Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Grand Prix Masters la Bucuresti...
Masini.ro Forum > Auto Motor Sport > Motor sport
Pages: 1, 2, 3
marius68582
Am cautat un alt thread in care sa fie discutat subiectul,dar spre surprinderea mea nu am gasit nimic.Sper sa ma insel,dar chiar nu prezinta nici un interes pentru forumistii de pe masini.ro un aveniment atat de important cum se intrevede a fi posibilitatea ca Romania sa gazduiasca o etapa a Campionatului Mondial de Grand Turisme??

Zvonurile au inceput sa circule de la inceputul anului,atunci cand a fost dat publicitatii calendarul oficial al campionatului FIA-GT.Spre surprinderea multora,era prevazuta o etapa in Octombrie in Bucuresti,si cum se din nefericire capitala nu dispune de un circuit,a fost propusa organizarea unui circuit stradal,a la Monte Carlo,in jurul a ceea ce este cunoscut de majoritatea dintre noi ca si "Casa Poporului".
Din motive necunoscute,dar personal tind sa cred(fara sa cunosc amanunte) ca din delasarea si neimplicarea autoritatilor romane Marele Premiu al Bucurestiului nu a mai putut avea loc anul acesta.
In urma unei stiri pe care am citit-o astazi,am marea speranta ca de la anul sa mai marcam un capitol in care ne putem considera egalii vecinilor nostrii.Toata lumea cred ca este de acord cu mine atunci cand spun ca a gazduit un eveniment automobilistic de prestigiu nu are decat efecte benefice.

Daca va fi asa,ne vedem la anul in tribune.Daca nu, ne putem aminti ca Bucurestiul a fost propus totusi pentru o etapa in calendarul FIA-GT 2007,si chiar daca nu multi au stiut,Bucurestiul ar fi putut intra in cercul select al oraselor care gazduiesc un circuit stradal.
Adrian81432
se cunoaste care va fi traseul (casa poporului........???) si ce lungime va avea circuitul??
Mariustom
Salutare :wave:
Mai multe informații puteți citi și aici, pe forum: http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=13009 biggrin.gif
Oana
Nigel Mansell si alti 15 piloti de Formula 1 se vor intrece la Bucuresti, in luna mai (2007), pe un circuit de 3 km care va inconjura Palatul Parlamentului...Organizatorii spun ca biletele pornesc de la 20 euro si ajung pana la 850 euro (cele VIP)
In sfarsit ceva si in Romania...astept cu nerabdare si o pista de Formula 1 (stiu, visez!)
Adrian
in romania nu avem traditie in curse, poate doar alea ilegale de noapte, dar ne uitam la televizor la F1! beer.gif
r4mp
ai uitat de raliuri si de offroad...
Adrian
in momentul ala mi-au scapat raliurile.

am vrut sa spun ca nu este un sport de traditie cum este fotbalul.
Alex-F1
QUOTE(oana87995)
Nigel Mansell si alti 15 piloti de Formula 1


Ce sa caute fato "Mansell si alti 15 piloti de Formula 1" in campionatul FIA GT??? blink.gif :ohmy: Io stiu ca esti tu pasionata de curse si masini, dar mai documenteaza-te umpic.... :bash: biggrin.gif .....aaaa....stai ca era sa uit....tu erai pasionata doar de Schumi, atat.... :minigun: ....ne scuzati.... blush.gif
f1anatic
QUOTE(Alex-F1)
QUOTE(oana87995)
Nigel Mansell si alti 15 piloti de Formula 1


Ce sa caute fato "Mansell si alti 15 piloti de Formula 1" in campionatul FIA GT??? blink.gif :ohmy: Io stiu ca esti tu pasionata de curse si masini, dar mai documenteaza-te umpic.... :bash: biggrin.gif .....aaaa....stai ca era sa uit....tu erai pasionata doar de Schumi, atat.... :minigun: ....ne scuzati.... blush.gif


Tu civilizat poti vorbi ? Eu zic sa te potolesti si sa redevii Alecu F-Unu Politicosu' ca iti sade mai bine. Daca ai vreo problema personala de sanatate care te indeamna sa te adresezi jignitor, rezolv-o fara sa stim si noi.

http://www.gpmasters.com/drivers.htm

QUOTE
Driver Eligibility
Have retired from all forms of open wheel racing
Have competed in F1 for two complete seasons
Have passed a medical examination
Be more than 45 years on the 1st Jan for the season to follow, and have retired from F1 for two complete seasons.


