Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Motorina...de care sa bagam???
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Adrian91682
Sper ca nu se considere reclama. De cand am luat masina(Logan dCi-iulie)am bagat numai Sprint Diesel-OMV si parca as vrea sa incerc si altceva.M-ar tenta Evo Diesel-Mol...voi cu ce motorina alimentati? :scratchchin:
Adrian
in ford pun evo 5 de la mol
Andrei76320
Adrian cat iti consuma DCI-ul si cum se comporta la drum si ca zgomot, in curand imi i-au si eu, azi de fapt am facut actele, dar fiind prima mea masina, intreb pe cei care au. NU i-au de lege ce scrie producatorul, oriocum am auzit ca consumul e ok.
DAS cuios pina pun mina pe ea, intelegi biggrin.gif
Adrian
stiu ca l-ai intrebat pe Adrian cu loganul, dar pentru ca si eu am condus logan diesel iti pot spune ca mai mult de 5-6 litri in oras nu consuma.
Adrian91682
Deviem putin de la intrebare de baza....Andrei...ce sa-ti spun despre dCi decat ca sunt multumit de ea pana acum atat ca comportament cat si ca consum.Consumu este bun: afara-4%,oras 6% si cateodata 7% cand ma dau la ea biggrin.gif.Motorul nu este zgomotos,antifonarea destul de bunicica,singurul lucru care ma deranjeaza sunt boxele,care la un volum mai mare incep sa zdrangane deoarece capacul de la boxa se atinge de fata usii,ambele fiind din plastic.In rest,toate bune. Numai bine si astept in continuare pareri despre motorina. beer.gif
Marius84962
Cu motorina,la Dacia DoubleCab 1,9D alimentez numai de la Rompetrol. Am facut din februarie pana acum aproape 15000 de km si nu am avut nici o problema.
Nu este o obisnuinta ci o constatare de la benzina,care la Dacia SuperNova,cum schimbam benzina cum apareau trepidatii la relanti si motorul mai puturos!
Intrebare:are cineva idee un este facut motorul diesel de pe Dacia papuc?
Daniel82595
cred ca vroiai sa zici unde e facut. In Spania parca insa nu bag mana in foc biggrin.gif
eddie
Motorina bag numai Sprint Diesel de la OMV si nu am avut probleme pana acum.In cazuri speciale,daca nu gasesc OMV,bag la Mol,Agip sau Petrom,dar numai la statii mari.

Motorul de 1,9 diesel de pe Dacia papuc este de generatie veche,a mai fost pus pe Renault Kangoo si are numai 65 C.P.

Motorul de 1,5 DCI de 80 C.P. de pe masina din semnatura am avut un consum mediu situat intre 3,9 si 8,5 l/100 km,in functie de mai multi parametrii.Mai pui 300 de grame in plus si afli consumul Loganului DCI (1,5 - 65 c.p.)
Adrian
Eddie, eu stiam ca motorul 1.9 D folosit la papuc si la solenza are doar 62 cp, e adevarat ca nu simti mare diferenta, dar parca suna mai frumos 65 fata de 62.
eddie
Oricum vorbim de acelasi lucru,chestia cu 2-3 c.p.plus sau minus e cunoscuta la Renault.
Adrian
da, cum e la loganul de 1.6 MPI , ei spun 90 dar are 87 biggrin.gif
Adrian
ceva de admirat la renault este faptul ca la motorul de 1.4 16v benzina au pus 98 cp si nu au rotunjit la 100
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.