Help - Search - Members - Calendar
Full Version: URMATOAREA MASINA, TOYOTA?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Toyota
Pages: 1, 2, 3, 4
_Constantin_
Daca maine s-ar ivi ocazia sa mai cumparati o masina, indifirent de clasa ati alege Toyota/Lexus? Sau ati mai alege, intrebarea se adreseaza doar posesorilor de Toyota. Daca se poate rog un moderator sa inceapa si un poll cu DA sau NU. Puteti scrie si ce masina ati dori si cel putin 1 motiv pro sau de ce nu .... de ce nu ati mai lua o masina Toyota.
vio
ce e pe piatza sau putem alege si din ce o sa apara ? peste un an doi ?
M A R I A N
Eu chiar vreau sa-mi iau o noua japoneza, pe langa Yaris. Vreau sa fie o japoneza pur-sange, nu una facuta in colaborare.
Eu m-am hotarat pe benzina si AWD.Chestia e ca prefer un sedan (pentru ca nu imi place sa conduc la inaltime) iar la momentul asta singura varianta ar fi Subaru Impreza sau Legacy.Toyota nu ofera un sedan AWD ci numai pe Rav si Landcruiser. Daca Auris-ul asta ar fi AWD, l-as lua imediat ce ar aparea, numai pentru ca e Toyota.
Dan52141
Eu o sa-mi iau urmasul modelului sedan Corolla, daca este asa cum am inteles ca va semana cu Auris si va avea a multime de gadgeturi gen Cruise control cu radar care decelereaza sau accelereaza in functie de viteza celui din fata, camera de luat vederi pentru spate (in optiunea de baza), AWD, motorul de 1.8 Dual VVti sau 2,2 D-CAT si multe altele la un pret destul de rezonabil .... atunci cu siguranta nu o sa mai stau pe ganduri.
Deja versiunea sedan aparuta in Japonia pe 10 Oct 2006, contine toate optiunile astea si este relativ ieftina ... partea proasta este la design ... care este cam uratel sad.gif

Citate de prin presa despre noul model sedan Corolla cu mentiunea ca denumirea lui in japonia este Axios pentru sedan si Fielder pentru break:
-----------------------------------
- A rearview monitor displays an image of the area to the rear of the vehicle while backing up to reduce the burden on the driver when parking (standard on all Corolla Axios).
- The Corolla Fielder features the world's first one-touch double-folding rear seats with backrests that can be folded flat with a single flip of a lever located in the rear cargo space.
- The optional advanced Intelligent Parking Assist system supports steering operations when parallel parking and backing into a parking space. Ultrasonic sensors installed on the front of the vehicle detect other parked vehicles and based on the results estimate the physical dimensions of a vacant parking space and set the target parking position.
- The Corolla Axio features a new Pre-crash Safety System that uses millimeter-wave radar. When the millimeter-wave radar detects a high risk of collision, the Pre-crash Seatbelts provide better initial restraint capabilities for passengers while the Pre-Crash Brake Assist system decelerates the vehicle to reduce the collision speed and contribute to less collision-caused damage.
- The new Radar Cruise Control system detects and monitors the preceding vehicle and the lane, maintaining a fixed distance according to the preceding vehicle's speed within a preset range of speed

- The Smart Entry & Start System employs a Smart Key to lock and unlock the doors and a button to start the engine—all one needs is to have the vehicle key on one's person or nearby.
-------------------------------------

Mai multe detalii aici:
http://www.corolland.com/corolla/2008.html

sau detalii complete inclusiv preturile aici:
http://www.toyota.co.jp/en/news/06/1010.html
vio
asa eu unu mi as lua urmashul lui celica si supra ,,, ceva in genu 500 de cai , preconizata sa apara in cel mult 2 ani . super sportiva la pretz f mic.
M A R I U S
Eu imi voi lua zilele astea un Avensis 2.2 mai ales ca este o oferta f buna de pret 19000Cip in varianta Sol.Sunt f multumit de Corolla actuala dupa aproape 80mii km, deci nu vad de ce as schimba marca!Sincer sa fiu, as renunta la Avensis pt un A4 2.0 TDI quattro cu care am facut un drive test zilele trecute.... blush.gif Da' cand am vazut ca e 30mii CIP mi-a trecut urgent..... biggrin.gif
drabisan
Eu mi-as lua cu prima ocazie ceva care sa aduca cu Lexus GS450H. Singura conditie e ca tractiunea sa fie pe fata. In tara asta or sa mai treaca vreo 500 de ani (da Domnu Brucan) pina sa fie curatata zapada de pe drumuri intr-o saptamina de la ninsoare.
Si eu nu-s suficient de nebun sa merg pe zapada cu tractiune pe spate...