Lista cu soferii GP Masters este pe stinga. Esti complet pe dinafara si confuz pt. ca FIA GT este complet diferita de GP Masters. Oana nu a facut referire la FIA GT insa tu ai deschis ciocul fara sa fii citit si procesat mesajul. Acest lucru a fost anuntat la stiri in Romania.

Daca ai vreo problema: talk to the hand !
Alex-F1
Puteam sa jur ca tu vei fi primul care va sari cu gura (ca sa nu zic ciocul, cum ai facut tu) pe mine si vei face ca intotdeauna pe desteptul de dincolo de mari si tari!!! :bash: Bine ca toti is complet pe dinafara si confuzi, numa tu acolo esti cu picioarele pe pamant, ce sa-ti spun.... :argue: Spre surprinderea ta, stiu si io care-i diferenta intre FIA GT si GP Masters, nu trebuie sa-mi explici tu mie, dar io stiam ca anul viitor in 18, 19 si 20 mai se va tine la Bucuresti o cursa din campionatul FIA GT, nicidecum de GP Masters, asta era, intelegi acuma sau tot nu? Si arata-mi si mie te rog un cuvant jignitor pt. Oana din postul meu, hai, sa te vad, maistore... :evil: Io insa pot sa-ti arat unul jignitor din postul tau, la adresa mea: CIOC!!! :boxing: ....si acest cuvant din nou mi l-ai adresat asa din senin, ca de obicei, fara sa-ti fi spus io tie nimic.... :minigun: Asta a fost ultima pe care ti-am inghitit-o....la urmatoarea o sa se lase cu reclamatii unde trebuie si n-o sa ma las pana nu vei fi penalizat....daca nu crezi, incearca si-o sa vezi :ban: Hai pa!
eddie
Alo ! Ce e balamucul asta aici ? Daca aveti ceva de impartit,va ajut eu si va mut pe ,,Combat zone''.
Daca vreunul mai continua,zboara tot topicul de aici !

Pentru mai multe informatii,am gasit asta pentru cine nu stie,
aici
Alex-F1
Hopaaaa....scuzele mele.... :notworthy: ....nu bagasem de seama ca titlul topicului este chiar "Grand Prix Masters...." wallbash.gif .....mii de scuze Oanei si fratelui de peste mari si tari.... :angel: ....am citit in graba si m-am apucat sa scriu repede! :brilsmurf: No, pai daca e asa e bineeee fratiloooorrrr......avem show de show la anu in Bucuresti!!!! band.gif :cheers: :clapping: Io incep sa ma interesez de pe acuma de bilete, ca nu vreau sa raman pe dinafara.... :punk:

Stai linistit Eddie, ca n-avem nimic de impartit, doar suntem niste gentelmeni, nu? :romania: Peace! drunk.gif
zefir34016
Asta e "comunicatul oficial" pe site-ul Primariei
QUOTE
COMUNICAT
Astazi, 28 noiembrie 2007, in prezenta Primarului General Adriean Videanu, a fost semnat contractul intre Bucharest Ring, prin dl. Hartmut Beyer, si GP Masters, prin dl. Scott Poulter in vederea organizarii in urmatorii trei ani a unei din etape din Campionatul Grand Prix Master la Bucuresti.

Cursa de anul viitor este programata in perioada 17-20 mai, in cadrul evenimentului Bucharest Ring 2007 si se va desfasura pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie - Str. Izvor, desenat de celebrul arhitect Herman Tilke, creatorul circuitelor de Formula 1 din Bahrein, China, Turcia si Malaezia.

