oricum masina aia nu e facuta sa fie eleganta, subtila si frumoasa... ci sa fie tipatoare si puternica. Nu vad absolut nici o diferenta intre o masina cu jante aurii si un tip cu un lant gros de aur la gat.

QUOTE
Tot ce e metal lucios (crom nichel) in cantitati mari e prost gust in capul meu ... exceptie face auriul care e mai mult decit atit ar trebui bagati oamenii la puscarie pentru el biggrin


Bai ozz, scoate-ti odata din cap conceptiile astea est europene, nu auzi ca doar oamenii gusturi extrem de rafinate si le pun pe masina... iar tu vrei sa-i bagi in puscarie ? biggrin.gif
Paul46623
Jantele aurii, alaturi de spinnerele cu luminite sunt "the epitome of bad taste". Ori de cate ori vad o masina (e bine cel putin ca sunt rare pe la noi) cu abominatii din-alea imi stapanesc cu greu impulsul de a-i zice posesorului "fo' shizzle in da bizzle ma' nizzle".
Respekt, yo.
f1anatic
To each his own...but remember...

QUOTE
Jantele aurii le consider o insulta la adresa bunului gust. Pe o impreza wrx nu deranjeanza, oricum masina aia nu e facuta sa fie eleganta, subtila si frumoasa... ci sa fie tipatoare si puternica.


Pai eu conduc Subaru. Deci ma identific cu afirmatia ta pentru ca am o masina care nu e facuta sa fie eleganta, subtila si frumoasa... ci sa fie tipatoare si puternica.

QUOTE
Nu vad absolut nici o diferenta intre o masina cu jante aurii si un tip cu un lant gros de aur la gat.


Cum adica...nu iti place de Mr. T din A-Team ? Asta e insulta personala de-a dreptul !
HalbaSus
Sunt nevoit sa ma citez:

QUOTE
Jantele aurii le consider o insulta la adresa bunului gust. Pe o impreza wrx nu deranjeanza, oricum masina aia nu e facuta sa fie eleganta, subtila si frumoasa... ci sa fie tipatoare si puternica.


Ai impreza wrx ... sau wrx sti ? Ti se pare ca prin "impreza wrx" m-am referit la toata gama subaru ? Legacy-ul e o masina eleganta, subtila si chiar frumoasa (nu epateaza dar cu siguranta arata bine, mai ales pe negru). Dar daca ii pui jante aurii va deveni gay & manelistic biggrin.gif Sau cel putin in ochii mei si ai altor cativa... nu ca as fi eu un guru al bunului gust dar cred ca daca facem un sondaj o sa vezi ca jantele aurii sunt destul de... "naspa" ca sa nu folosesc cuvinte gen: gay, maneliste, tiganesti, bling-bling, pimpin', etc...



QUOTE
Cum adica...nu iti place de Mr. T din A-Team ? Asta e insulta personala de-a dreptul !


Mr-T is my childhood hero biggrin.gif Dar si el e ca impreza wrx... adica e singurul care are dreptul sa poarte lanturi groase de aur. In plus, cu toata bunavointa, nu il poti considera pe Mr. T un tip elegant si subtil...
romb
parerea mea , scurt si la obiect:

- eu am masina neagra si urmatoarea va fi alba biggrin.gif
Dan83370
Masina mea e neagra si urmatoarea va fi tot neagra.Insa niste jante aurii pe o masina eu nu accept nici macar pe sti.....(de aia as lua evo IX).In mod sigur viitoarele mele jante vor fi Oz 35 anniversary(adica negre).Negru cu auriu merge,dar la un stilou........Nu te contrazic,poate in America e marele rafinament sa pui jante aurii pe o masina neagra,insa pe batranul continent(nu numai europa de est)sunt alte criterii,radical diferite se pare.Uite si asta e un motiv pt care nu as emigra in America.Pana la urma..............eleganta in Europa a aparut......si se pare ca a ramas aici!!!!!!!
Baby Blues
Pe negru se cunoaste mizeria f.usor. A mea e verde-negru dar pot sa o spal si in fiecare zi ca tot degeaba. Albul e frumos doar pe Subaru si pe Mercedes . :angel:
HalbaSus
Am vazut in Oradea zilele trecute un TT nou alb... blink.gif era sa fac accident, noroc ca eram oprit la stop. Eu pana acum consideram ca masinile cele mai frumoase masini sunt negre, iar TT-ul e o masina exclusiv pentru fete. Probabil ca asa si este (pentru ca si acest TT era condus evident de o domnisoara) dar e frapant cat de bine poate sa arate un TT alb... pe langa unul de orice alta culoare (inclusiv negru).

Pe de alta parte frumusetea are pretul ei... pe site-ul audi arata:
alb Ibisweiss EUR 0,-
negru briliant EUR 0,-
rosu briliant EUR 0,-

culori metalizate (inclusiv negru Phantomschwarz perlat): EUR 578. Iar culoarea pe care ei o denumesc: "alb Alb / Alb" costa EUR 2.023 blush.gif Sincer... isi merita banii, pentru ca TT-ul e una din masinile care nu-mi place mai deloc, dar pe aceasta culoare are mai mult decat senzational.
AlexTM
De mult n-am mai scris pe forumul vostru... La multi ani!