Daca am trai intr-o tara civilizata, GS450H ar fi decizia finala si definitiva din momentul asta.

Decizia asta ar fi pentru masina de familie, ca pentru masina de suflet nimeni nu o sa-mi scoata vreodata Ferrari din suflet. Da, stiu, exista masini mai puternice, mai bine dotate, mai, mai, mai, dar Ferrari este parte din aorta stinga si nu am ce sa fac smile.gif
Claudiu92213
PRIUS / IS 250
_Constantin_
Eu am inceput si tocmai eu am uitat... voi fi pus in situatia peste 1 an maxim 2 sa mai iau o masina de clasa compacta, maxim medie. Nu voi mai alege Avensis din pacate dar cu mana pe inima va spun... auris... mi-a luat mintile. Iar daca banii nu ar fi problema atunci fara sa ma gandesc IS 350, cu tractiune spate, sa-i fac in ciuda lui drabisan. biggrin.gif beer.gif
Watcher
Conteaza foarte mult banii disponibili. La 25K mi se pare minunata Avensisul. La 35 nu m-as uita decat la A4. La 50-60k m-as uita la LandCruiser. La 150k un G AMG, la 500k un SLR, etc.
La mai putin visez un Yaris TS pt oras wink.gif

Deci in general as lua Toyote oricand in clasa lor de pret : pana la mediu. In schimb, de la berline lux in sus (E Klasse) nu m-as uita decat la Mercedes. S klasse>>>>>lexus sad.gif
_Constantin_
bine zis. uite un om realist care intelege ca si toyota are limitele ei. beer.gif arigato.gif
laur6
tot o toyota mi-as lua si eu. numai ca din pacate nu cred ca voi avea vreodata bani pt avalon
Ioan76853
Daca ar fi sa fie .... pai atunci o Toyota Tundra, V8, 6 litri si cam 245Hp. si o remorca-cisterna sa ajung si eu la mare cu un singur plin smile.gif. Eventual roti duble pe spate si extra-fendere. Asta ar fi daca.... din pacate e zi si nu visez asa ca ma orientez spre un Yaris mic micut pe care vreau sa il iau anul ce vine.

Il pun in bena Hiluxului, ajung in parcare la intrare in Bucuresti, il debarc, parchez camionu in Tir Parking si imi continui vanzoleala prin oras, apoi fac operatia inversa si o iau agale spre casa. Glumesc acum dar nu se stie ce ne asteapta....deja abia ne mai strecuram prin orase cu "camioanele"... Oricum notati-ma cu Yaris-ul...pe ala chiar vreau sa il iau - exista un membru al familiei care isi doreste nespus una.
drabisan
Pai stai ca atunci am inteles eu poll-ul gresit.
Urmatoarea masina va fi sigur Yaris, poate TS, pentru ca un membru al familiei stie ce vrea.
Eu, cu GS-ul m-am referit strict la masina mea si a casei. Ca, realistic vorbind, inca nu am ideea aia atit de desteapta incit sa-mi permita sa ma orientez la Ferrari.
Lexy
Hehe Lexus mi-as lua oricand cu ochii inchisi!
Urmatoarea masina?Cu siguranta la capitolul fiabilitate as alege toyota..insa la urmatoarea vreau mai mult look..si as merge tot spre o japoneza.Daca scot o toyota suparata bine m-as inscrie pe lista binenteles111
Gabriel60890
Urmatoarea? Toyota, desigur si urmatoarea urmatoare, tot Toyota, today, tomorow and day after tomorrow Toyota. Singura problema e sa dispun de banii necesari cu toate ca acum se prefigureaza taxe inrobitoare pt ce depaseste 1,4 l.... da vor apare hibridele la preturi accesibila pana atunci.
drabisan
QUOTE(Gabriel60890)
Urmatoarea? Toyota, desigur si urmatoarea urmatoare, tot Toyota, today, tomorow and day after tomorrow Toyota. Singura problema e sa dispun de banii necesari cu toate ca acum se prefigureaza taxe inrobitoare pt ce depaseste 1,4 l.... da vor apare hibridele la preturi accesibila pana atunci.