Este vorba de o competitie de monoposturi, la care vor participa fosti piloti din Formula 1 ca Nigel Mansell, campion mondial, Ricardo Patrese, pilotul cu cele mai multe curse din formula 1, sau Emerson Fitipaldi, dublu campion mondial.

In acelasi sfarsit de saptamana sunt programate cursele din alte patru campionate: Campionatul FIA GT, Campionatul European GT3, Formula 3 Marea Britanie si Cupa Dacia Logan.

Dupa semnarea contractului, Primarul General Adriean Videanu a declarat:
"Circuitul va deveni un eveniment traditional in Bucuresti si vreau sa le multumesc tuturor celor care au contribuit si au colaborat pentru organizarea acestui eveniment. Primaria Capitalei nu investeste nimic, ci va inchiria domeniul public pentru organizarea acestui eveniment. Organizatorul este cel care investeste, atat in realizarea circuitului, cat si in readucerea spatiului respectiv la starea initiala, plus taxa pentru utilizarea domeniului public. Este o mare bucurie si pentru mine ca in sfarsit suntem aproape de finalul unui demers pe care ni-l dorim de aproape un an, si anume acela de a organiza un eveniment automobilistic in Bucuresti si cred ca este o ocazie ca Bucurestiul sa intre in galeria marilor organizatori de evenimente"

Hartmut Beyer, promotorul evenimentului de anul viitor, a declarat, la randul sau: "Ma bucur foarte mult ca am reusit sa cream un pachet atat de atractiv pentru evenimentul din 2007. Avem doua competitii de top, FIA GT si Grand Prix Masters, plus alte trei campionate extrem de interesante. Faptul ca la Bucuresti vor veni fostele glorii din Formula 1 este un castig imens pentru toata lumea".

Scott Poulter, CEO Grand Prix Masters, a adaugat: "Cursa de la Bucuresti este prima pe un circuit stradal si sunt sigur ca va avea un succes imens. Dupa primele estimari, pe unele portiuni, se va merge cu 300 km/h . Sunt sigur ca toti pilotii care concureaza in Grand Prix Masters vor veni cu placere la Bucuresti".

28.11.2006
COMPARTIMENTUL PENTRU RELATIA CU MASS MEDIA

Cica traseul ar fi asta
Legionaru'
De fiecare data Zefir apare ca un senior si lamureste lucrurile!
zefir34016
Ia sa vedem daca pe mine ma poate lamuri cineva asupra urmatoarelor 3 chestii:

1. pe niste strazi din traseul ala (daca v-ati uitat) sunt o droaie de capace de canal (inclusiv pe mijlocu' strazii!!). ce fac cu ele? le cimenteaza? ca doar n-o sa dea drumu' la bolizi cu 300 km/h p'acolo, cum zice boss-ul ala in comunicat, ca noi stim capace de dambovita care "sar" si la viteze orasenesti de 50-60 la ora daca le calci in punctul nevraligic

2. ce se-ntampla cu copacii stradali? ii doboara cu drujba ca sa puna parapeti? ca daca derapeaza vo' unu' la 300 la ora doar n-o sa-l caute prin copaci...

3. ce se-ntampla cu parcul izvor (acolo unde in schita scrie "event area")? il devalizeaza si toarna asfalt sa faca parcare si tribune?

4. ce fac bietii locatari din blocurile de pe traseu ( calea 13 sept, de exemplu) ca motoarele la bolizii aia fac ca avionu'? se muta 1 saptamana la hotel ca sa nu ajunga la balamuc? deconteaza primaria?
Adrian
ai dreptate, ne bucuram noi de acest eveniment, dar uite cate probleme apar.
Oana
QUOTE(Alex-F1)
.....mii de scuze Oanei si fratelui de peste mari si tari.... :angel:

