Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Facelift astra - motorizare de 1.6 si 177 cp
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
HalbaSus
Se pare ca motoarele "de evaziune fiscala" sunt la moda, dupa ce VW a scos Golful GT cu motor 1.4 si 170 de cp opel lanseaza odata cu faceliftul astra un motor de 1.6 si 177 cp care e chiar un pic mai rapid decat golf GT (face suta in 7.8 secunde fata de 7.9 cat face GT-ul). In rest faceliftul nu aduce prea multe noutati, masina aratand cam la fel.



sursa: TopGear
simpson


De fapt, cea mai importanta modificare se poate vedea din spatele masinii, si anume Opel testeaza o suspensie spate independenta, pt a se ridica la nivelul de "siguranta si confort" al rivalelor.
adi.mitrea
Dar suspensia asta independentă e doar pe partea stângă? Eu așa văd.

Ceva caracteristici tehnice ale Astrei asta nou aveți? Consum? Un link ceva?
alcris01
Interesant, pe cand in showroomurile dealerilor? Sunt sanse pana la sfarsitul anului? blush.gif
_Constantin_
Nici o sansa. La noi ca la nimeni. Toti dealeri fac reclama la modele si motorizari care sunt disponibile de abia dupa 6 luni.
_Theo_
QUOTE(_Constantin_)
Nici o sansa. La noi ca la nimeni. Toti dealeri fac reclama la modele si motorizari care sunt disponibile de abia dupa 6 luni.

ai ma...vorbesti prostii tongue.gif
florin55503
ciudata poza. chiar ai impresia ca suspensia independenta spate e daor pe o roata. am citit ca se va baga un motor de 1.7 de 125 de CP, unul de 1.9 mai fortos decat cel actual. 180 CP
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.