Problema nu e sa fie ieftine hibridele ci sa am si eu un avantaj cind imi iau una.
Sint mai multi factori:
1) hibridele nu sint decit pe benzina deci fanii motorinei nu vor schimba asa usor, desi la hibride, in anumite conditii de condus, consumul poate sa fie mai mic decit la motorina.
2) hibridele sint mai grele si cu mai putin spatiu; bateria si motorul/motoarele electrice ocupa si cinteres o groaza si, in consecinta, masina nu mai are aceiasi sportivitate.
Avantajele sint 2:
- cuplu fantastic din prima secunda, cind porneste si motorul pe benzina deja e altceva; asta nu are cum sa o compenseze nici un motor pe motorina sau benzina, ever.
- poluarea redusa - pe piata se zice ca motorina scoate mai putin CO2 (codoi), dar fumurile alea ale motorinei nu le critica nimeni; daca poluez mai putin ar trebui sa platesc si taxe mai mici, cum e in SUA. Eu asta astept sa realizeze si UE. Dar deocamndata ei au alte griji...

Ce e drept, in momentul de fata doar masinile de top sint hibride si asta aduce oamenii pe piata asta in SUA, dar sint convins ca o reducere a taxelor ar aduce si UE in piata masinilor hibride si am renunta si noi la zgomotele de tractor ale dieselurilor si am reduce si poluarea...Oricum nu o sa apara prea curind masini mici, de oras, hibride, fiindca nu e loc...
DAN
SUPRA..... :pet:
Adrian70064
Eu am o corolla pe care o s-o vand, dar nu cred ca o sa imi mai iau Toyota din cauza service-ului. Pana nu se schimba ceva in tara asta, nu merita decat masini facute in tara sau la vecinii apropiati. La masinile japoneze stai cu lunile in service, la masinile nemtesti te jecmanesc cei de Porche Romania, la masinile frantuzesti sunt multe piese de calitate proasta. Daca as fi in America nu ar exista alta marca decat Toyota. Dar in Romanica lucrurile stau tare prost. Imi pare rau pentru Coreeni de la Craiova. Daca se producea la Craiova un automobil asemanator cu Kia cee'd sau Hyunday Accent, la pret de Logan, as fi stiut ce sa aleg. Sa ma contrazica cineva daca nu am dreptate...
_Constantin_
Perfect de acord... dar totusi ce vei alege... ca banuiesc ca nu vrei sa dai Corolla si sa iei Logan?
Miki61734
[quote="_Constantin_"]Daca maine s-ar ivi ocazia sa mai cumparati o masina, indifirent de clasa ati alege Toyota/Lexus? Sau ati mai alege, intrebarea se adreseaza doar posesorilor de Toyota. Daca se poate rog un moderator sa inceapa si un poll cu DA sau NU. Puteti scrie si ce masina ati dori si cel putin 1 motiv pro sau de ce nu .... de ce nu ati mai lua o masina Toyota.[/quote


Foarte bun subiect. Oameni de obicei raman legati sufleteste de brandul care il conduc, desi este un lucru absolut individual.Personal m-as lua o Honda Accord, produsa in totaliate in Japonia indiferent de varianta motorina sau benzina.Ambele motoare consuma foarte putin iar la fiabilitate nu vad de ce Toyota ar fi mai fiabila??? Din cate observ pe forum, din ce in ce sunt mai multe probleme cu Avensis??? Sa nu ma intelegeti gresit, in continuare doresc sa-mi iau o masina mai mare si sunt indecis intre Honda Accord, Avensis sau S 60 pentru care trebuie scosi mai multi bani.
_Constantin_
Miki avensis are aceleasi probleme de la inceput doar ca daca te apuci sa vezi cati useri cu toyota sunt ai ramane uimit. Posesorii de Toyota sunt cei mai activi pe forumul asta, parerea mea, cel putin in topicul propriu. Intra la VW sa vezi cate din topicuri sunt despre masina, majoritatea sunt despre probleme. Toyota a avut o crestere spectaculoasa in 2006 si nr masinilor este destul de mare, lucru care se vede si la nivelul de service unde exista majoritatea nemultumirilor. In afara de mine in 2500 de mesaje eu nu am citit probleme adevarate. Ca un diesel mananca ulei, ca vajaie oglinda, ca a murit O ( una singura) baterie e un nimic, e incomparabil, sunt incidente izolate fara insemnatate statistica. daca din 23 mil romani , 2-3 mil sunt la limita intelectului unei plante inseamna ca toti suntem prosti? Nu.