daca te vad pe acolo sa vezi bumbaceala...norocul tau e ca nu te cunosc...asteptai de mult un moment sa te iei de mine si atat de entuziasmat ai fost ca nici nu ai mai reusit sa citesti....
acum tre sa zic si eu ceva, ca prea m-ai atacat...nu e nevoie sa folosesti cuvinte urate ca sa jignesti pe cineva...per total postul tau a fost o jignire...incepand cu "fato" si terminand cu "ne scuzati"...
in fine, sa trecem si la lucruri serioase...am aflat ca in GP Masters participa piloti cu vartsa de peste 45 de ani, dar ca de anul viitor se va acorda o dispensa, ca sa poata participa si Michael Schumacher si Mika Hakkinen....unde o fi norocul ala sa vina si la Bucuresti...
trecand la circuitul, el va avea o lungime de 3,2 km, iar asfaltul va fi modificat, in special in zonele de franare...
pentru tot week-end-ul, preturile variaza intre 20 si 75 de euro...
r4mp
2 chestii :

-> " COMUNICAT
Astazi, 28 noiembrie 2007 " am dormit eu un an? ce s-a intamplat? blush.gif

-> "asfaltul va fi modificat, in special in zonele de franare... " ceea ce inseamna ca iar vor fi inchise drumurile in zona aia = mai multa aglomeratie
Alex-F1
Referitor la cele 3 intrebari ale lui zefir, care au devenit 4....pai sa vedem....

1. Banuiesc ca acele capace de canal le vor fixa ei mai rigid cumva, probabil prin cateva mici puncte de sudura sau altceva, important e sa fie la nivel cu restul asfaltului....si oricum nu cred se va atinge 300 km/h pe acel circuit....io as zice ca in jur de 230-240 va fi top speed-ul....si-atat e prea mult....
2. Nu cred ca vor fi taiati, dar mai stii? Depinde cum e mai rentabil.... Poate vor incerca sa puna parapetii in fata copacilor, desi banuiesc ca nu este prea mult loc....
3. Nu cunosc locatia, deci nu prea ma pot pronunta.... Oricum daca acolo e un parc, probabil o sa fie ca si atunci cand vine circul....parcari si tribune pe iarba, ca la picnic....
4. Pai aia se vor bucura ca vad totul pe gratis, din balconul lor, iar cei care nu sunt curiosi, sa stea cu geamurile (termopan, bineinteles) inchise! biggrin.gif Oricum balamucul e ziua, deci orele de liniste nu sunt afectate... Probabil se vor gasi niste disperati care sa faca gat la primarie pt. poluare fonica si alte chestii de genul asta, dar cine ii va lua in seama? :bash:

Preturile, daca ar ramane asa, mi se par rezonabile....75 de euro ar veni ~ 262 RON, ceea ce nu e mult deloc, avand in vedere varietatea evenimentelor!!!

Oana, opreste-te, nu mai continua, las-o moarta, ca ai vazut ce-a scris Eddie ("daca vreunul mai continua, zboara tot topicul de aici").... blush.gif Chiar vrei sa ne inchida bunatate de topic, pe care de altfel chiar tu l-ai deschis??? :brave: Hai ca poate ne intalnim pe-acolo, ca sa-ti fac cinste cu o inghetata (ca sa-ti treaca supararea) si apoi sa ne "bumbacim" umpic, indiferent ce-ar insemna asta laugh.gif Daca vrei sa ma recunosti mai usor in multime, gasesti aici poza mea: http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=3283 arigato.gif Poate o pui si tu pe-a ta, ca sa ne recunoastem si mai usor.... :wave: Vorbeamos...
Oana
r4mp...mai mult ca sigur vor fi inchise strazile in zona respectiva pentru lucrari, dar parerea mea e ca se merita toata aglomeratia si nebunia din zilele in care nu se va circula pe acolo...e vorba totusi de o competitie importanta si ar trebui sa fim bucurosi ca in sfarsit se intampla si la noi ceva...vor fi si nemultumiri, mai ales din partea celor din zona, dar nu stiu cat vor conta parerile lor atata timp cat exista un contract semnat cu Primaria...
care afla cand se pun in vanzare biletele sa anunte si pe aici...
alex...conform DEX, a bumbaci inseamna a bate zdravan pe cineva...so, see you there...(nu de alta dar acum te-am si vazut si am sa te caut prin multime) :boxing:
Alex-F1
Cool Oana, spor la cautat....uite si-o dedicatie speciala de la mine pt. tine: biggrin.gif

