Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme clio 1,5 dci.ma poate ajuta cineva?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
mahaleanu92294
am un clio 1.5 dci 65 cp din 2002 si de vreo 2 luni numai probleme am cu el.cand il turez scoate un fum negru si gros de parca este furnal(acopera tot in spatele meu).a doua problema este ca se opreste cateodata la relati,iar cea de-a treia problema este legata de faptul ca atunci cand masina este la relanti si nu se opreste trepideaza motorul iar turatia motorului scade si urca aleatoriu.am fost la renault si au pus testerul pe ea si au spus ca nu are nimic,am fost si la ate persoane din cluj si tot fara rezultat.mentionez ca filtrele si uleiul sunt schimbate,a fost curatat si turbo,au fost verificate pe stand injectoarele si pompa de injectie si sunt perfecte.daca s-a mai intalnit cineva cu problema aceasta l-as ruga sa ma ajute.
eddie
Vezi ca motorizarea pe care o ai tu a cam avut probleme,mai ales seria Alizee,la Clio Symbol,iesita in anii 2002-2003.Au avut probleme cu pompa de injectie,care a produs pilitura si a stricat injectoarele.S-a ajuns ca la masina sa se schimbe dupa aceasta problema pompa injectie,injectoare si conducte.S-a ajuns pana acolo de a trebuit scos si rezervorul si curatat de pilitura....
Mircea4
Sa-l vinzi repede.
Clio simbol e o coaja de masina.
M-a lasat in drum, [size=18][/size],
a consumat cat o Tatra, pe drum e stabila ca
nepriceputa pe gheata si cand vrei sa cumperi piese de schimb ar fi mai ieftine cele
invelite in aur.
Service de rahat si scump.
Scapa repede de masinuta.
Parerea mea!
mahaleanu92294
crede-ma ca l-as vinde cu cea mai mare placere dar cine il cumpara?cand vede lumea ce fum scoate si cum trepideaza fuge de el ca de ciuma
Mircea38023
Iesi pe un drum drept si mai lung si da-i talpa.....Tine-l vreo 10 km in 4000 rpm, in trepte mici...2, 3. Vezi daca dupa aia iti mai scoate fum. De obicei comportamentul pe care il reclami tine de imbacsirea evacuarii, nu de injectie sau de altele. Problema cu pilitura se manifesta prin pornirea greoaie a motorului (porneste la a 5-a...a 10-a cheie....uneori chiar mai mult) dar nu ti se opreste motorul in relanti si nici nu scoate fum negru.
De fapt...nu ne-ai zis...motorul trage ok? Poti lua viteza cu el? Consumul e ok?
mahaleanu92294
am incercat si varianta cu dat talpa si fara nici un rezultat.toata evacuarea a fost data jos si curatata,inclusiv catalizatorul.motorul trage foarte bine si consumul este ok.nu mananca nici ulei.chestia este ca nici cum nu reusesc sa ii dau de capat.
cioaba
mai du-te si la alt service sa-l puna pe tester. unii habar n-au ce scrie pe softul lor, poti sa ma crezi ca sunt patit. vedeam eu ca le dadea eroarea si-mi spuneau ca asa trebuie sa fie, dar ca am bagat eu benzina in loc de motorina... nu mai povestesc ca ma enervez iar...
cand ajung in buzau o sa-i intreb pe cei care m-au ajutat pe mine cand am avut probleme si daca au vreo idee te anunt.
G a B o S
faza cu relantiu am patit o si eu. nu mentinea la relanti turatie constanta, si cand plecam doar din ambreiaj se zgaltaia rau de tot.

confirm ce spune si eddie, sunt posesor de clio seria alizee printre altele, si la inceput, am avut problema de la pompa d moto care nu avea un surub strans ca lumea si tragea aer => la turatii mari motoru dadea rateuri si se aprindeau becurile pe bord.
mai rau a fost ca eram in ungaria, si ala zicea ceva, io ceva, ne intelegeam din partzi. a facut o el cum a facut o, am ajuns pana in elvetia, unde au facut o aia pe bune. (desi nu vazusera modelu de clio cu portbagaj in viata lor smile.gif) )
au dat jos rezervoru, pompa, tot. - aventuri automobilistice.

sfat : vinde o si tu cum poti. stiu ca e greu de gasit cumparator, in aceasta situatie dar lasa la pret , scapa de ea.
si apropo daca cei de la service spun ca nu are nimic, da le o lor la buy back, sa vedem ce zic.

asta o sa fac si eu, dupa ce imi repara aeru conditionat, care acum cica pierde freon.
e clar, limita la masinile astea e de 75mii km, mai mult nu cred ca duc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.