In final ca sa mai raspund inca o data... MI-AS LUA TOYOTA DIN NOU CU OCHII INCHISI.
S O R I N
Eu sunt ala cu bateria moarta,eu sunt cel cu vajaitul la oglinda ,eu sunt

cel cu santurile pe disc....dar si asa urmatoarea masina va fi ori toyota ori

lexus.De ce? Pt ca aceste probleme mi se par mici in comparatie cu ce

stiu de alti "mandrii" posesori de vw ,skoda sau peugeoturi ,marci

apropiate ca brand de toyota.

Singura problema pe care am luat o in serios a fost cea cu bateria,in rest

in 50 mii km (cea a fratelui ) si 35 mii km a mea ,au fost lucruri

minore,si cu mana pe inima spun ca masinile sunt alergate si cateodata

rau exploatate...deci probleme ar putea aparea.Cred ca aici toyota face

diferenta.
_Constantin_
Exact... sunt sute de posesori din Romania care nu au stiut ce e ala service in afara de revizii. Am un prieten cu un Hilux care de 2 ani nu l-a spalat niciodata, cara pamant cu el, escavatorul pune pamant direct in el si se duce si la munte cu aceiasi masina si repet nu a schimbat absolut nimic in afara de ulei si placute. Evident exagerez cand spun ca nu l-a spalat, e atat de murdara 90% din timp incat chiar ai putea sa crezi asa ceva. Hai sa intrebam cati Passatisi 2.0 tdi au ramas cu ele in drum, la modul adevarat, sa nu mai porneasca. MULTI. Cati Skodisti platesc revizii la fabia si octavia tour la nivelul lui Audi si BMW? Cati Renaultisti si Peugeotisti dau 400.000 pe 3 l de lichid de parbriz( care nici macar nu l-au cerut). MULTI.

E un semn de noblete se pare azi sa nu verifici daca s-a facut revizia, sa platesti sume astronomice( chiar am auzit o astfel de discutie, se laudau cu pretul reviziei), sa nu vii cu piesele tale, sa o conduci de parca ai avea milioane de lire in cont cand tu de abia platesti intretinerea la o garsoniera din ferentari, smad, ( stiti ca pot continua) si atunci normal ca masina se strica si esti parca mandru ca ti-a picat ceva cat mai devreme, nu te revolti, platesti ca un dobitoc si totul revine la normal. Masina se comporta de cele mai multe ori ca si caracterul soferului. In cazul meu ma banuiesc de deviatii comportamentale inconstiente. biggrin.gif beer.gif
Dany_s
Si eu as lua Lexus ca viitoarea masina cu ochii inchisi.

De la Toyota poate doar noul camry v6/hybrid si alte cateva modele (avalon, rav 4 V6, 4runner) in rest nu prea ma intereseaza.

Dar oricum, nu-s fanatic si sunt deschis si la alte marci si modele. Va conta mult ce voi gasi pe piata la momentul respectiv si in ce conditie sunt, preturi etc. Oricum cateva modele Lexus sunt clar capete de lista.
drabisan
QUOTE(S O R I N)
vw ,skoda sau peugeoturi ,marci apropiate ca brand de toyota.


Sorine, nu am nimic cu tine in seara asta, dar iar mi s-a ridicat la fileu sa te completez putin: http://www.hotnews.ro/articol_62087-Toyota...o-numarul-1.htm