Acolo-n Bucuresti,
Sper sa ma gasesti
Si sa ma bumbacesti,
Asa cum iti doresti arigato.gif

Clar ca se merita toate eforturile pt. asa un eveniment.....sa speram ca vor ramane in program toate competitiile anuntate.... Daca vin mai multi forumisti, ar fi fain sa ne intalnim cu totii pe-acolo, nu? Ce ziceti? Sau sa luam bilete unii langa altii, sa fim un grup mare.... Oricum, mai este timp destul pana atunci.... Clar ca suntem geana pe momentul cand se vor pune in vanzare biletele, ca banuiesc ca se vor vinde ca pita calda!!! blink.gif Chiar ii rugam cu aceasta ocazie pe colegii din Bucuresti (macar cei pasionati) sa urmareasca chestia asta cu biletele si sa ne dea si noua de stire cand e ceva sigur! :cheers: Vorbeamos.... :wave:
Baby Blues
Ar fi o super idee cu o intalnire grandioasa de forumisti in Bucuresti la acea data. Putem face inclusiv tricouri cu "masini.ro" biggrin.gif
Cosmin65397
Salve! O singura intrebare am :Cu ce ne va fi de folos acest "grand prix"...!!???? sau probabil ca este un aperitiv al intrarii in U.E!?
Oana
http://www.bucharest-ring.com/
pentru cei interesati de bilete....stati, nu va ambalati, ca inca nu s-au pus in vanzare...dar e sursa cea mai sigura de a fi pe faza cand se va intampla asta...
Alex-F1
Sar'na... :notworthy: :punk: Pai io unu nu pot sa nu ma ambalez....imi incalzesc motorul inca de pe-acuma pt. acest eveniment.... :bounce: Deja ne-am strans o trupa de maniaci din Timisoara si numarul sigur va mai creste....probabil vom veni cu vreo 2-3 masini, asa ca musai trebuie urmarit momentul punerii in vanzare a biletelor, ca sa le luam noi pe cele mai bune.... tongue.gif Daca schita cu amplasarea tribunelor va fi respectata intocmai, io zic ca cele mai faine locuri (in afara de zona VIP, ca n-avem maruntis biggrin.gif ) ar fi cele de la capatul liniilor drepte, pe portiunile de franare, caci acolo sunt sansele cele mai mari sa vedem ceva faze spectaculoase!!! bicycle.gif De exemplu, io m-as pune la tribuna gold de la capatul ultimei linii drepte, inainde de ultima curba sau sicana, ce-o fi....se vede si startul/finish-ul de acolo si boxele....am un binoclu beton (vad cu el si ce nu trebuie biggrin.gif) + zoom cat casa la camera video.... :coolspeak: Dar intai sa vedem scorul la bilete.... :scratchchin: Partea cu cantec o fi cu cazarea in Bucuresti pt. acel weekend.... :scratchchin: ...io singur as avea 2 matusi sau 2 prieteni sau sediul institutiei la care lucrez unde as putea sta cele 2 noapti, dar fiind mai multi, nu pot sa-mi abandonez tovarasii, deci va trebui sa gasim cu totii ceva cazare!!! Rugam cu aceasta ocazie pe localnici sa ne dea cateva sugestii/oferte decente de cazare si noua, celora care vom sosi din provincie!!! :pray: Vorbeamos... :wave:
Alex-F1
:punk: BREAKING NEWS: am vorbit la telefon cu un oficial al evenimentului, un super-domn, care mi-a raspuns f. amabil la toate intrebarile! :notworthy: Deci, au aparut pe site preturile finale ale biletelor, dar deocamdata se pot face doar rezervari online! Bilete efectiv se pun in vanzare si se pot cumpara doar dupa data de 14.02.2007 (se tiparesc in Germania si de aceea mai dureaza)! Se pare ca de la tribunele "platin" se va vedea cea mai mare portiune de circuit (toata linia start-finish si urcarea pe Calea 13 septembrie), dar nici tribunele "gold" din curtea Palatului (vis a vis de boxe) sau cele dinaintea ultimei curbe nu sunt chiar de lepadat.... bicycle.gif Acuma nu stiu cum o fi mai bine: sa rezervam bilete