Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alarma After Sale
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 2
Doru42706
Am si eu o neclaritate in legatura cu modul in care functioneaza alarmele. Nu sunt nici electonist nici nu am foarte multa experienta.
despre ce vorba am pus pe masina after sale la dealer un Viper 330 cu modul can este modelul care se poate pune pe cheie.

La un moment nu mai reactiona, in sensul ca inchiderea centralizata functiona, iar la actionarea orcarui buton de pe cheie nici un fel de "piu" si nici ledul de stare nu mai clipea. Din cate am inteles eu in momentul in care masina este dotata cu alarma si ea pica ar trebui sa nu fii in stare sa o pornesti, la mine culmea a plecat instant.

Remediul a fost dupa spusele celor din service PBA resetarea interfetei.....

Daca se poate mai multe detalii de cum functioneaza o alarma de genul asta blink.gif
onet_bogdan
sincer nu cunosc modelul de alama pe care il ai dar am montat alte modele de la alte firme si toate au in comun urmatorul aspect. In cazul in care alarma e armata si cei care au montat-o au pus si blocare motor si incerci sa pornesti nu vei reusi pentru ca motorul nu porneste si va suna alarma. In cazul in care alarma e defecta(depinde cum e defecta) sau pur si simplu ii scoti mufele nu mai intervine in functionarea mashini.
Doru42706
Multumesc pentru raspuns,

Dar problema mea era legata de faptul ca cele relatate de modul in care functioneaza alarma le-am regasit in cartea de la alarma, acel modul can care a costat aproape cat alarma ca si pret + montaj ar fi trebuit sa faca interfatarea cu celelalte sisteme ale masinii.

Iar eu in momentul in care am vazut ca nu mai functiona alarma dupa mai putin de o luna si jumatate de la montaj, ma asteptam sa nu o pot porni, dar se pare ca nu functioneaza cum spune in carte.

Nu cred ca sunt singurul care a achizitionat acest tip de alarma, singura functie pe care nu o indeplineste fata de modelul cu breloc este ca nu o poti cauta in parcare.

alarma viper 330 - http://www.directed.ro/index.php@pg=can&p=4.htm
modul CAN - http://www.directed.ro/index.php@pg=can&p=4.htm

Astept mai multe opinii....
horasca
buna seara
vreau sa va intreb cam cat costa un sistem de alarma ptr octavia 2 ptr ca am fost la intercar .reprezentatul skoda pe sibiu si mi-a spus ca un sistem META agreat skoda costa cam 11 milioane cu manopera cu tot.
eu totusi as dori sun sistem cu modul de pornire prin telecomanda si mi-au spus ca numai sistemul acela meta e agreat si e fara pornire prin telecomanda .iar daca imi pun altceva chiar la ei in reprezentanta risc sa pierd garantia e adevarat?
multumesc
::::AL3X::::
Se pare ca nu ai postat unde trebuia...rog un moderator sa mute
robert92637
Eu am montat o alarma la 2 luni dupa ce am ridicat masina si nu am avut nici o problema cu dealer-ul. Ba chiar mi s-a spus ca in cazul in care lucrarea este facuta cu profesionalism si nu la colt de strada nu au motive sa anuleze garantia. Acum in mod sigur depinde si de dealer.
DORU
Informatiile nu sunt chiar corecte. Brandul alarmei il poti alege tu, indiferent de unde o achizitionezi, cu conditia sa fie insotita de garantie si factura. DOAR MONTAJUL te leaga de pastrarea garantiei pe parte electrica la masina ta. META e recomandata de fabrica, insa poti alege o alarma cu pornire motor daca doresti...
cristi_r22
Am si eu o intrebare....Dak am telecomanda pt inchiuderea centralizata si vreau sa-mi pun alarma la dealer , o platesc integral , pe toata?Sau fara pretul telecomenzii...
robert92637
QUOTE(cristi_r22 @ Oct 21 2007, 01:27 PM) *
Am si eu o intrebare....Dak am telecomanda pt inchiuderea centralizata si vreau sa-mi pun alarma la dealer , o platesc integral , pe toata?Sau fara pretul telecomenzii...

Sunt alarme speciale pentru masinie cu cheie tip briceag deci vei folosi in continuare comenziile de pe cheie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.