E adevarat ca "the winner takes it all", dar Toyota pare mai mult decit dispusa sa devina cel mai mare producator de masini.
Marcile alea enumerate de tine nu prea conteaza la nivel mondial.
Si, din punctul meu de vedere, cine nu are target sa fie primul nu conteaza prea mult. Poate la nivel local dar nu stiu cine te asculta in cazul asta.
Facind o paralela dpdv economic, respect Germania, dar atita timp cit SUA face piata iar Japonia e locul 2 si China se pregateste sa devina locul 3...
Eu unul ma recunosc un ghitza local, fara mai multe veleitati globale - dar sper sa am ocazia sa imi iau un Lexus cit de curind...
Alisa96612
Eu mi-as lua noul Avensis 1,6 vvt-i luna beer.gif
Dan83370
La felul cum s-a prezentat masina pana acum raspunsul este da ,urmatoarea masina tot Toyota va fi.Insa eu nu am decat cateva luni cu ea si doar 14.000km.Daca si peste 3,4 ani se va comporta la fe de bine ca pana acum,.....asta ramane de vazut!Eu cred si sper ca da biggrin.gif
Alexandru Olteanu
eu as da ravu pentru un lexus is 2,2 d-cat full options mor dupa masian aia si sa fie culoarea alb perlat
OCTAN_95
Pe mine acest topic m-a loveste direct in plex.
Daca ar fi dupa preferinte as merge pe Lexus, am afirmat asta imediat dupa intalnirea de la Iasi, evenimentele m-au facut sa ma gandesc la Camry, varianta care se pare nu poate fi abordata.
Am facut un topic nou, nu pt ca nu sunt multumit de toyota, din contra, vreau altceva.
Aici trebuie judecat si altfel, mergem cam pe acelasi plafon de pret, mergem pe ceva ceea ce ne dorim dar nu avem acces din motive financiare.
Hotararile sunt subiective, vorbim de service-uri, informatii avem mai mult din auzite decat di elemente concrete.
Privita asa: ai in buzunar 15000-18000 de euro alocabili masinii, unde te poti duce? ai mai mult normal ca si pretentiile cresc. Greu de raspuns la intrebarea lui Dom'Doctor.
Iulian HondaFan
adevarul ca prin unele locuri se merge dupa deviza: "once a Toyota, always a Toyota"...

un studiu J.D. Power care se uita la ce masini au schimbat noii cumparatori ai unei marci. dintre americanii care cumpara Toyota 64% dau la schimb vechea lor Toyota ... urmeaza pe lista marcilor cu cei mai credinciosi clienti: Lexus, Honda si BMW. rolleyes.gif

http://www.jdpower.com/corporate/news/rele...aspx?ID=2006277

in final rezulta ca aproape 2/3 dintre clientii de Toyota si Lexus sunt fostii clienti de acum cativa ani...
OCTAN_95
Foarte bun subiect. Oameni de obicei raman legati sufleteste de brandul care il conduc, desi este un lucru absolut individual.Personal m-as lua o Honda Accord, produsa in totaliate in Japonia indiferent de varianta motorina sau benzina.Ambele motoare consuma foarte putin iar la fiabilitate nu vad de ce Toyota ar fi mai fiabila??? Din cate observ pe forum, din ce in ce sunt mai multe probleme cu Avensis??? Sa nu ma intelegeti gresit, in continuare doresc sa-mi iau o masina mai mare si sunt indecis intre Honda Accord, Avensis sau S 60 pentru care trebuie scosi mai multi bani.
[/quote]

Miki, ma bucur pt ca ai postat cele de mai sus, daca ai sa cauti aici ai sa gasesti un alt topic, deschis de mine, avensis versus acord.
Ar fi fain sa-ti aflu parerea mai detailat.
Acum am un Av de 1.8 benzinar(varza), dar sunt in dubiu ce sa-mi iau, sa merg tot pe av d 2l sau pe acord?

P.S. Amandoi suntem din Timisoara, din cate am vazut la tine, cine stie poate vi la una din intalnirile noastre.
P A U L
CITAT(_Constantin_ @ Nov 15 2006, 01:02 AM) *
Eu am inceput si tocmai eu am uitat... voi fi pus in situatia peste 1 an maxim 2 sa mai iau o masina de clasa compacta, maxim medie. Nu voi mai alege Avensis din pacate dar cu mana pe inima va spun... auris... mi-a luat mintile. Iar daca banii nu ar fi problema atunci fara sa ma gandesc IS 350, cu tractiune spate, sa-i fac in ciuda lui drabisan. biggrin.gif beer.gif


Poate Solomon al vostru lucreaza mai bine cu drumarii la dezapezit si te poti descurca, daca nu vi la noi, Videanu mai schimba niste borduri si pun mana de la mana cu Dragos, Vio si care mai vrea sa-ti punem niste borduri in portbagaj sa poti sa mergi si iarna, poate o punem de o intalnire la Bucuresti si fara tine ne-am simtii singuri. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ce zici Costica, rezerv niste Borduri???