online sau sa asteptam pana se pun in vanzare... :scratchchin: Io as avea cine sa-mi cumpere biletele de-acolo, dar mi-e sa nu fie "vandute" cele mai bune locuri la data cand se vor pune in vanzare.... :bash: O rezervare online ar fi cea mai buna solutie, dar, fiind in Romania, te gandesti de 2 ori cand faci asa o manevra....prietenii stiu de ce... biggrin.gif ....tepe sunt la tot pasul.... :puke: Nu stiu....mai rumegam problema....mai ziceti si voi cate ceva....Oana, where are you??? ...hai, ca avem o treaba in Bucuresti....whistling.gif
Oana
am aparut si eu...
pai si mie ar avea cine sa-mi cumpere bilet din bucuresti...dar si faza cu rezervarea mi se pare destul de ok...nu stiu la ce te-ai referit cand ziceai de tzepe, dar nu cred ca e cazul aici, cel putin asa sper...poate nu isi dau romanii cu stangul in dreptul si de data asta de sa nu le mai trebuiasca organizatorilor sa vina niciodata in romania cu astfel de evenimente...
o varianta buna este sa facem rezervari si daca in momentul in care se pun in vanzare nu am primit nici un raspuns legat de rezervarile noastre, cumparam...oricum, daca e sa fie "vandute", puteam noi sa facem rezervari dinainte sa se stie ca va veni gp masters la bucuresti si tot nu am fi reusit sa cumparam...
so...eu aleg varianta cu rezervarea...inca nu m-am hotarat la zona...
Alex-F1
Bun, rezervam online, dar unde stim noi sa rezervam, daca tribunele nici nu sunt construite inca? Avem doar o schita, care nu stim cat de mult va semana cu realitatea! Sa zicem ca io cumpar bilet la "gold", dar sunt mai multe tribune "gold" si la rezervare nu te intreaba la care din ele vrei sa stai! Deci, io iau la "gold", primesc bilet de "gold" si cand ajung acolo, cum facem, la care mergem?....ne certam toti intre noi, cei cu bilete la "gold" si ne intrebam care pe unde stam? Daca sunt cu locuri, de unde se stiu locurile de pe-acum? Sau o sa le trimit alora o poza ca cea de mai jos, cu locul marcat in care as vrea sa stau? Daca vor fi doar banci, fara locuri numerotate, va fi si mai nasol....ca deh, suntem in Romania! Uite, aspectul asta am uitat sa-l intreb pe nenea ala cu care am vorbit, dar a spus ca-mi sta la dispozitie oricand cu placere si pt. alte informatii!!!
Partea cu organizarea e una si cea cu publicul larg e alta! Organizarea (cursa, cazare, padock etc) poate fi brici, dar partea cu biletele, daca va avea probleme, cred ca vor avea unii grija mare sa nu rasufle problemele!!!
La rezervare, cica vei primi in cateva zile acasa o factura proforma, apoi te duci frumos la banca X si versi suma de bani in contul lor, iar cand ei au banu in cont, biletul e retinut/vandut si probabil, cand vor sosi biletele tiparite in tara, il vei primi prin curierat....ar fi si culmea sa nu ajunga biletul la tine!!!! :minigun:
Referitor la zona, io am incercuit in poza de mai jos locurile cele mai bune, atat din punctul meu de vedere, cat si dupa consultarile cu nenea oficialul.... Acuma vin sarbatorile, dar dupa anul nou o sa-mi fac o lista cu intrebari si-o sa-l mai deranjez inca o data pe domnul acela f. amabil....sper sa nu se supere.... :angel: Vorbeamos... hohoho....MERRY CHRISTMAS la toata lumea....sper ca ati fost cuminti....ca sa vina Mosu si pe la voi.... band.gif arigato.gif
schumiallexx
eu de abia acum am vazut topicul si sunt si eu interesat. imi zici ceva detalii de pret si pe unde ai vrea ca poate ma alatur si eu si posibil sa nu fiu singur.
si o intrebare de novice: cand e evenimentul ?

