Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Neoset
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > De-ale casei
Xalanx
Ce parere aveti despre mobilierul Neoset? Este bun, fiabil in timp? Vorbesc despre mobilierul Neoset original, nu cel "stil Neoset", pe care-l vand o sumedenie de firmulite.
air_wolf
am un prieten care si-a mobilat casa complet de la ei acum vreo 6 ani si iti pot spune ca are rafturile de la biblioteca perfecte. masuta din sufragerie inca mai traieste, canapeaua e perfecta. si patul lui a rezistat.
avantajul major este ca poti proceda ca el: te duci si chiar vorbesti cu cineva care iti face mobila asa cum vrei dar in acord cu spatiul in care traiesti. iti iau masurile, totul e ca la carte.
conteaza foarte mult sursa pal-ului. exista si asta pe mai multe nivele de calitate si ei il folosesc pe cel mai bun (teoretic).

ps: frumos bowlerul din avatar.
Xalanx
exact asa am facut. Am fost, am adus specialistu' acasa, masurat, conceput totul, personalizat, tot tacamul. Acum ar ramane sa ma hotarasc. Si strang pareri despre fiabilitate.
MotorHead
am o biblioteca neoset de vreo 7 ani, facuta pe comanda, e ca noua

EDIT: mi-am adus aminte, nu-i chiar asa tongue.gif cand au adus mobila, o blana de pe lateral a fost un pic zgariata de muncitori, dar nu mare lucru
air_wolf
merita. eu sint de parere ca mobila n-o schimb des. mie imi place sa le fac eu (desi ies si monstruozitati) dar probabil ca intr-o zi, cind voi avea si resurse si nu voi mai avea timp, voi apela tot la ei.
Xalanx
QUOTE(air_wolf)
mie imi place sa le fac eu (desi ies si monstruozitati)


nu fi rau, baga si tu samples la topicul cu funny pictures... biggrin.gif

si mie imi place sa le fac eu, da' n-am timp din pacate. Desi sunt la capitolul lemne, adica am adus 2 fagi sa-mi tina de cald la iarna.
air_wolf
good ideea!!! o sa fac miine niste poze biggrin.gif am inclusiv prima tentativa de masuta, desi pare si arata ca dracu are 6 ani biggrin.gif
R a z v a n
e o mobila buna, entry level. Ce e important este finisarea detaliilor - foarte buna.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.