Si ca sa raspund si eu la topic: cu siguranta tot o japoneza as lua. Mai zilele trecute m-am urcat intr-o Honda Civic Hibrid. Am mers putin cu ea. E vis. Daca anul trecut ar fi existat cu siguranta as fi luat-o in schimbul Avensisului. Si asta pentru ca forma la Prius nu prea imi place. Oricum eu cred ca honda este putin peste Toyota si asta doar pt faptul ca aia se face inca la mama ei, acolo unde rasare soarele.
vio
of of of of ,....s vede ce nu ati merc cu hibrid de la toyo sau Lex .... am mers cu un rx 4000h .......... .................. ..................... .................... si ............................... priusu e .....
Hoinaritza
Daca ar fi sa schimb acum Aurisul, mi-as lua un Prius. wub.gif Daca ar fi sa il schimb peste cativa ani (ceea ce se va si intampla cand masinuta nu va mai putea fizic - acum e noua, abia are 3 luni) am sa-mi iau un RAV. Ma gandesc la RAV in eventualitatea unor hoinarei mai mici (2). Au spatiu pe bancheta din spate sa se joace, iar masina imi inspira siguranta. Din cate am vazut in afara mamicile au masini mari, numai bune pentru kinderi.
Deocamdata e clar, Hoinar daca vrea sa conduca dupa ce si-o lua carnetul... sa isi ia masina tongue.gif
kerry
Am 5.5 k km la bord, carnet de 7 luni, Rolla din iulie, 2 accidente la bord, am plecat dupa ford focus motorin, m-am intors cu Rolla benzin, am zis ca o tin numai 2 ani(probabil va muri in familie acuma biggrin.gif), timp in care eram sigur ca o sa o fac varza, nu vreau genul extrem sport nici genul foarte classic, sunt zero la capitolul mecanica sau cunostinte tehnice (prima data cand am alimentat era sa imi pun cu plumb biggrin.gif), si recunosc ca inca nu stiu sa o conduc la potential maxim;
Concluzia, probabil daca imi rezista in regimul actual de rupt prin Cluj si la cat o chinui, si daca nu as fi sigur ca nu o sa o mai botesc curand, daca ar fi sa aleg intre a o schimba pe actuala cu alta, probabil tot toyota ar fi, desi, cum majoritatea spun, e brand love: "once a toyota, always...", si mai ales ca e prima mea masina, cu atat mai mult intelegeti de ce sunt asa atasat de ea.

Iar sincer, imi place asa mult forma de rolla hashback, incat daca mi-as permite curand, nu as vinde-o ci as baga vre-o 5-10k E in ea, tunning. Am design exterior de tunning facut de 3 ani deja care ma asteapta... si sincer sunt genul de om care in tineretea mai putin departata s-a uitat ca maniacul la Initial D (anime series), deci ma intelegeti. Pana una alta, obiectivul principal este sa trec din stadiul de conducator auto la cel de sofer, dupa cum spunea un bun amic wink.gif.



Porfi
Desi am masina noua,(new Corrola)ma gandesc deja la o alta masina.
E foarte posibil sa fie japoneza, dar va fi ceva mic, poate o
Mazda2 sau poate noul Jazz.In conditiile traficului din Galati, pentru
ca masina o folosesc 80% din timp in oras,ma gandesc la clasa
mica.Masina e folosita mai tot timpul de mine si nevasta-mea,
iar fiica-mea se gandeste deja la o masina proprie. thumbsup.gif
Legionaru'
E clar!
Unul dintre noi pe care il batea vantul schimbarii va ramane la masina actuala! thumbsup.gif
negoro
He-heee.
Ce urmeaza dupa Toyoyta?
De ce unul care are Toyota ia tot o Toyota? Sau cel putin de ce ramane pe un producator japonez?
Exact cum spunea aici cineva: pentru ca stim problemele altora.
Am auzit pe cineva aici ca ar da 30-35 pe un A4 si 25k pe un Avensis.
Dragule, 2.2-ul meu a costat 28k si ca sa ajunga un A4 la aproape aceleasi dotari trebuie sa mai pui 10(ZECE)k! La fiabilitate, costuri si bun-simt al celor din service...heheeee.
N-asi fi scris nimic daca nu asi fi vazut aceasta comparatie. Sa nu mai zic despre portbagaj si spatiul din interior, antifonare, etc...
Daca vrei iti dau numarul prietenilor mei cu A4 sa comparam orele de service pe masini nou-noute, hihihihi!