p.s. nu merge site-ul smile.gif cu pricina
TLS-09
La mine a deschis asadar evenimentul va fi in 18-20 mai 2007.
La bilete scrie asa:
1.Platina : joi 35 RON(10 E) , weekend 250 RON (70E)
2.Aur:joi 35 RON(10 E), weekend 180 RON (50E)
3.Argint:joi 35 RON(10 E), weekend 100 RON (30E)
4.Bronz:joi 35 RON(10 E), weekend 70 RON (20E)
5.Paddock:joi 35 RON(10 E), weekend 70 RON (20E).
Alex-F1
Uite, Alex, consateanul nostru, nenea TLS, a fost mai rapid si te-a lamurit, cred biggrin.gif Mai incearca site-ul, trebuie sa mearga, la mine merge fara probleme! Deci, scorul e clar: bilet la gold (weekend) + paddock (tot weekend) = 250 RON band.gif ..... viata, frate! beer.gif Dar cu cazarea in Bucuresti tot nu m-am lamurit....nu vrea niciun localnic sa ne-ajute cu niste informatii???? sad.gif
Oana
QUOTE(Alex-F1)
La rezervare, cica vei primi in cateva zile acasa o factura proforma, apoi te duci frumos la banca X si versi suma de bani in contul lor, iar cand ei au banu in cont, biletul e retinut/vandut si probabil, cand vor sosi biletele tiparite in tara, il vei primi prin curierat....ar fi si culmea sa nu ajunga biletul la tine!!!! :minigun:

eu mi-am facut rezervare dinaite de craciun...inca nu am primit nici o factura, dar probabil sunt si ei prin concedii ca toata lumea...oricum, dupa revelion am sa sun si eu sa cer cateva detalii...in primul rand ma intereseaza faza cu locurile, care cica sunt la alegere, dar nu zice nicaieri cand le alegi...nu de alta dar daca le alegi cand ajungi acolo, pe sistemul primul venit, primul servit, nu e chiar ok...
va tin la curent cu ce mai aflu...
Baby Blues
Ar fi interesant sa ne luam toti bilete in aceiasi zona. Cred ca o sa-mi fac si eu rezervare.
Oana
dupa trei luni si jumatate de cand am facut rezervarea, a sosit si confirmarea...mult le-a mai luat...acum tre sa le confirm iar, sa le spun locul si de abia dupa vine biletul...numai la noi e posibil asa ceva...mai e o luna pana la eveniment si ei nu au reusit sa trimita biletele...
ca noutate am aflat ca vom avea si o echipa romaneasca in cadrul Campionatului European FIA GT3, formata din Mihai Marinescu (sa vedeti ce o sa ne dispere miki de acum inainte) si Claudiu David...ei vor concura cu un Dodge Viper Coupe, masina folosita, in 2006, de trei echipe din Campionatul European FIA GT3...
Alex-F1
Ai dreptate Oana....si eu am primit vineri mail-ul de la ei si acuma le voi trimite inca o data tot ce au cerut....sper sa iasa totul ok pana la urma!!! Ne vedem prin zona.... biggrin.gif
Elena A.
Hai ca parca sunt picata din cer!!! Unde tre' sa ma interesez de bilete? Or mai fi? Oana, tu unde ti-ai luat? HELP!!!
Oana
QUOTE(Elena102757)
Hai ca parca sunt picata din cer!!! Unde tre' sa ma interesez de bilete? Or mai fi? Oana, tu unde ti-ai luat? HELP!!!