Care ar fi diferenta intre alb gratis si alb cu 2000 EU? E sidefat sau alte cele? Oricum, sa dai atita DOAR PENTRU VOPSEA, trebuie intr-adevar sa n-ai ce face cu banii.

PS: subscriu si eu la jantele aurii. Prost gust care da pe-afara de mult ce e.
DORU
QUOTE(f1anatic)
Cu mare regret iti aduc la cunostiinta ca

1) Black is the fastest color - Adica masinile negre sint mai iuti
2) Masinile negre - la fel ca imbracamintea neagra, subtiaza, infrumuseteaza, slabeste si da impresia de viteza (sa nu imi spui tu mie ca o dama bine arata mai "tapana" in alb decit in negru)


Fratilor, culoarea Blue Navy Metallic Pearl-effect unde e in clasamentul asta? biggrin.gif
romb
QUOTE(f1anatic)
2) Masinile negre - la fel ca imbracamintea neagra, subtiaza, infrumuseteaza, slabeste si da impresia de viteza (sa nu imi spui tu mie ca o dama bine arata mai "tapana" in alb decit in negru)


sincer sa fiu gagicile in all black mi se par cam sinistre .
in schimb o blonda focoasa intr-o rochie alba imaculata ma coafeaza , si cum spunea cineva pe un topic cu mercedes , am auzit ca mergem multi la acelasi coafor biggrin.gif
Baby Blues
Aici cred ca ai gresit coaforul biggrin.gif . Eu ma aflu acolo unde se coafeaza cu negru. biggrin.gif .
GST
Tare topicu asta smile.gif
1. Cum adica se vede mai repede murdaria pe o masina neagra decat pe una alba ? blink.gif
2. Care, unde, cine, cand a dat lege ca SUVurile sunt de manelari????? :minigun:
E adevarat ca am vazut destul de multi la semafor in X5(foarte multi), H2(destui), Q7(multi), Cayene(unul singur). DAR asta nu inseamna ca domne gata, are masina d-asta e manelar....in general specia asta de oameni prefera masini cat mai de renume, sa fie la moda, sa fie scumpe ca de.. tre' sa vada dusmanu ca am bani, impunatoare....care sa ia fata (aia care au bani din specia asta, ca mai sunt si saracii aia cu dacii daramate de bubuie boxele si subwooferu din targ in ele) pe langa suvurile astea am vazut mult mai multi in BMW-uri, Audi(care cred ca e cea mai raspandita printre ei), Mertz.
3. Eu cred ca, culoare se alege dupa masina, nu masina dupa culoare wink.gif
Deci daca ai noroc si gasesti exact culoarea care ti-o doresti pe masina pe care ti-o doresti atunci e perfect smile.gif
f1anatic
Black - the fastest colour !
f1anatic
White - the cleanest colour
f1anatic
Si totusi negru e mai misto !
f1anatic
QUOTE(GST)
Tare topicu asta smile.gif
1. Cum adica se vede mai repede murdaria pe o masina neagra decat pe una alba ? blink.gif


No offense...dar esti pe afara ! Primul praf, primul fulg, prima zigrietura, primul cacat de vrabiuta...se vede pe o masina neagra ! Really...cind o spal, trebuie sa ii fac poze ATUNCI, ACOLO pt. ca peste juma de ora este prafuita si nu mai luceste. Si asta fara sa fi miscat masina.

Baieti...ca veni vorba de alb, negru...va plac farurile mele ?
GST
None taken.... Nu m-am exprimat calumea.... eu tot am in minte un opel astra clasic alb din familie care la jegu din bucuresti vine acasa in 2 culori... daca iei o masina neagra rulata in bucuresti si una alba crede-ma ca daca nu te duci aproape sa dai cu degetu pe ele o sa zici ca cea alba e mai murdara. La zgarieturi asa e se vede mai repede pe negru. Si cum ai zis ca la putin timp dupa ce o speli isi piere luciul => ca se murdareste mai repede... nu e asa... e negru, e cea mai inchisa culoare nu poti sa o compari cu alb cand vine vorba de bling-bling...smile.gif altfel se reflecta lumina.
Culoarea neagra este cea mai pretentioasa dar daca este intretinuta corespunzator merita cu varf si indesat !
Intre alb si negru sunt adeptul ambelor....diferenta intre ele o face masina care le poarta.
Noroc ![/quote]
Emanoel-Adrian
Salut F1anatic,
spune-mi te rog ce ceara folosesti tu pentru masina ta? Am ocazia sa comand cate ceva din State si as vrea o ceara buna.Masina mea este tot neagra.
Multumesc anticipat!.
f1anatic
http://www.meguiars.com/
or
http://www.mothers.com/
in functie de care e in sale
Dan83370
Baieti...ca veni vorba de alb, negru...va plac farurile mele ?[/quote]






Dar stiu ca ai lumina mai omule!!!!!Super tari!Cat despre pus praful pe negru,of asa e,ai foarte mare dreptate.TOTUL se vede pe culoarea asta(sau nonculoare ar fi mai corect).Insa trebuie sa si dea bine pe masina,pentru ca nu las toate le sta bine.Insa indiferent de toate neajunsurile,stiu ca urmatoarea mea masina TOT neagra va fi!!! arigato.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.