Eu nu zic ca acea cutiutza de A4 nu e si ea o masinutza comparabila cu altele, dar nu cu Avensis.

Eu imi iau cum LC, daca tot veni vorba: ce urmeaza dupa o Toyota?

Imi cer scuze daca nu e fair sa ma bag in comparatii de acest gen despre brand-uri, dar nu m-am putut abtine.

Salutari!

StefanVVTi
Da, tot Toyota si se pare ca tata vrea sa schimbe Corolla cu Avensis cel mai probabil!
Care este procedura pentru buy-back, cum se face evaluarea, care sunt criteriile?!
Caraba
La intrebarea Urmatoarea masina, Toyota?! Raspunsul e da, tocmai am ajuns la a doua Toyota. Am o Corolla Diesel din 87 adusa din Germania in 92 cu 172 k la bord si acum a trecut de 600 k. Intradevar am facut o segmentare acum 2 ani dar masina merge foarte bine si acum. Tocmai comportamentul Rollei vechi m-a facut sa merg prima data la reprezentanta Toyota cand m-am hotarat sa iau masina noua. Pana sa am masina de servici nu am stiut ce inseamna probleme pe drum si masina trasa pe dreapta intre localitati. Corolla veche nu m-a lasat niciodata in pana, nici pe mine si nici pe mama care nu e cel mai bun sofer, si nici pe restul din familie care si-au facut "scoala" pe Corolla lu mama. Mi-au trecut destule masini pe sub mana dar Toyota tot locul ei il are, in frunte unde ii sta cel mai bine.
22nst
DA! cu siguranta urmatoarea masina va fi tot o TOYOTA!
R_A_D_U
QUOTE(23nst @ Dec 22 2007, 09:27 AM) *
DA! cu siguranta urmatoarea masina va fi tot o TOYOTA!



Si io care ziceam pe undeva ca-ti iei BMW 330 ci wink.gif
22nst
eu as trage tot sper avensis smile.gif este o masina care imi place foarte multi si zic eu ca mi se potriveste smile.gif
S O R I N
Daca ar fi modelul nou as intelege ,dar asa nu. Cel putin asta e parerea mea.

Nu pot cumpara 2 masini identice intr un anumit timp sau din anumite cauze.

Mai mult,dupa maxim 2 ani intervine acel plictis,poa sa fie si ferari....

Asa ca ma gandeste te, mai mediteaza.... thumbsup.gif
vio
CITAT(S O R I N @ Dec 23 2007, 03:18 PM) *
Daca ar fi modelul nou as intelege ,dar asa nu. Cel putin asta e parerea mea.

Nu pot cumpara 2 masini identice intr un anumit timp sau din anumite cauze.

Mai mult,dupa maxim 2 ani intervine acel plictis,poa sa fie si ferari....

Asa ca ma gandeste te, mai mediteaza.... thumbsup.gif

mahina nu avea nici un an biggrin.gif asa ca e de intzeles de ce ar vrea tot avensis .... da stai sa vedem ce zice oracolu maine totala au ba
22nst
asa este, masina nu avea nici un an... voi lua tot avensis, pentru ca nu am ce sa-mi cumpar la 20000 euro sau hai 22 max... sad.gif
mie imi place masina smile.gif
Watcher
Am ratat : CE a patit NST (masina tongue.gif) ?
22nst
am lovit masina... detalii aici de la postul 448 in jos
vlademir
QUOTE(23nst @ Dec 23 2007, 06:23 PM) *
am lovit masina... detalii aici de la postul 448 in jos

Sunt curios, care e explicatia lui n din 23nst? Nu e corect sa scrii "23st" (douazecisitreilea?)? Eventual cu un "the" inainte? (Fara suparare dar poate imi scapa mie ceva).


Ca sa raspund si eu, dupa Totosu actual va fi ori RAV 4 ori LC. Si asta numai daca nu apare un Lexus GS pe motorina si eu castig la loto, conditii cumulative!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.