gasesti adresa in primul post de pe pagina asta...dar eu zic sa te grabesti...ai mai putea incerca si la ACR, dar cred ca tot pe sistemul trimis prin posta lucreaza si ei...
T u d o r
QUOTE
vom avea si o echipa romaneasca in cadrul Campionatului European FIA GT3, formata din Mihai Marinescu (sa vedeti ce o sa ne dispere miki de acum inainte) si Claudiu David


Claudiu David nu e parca pilot de raliuri? blink.gif
Oana
QUOTE(> T u d o r <)
Claudiu David nu e parca pilot de raliuri? blink.gif

ba da...a fost vicecampion anul trecut in Campionatul de Raliuri al Romaniei... acum se pregateste pentru Campionatul Mondial...
T u d o r
Pai si ce legatura sa aiba cu GT? Alea sunt cu totul alte mancaruri de peste, nu ca el n-ar fi un pilot de valoare. Dar pur si simplu nu prea cred in "omul multilateral dezvoltat"... biggrin.gif
Oana
nu cred ca aveau o alta obtiune...
Alex-F1
Pai daca echipa asta romaneasca s-a nascut asa la repezeala, normal ca nu prea aveau astia o alta "obtiune" (ca mi-a placut termenul biggrin.gif ) decat sa-i aduca lui Marinescu un partener tot roman care cat de cat stie cu ce se mananca cursele astea!
Oana
intre timp grand prix masters a disparut din program...nu stiu ce s-a intamplat ca nu a binevoit nimeni sa-mi raspunda...
dar am noutati...Bogdan Muresan si Cosmin Tudoran, doi dintre cei trei membrii ai trupei Cassa Loco, vor concura la Cupa Dacia Logan, alaturi de Constantin Raileanu (fost pilot in Formula Ford), Costel Casuneanu, Gabriel Tiura si :bandit: :boxing: Dan Alexandrescu :bash: of...nici aici nu scapam de asta...
Elena A.
Roaga-te la D-zeu si la toti Sfintii :pray: :angel: ...poate nu e acel Dan Alexandrescu :tomato:
A K U
Din moment ce concureaza ciumetii aia de la Cassa Locco, nu vad de ce nu ar concura si Dan Alexandrescu...
Oana
QUOTE(Dies Irae)
Din moment ce concureaza ciumetii aia de la Cassa Locco, nu vad de ce nu ar concura si Dan Alexandrescu...

corect, nici astia nu prea au ce cauta, dar miki prea se baga peste tot, avand impresia ca le stie pe toate :bash: ...asta cred ca nici nu stie sa conduca biggrin.gif
intre timp am vazut si o poza cu cei 6 si, din fericire, nu i-am zarit si mutra lui...:)inseamna ca e doar o coincidentza de nume...mai bine, ca facea vreun infarct pe acolo de suparare ca nu castiga...
air_wolf
conteaza sa fie spectacol.
petre 1
Cei care si-au luat bilete si vor sa ne intalnim sa dea cu subsemnatul :
1. Eu am bilet la categoria GOLD.
astept nr.2 ...


Am uitat sa va spun,primaria a semnat cu firma germana un contract de organizare a curselor pe 10 ANI
Baby Blues
QUOTE(petre 1)
Cei care si-au luat bilete si vor sa ne intalnim sa dea cu subsemnatul :
1. Eu am bilet la categoria GOLD.
astept nr.2 ...


Am uitat sa va spun,primaria a semnat cu firma germana un contract de organizare a curselor pe 10 ANI

Daca se mai gaseste un alt primar de sector ca si Vanghelie sa se ia la tranta cu alt "Adrean" si sa si reuseasca atunci... :bash:
Elena A.
Intrebarea de 1 mil. de dolari: stiti cumva daca la frumoasa competitie de pe plaiurile mioritice va veni si Bruno Senna? Am tot citit niste articole in care se mentiona numele lui, dar am impresia ca se refera la prezenta lui la competitia de anul trecut (de care eu n-am stiut mare lucru la momentul respectiv :bash: )

De ex.: http://www.acr.ro/_6/383/Bucharest-Ring-Sh...llenge-2007.htm
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.