Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DMHO, pro sau contra?
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Eco
mike.omega
www.dhmo.org
http://www.dhmo.org/facts.html

Chicago metro este complet poluat de DHMO. Se pare ca a contaminat intreaga pinza freatica - inclusiv Lacul Michigan de unde Chicago isi trage apa potabila. De fapt am invatat si la Toxicologie ca e toxica...iar doze mari te pot omori pe loc. Traiesc intr-o zona foarte poluata...cine stie ce minuni or fi in apa si nu ne spun. Si la pariu ca filtrele astea de apa Purolator, Brita cu carbune activ nu filtreaza nimic.

Mai multe va lamureste F1anatic biggrin.gif
Eu beau apa cu toata increderea ca stiu ca vine din surse bune, in cazul meu. Si daca se tin autoritatile de promisiuni(aham! vezi sa nu tongue.gif ) vor sapa niste puturi si mai adanci => apa mai multa, mai buna smile.gif
f1anatic
Eu de fapt am scris si dimineata dar m-am incurcat in pricepere cu poll-ul si Mike m-a ajutat.

A auzit cineva de Woburn Massachusets ? A fost si un film cu John Travolta, Robert Duvall acum citiva ani: A civil Action care descria acest caz adevarat. Niste fabrici de chimicale (tannery - de procesare a pielii de la animale) deversasera tot felul de nenorociri in spatele curtii si a ajuns in pinza freatica si a contaminat apa potabila. Si au fost nu stiu cite cazuri de leucemie la copii (cred ca 14) ceea ce dpdv epidemiologic este ceva anormal.
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Civil_Action

Asa si cu DHMO. Si cine stie cite substante chimice nocive bem si halim zilnic...vai de ficaciorii nostrii.
booneK9
Dihidrogenmonoxidul sau bihidrogenmonoxidul sau monoxid de bihidrogen cum mai este cunoscut pe la noi este extrem de nociv. S-a constatat ca in toate cazurile, dar absolut toate cazurile de deces prin violenta exista o canitatate enorma de dihidrogenmonoxid in corpul persoanelor decedate. Exista o teorie prin care se incearca legarea acestei substante de o oarecare predispozitie catre violenta.
Cu toate acestea foarte multe persoane (inclusiv medici) recomanda consumul de dihidrogenmonoxid in mod regulat, in cantitati mari. Unii merg chiar mai departe si spun ca organismul uman nu poate trai fara dihidrogenmonoxid.
Cert este ca problema exista si la noi si e raspandita pe o arie geografica uriasa. De fapt e extrem de greu sa mai gasesti locuri necontaminate de dihidrogenmonoxid, cele mai multe fiind situate in zonele montane.
Oricum, fiti foarte atenti pentru ca diluarea cu apa nu ajuta deloc-deloc. Nici macar distilarea apei nu te scapa de dihidrogenmonoxid. In final, oricum ai face, ajungi sa ingerezi dihidrogenmonoxid zilnic.
Treaba e groasa si nu stiu ce putem face...
booneK9
Si inca ceva.
Sunt foarte multi nebuni care pun dihidrogen monoxid in vin. Cica iese mai bun si nu te imbeti asa repede. Nebuni cu acte, nenica...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.