Help - Search - Members - Calendar
Full Version: moskvich
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Lada
sebastian92176
salutare tuturor.Chiar daca nu exista o sectiune moskvich va intreb pe cei din bucuresti unde se mai procura piese din Est ?
sebastian92176
salutare tuturor.Chiar daca nu exista o sectiune moskvich va intreb pe cei din bucuresti unde se mai procura piese din Est ?
Horia49540
pentru moskvitch, doar din piata obor de la moldoveni
asta in bucuresti, in alte orase or mai fi, dar nu stiu
dar aici la obor gasesti tot ce vrei, atentie insa la calitate!
ciao :wave:
sebastian92176
mersi Horia .Am sa vad cum sta treba ca deja devine o problema partea cu piesele.Cat priveste calitatea e intradevar de supus unei atentii sporite.salut :wave:
Cosmin65397
Nu vreau sa fiu rautacios....arata bine masinutza..dar am vazut-o in poze nu e nevoie ca de fiecare data cand raspunzi sa o atasezi.Un sfat prietenesc!
Despre piese incearca si prin targ prin vitan...am vazut mai demult un nenea care aducea piese de Mosk iar alta optiune incearca pe ghencea unde sunt piese si de lada ....Bafta!
ionita56403
am si eu o intrebare la tine cat conuma masina avand in vedere ca are motor de 1500 cred zi-mi si mie un consum in oras si afara
sebastian92176
afara consumul e de 7/100km iar in oras 10l/100km :wave:
madalin46093
Dupa ce spui tu acolo inseamna ca motorul de Mosckvich este mai econom decat al Lazii 1500. blink.gif
sebastian92176
pai asta e rezultatul la care am ajuns in ultimii 8 ani de utilizare
madalin46093
Pacat ca nu l-au facut mai frumos.Lada este mai reusita la design. biggrin.gif
Aceasta este parerea mea. arigato.gif
sebastian92176
asa este insa nu trebuie facuta comparatia din punct de vedere al tendintelor actuale.La rusi caroseriile nu au evoluat rapid ci s-au facut mici modificari(faruri,stopuri).Imi suna cunoscut:oricum au fost masini reusite pentru vremea lor.
Dragos56563
Asa este... Ei au luat design-ul ( ma refer la Lada ) si l-au pastrat pina cind au vazut ca e deja foooarte perimat incit masinile nu se mai vindeau si abia dupa aia au inceput sa lucreze.

Pe vremea aia au fost intr-adevar destul de reusite.

:wave:
TLS-09
Stati putin dar designul Ladei nu este copiat dupa Fiat, aceasta producadu-se chiar sub licenta italiana?
Dragos56563
My point exactly. Designul e copiat dupa Fiat. Aproape in detaliu. Motorul e putin diferit, dar designul e 98% Fiat.
divian111084
salutare. mai cunoaste cineva si alta sursa de piese pentru moskvich 1500? cei din obor au cam disparut... as avea nevoie de aripi spate, eventual si fata, ambele capote, delco, niste garnituri de rezera pt frane si ambreiaj, chederele dela usi, si cel mai important, un geam dela usa din dreapta fata, deoarece niste roakeri binevoitori si beti pulbere, vazand ca nu pot deschide masina, au scos un lant si miau facut aerisire permanenta. De 2 saptamani stau cu folia de plastic in geam si nu pot circula :evil: . Am incercat si in obor, dar am reusit sa fiu pacalit de un nene care mia dat un geam din stanga, putin zgariat, si deja ciobit pe o latura... si nici macar securizat, ie sticla chioara wallbash.gif
Daniel82595
salut....cred ca stiu masina din vedere biggrin.gif
geam cred ca poti sa gasesti la remat/dezmembrari,(cel mai bine ar fi sa cumperi o masina pt piese) sau mai exista alternativa cu piese de la bulgari de la Ruse :wave:
divian111084
O sa caut si la dezmembrari. Masina pentru piese nu voi cumpara deoarece nam unde so tin, si sunt satul de piese vechi sau de proasta calitate.
Ie buna ideea cu piesele dela bulgari, am auzit ca sunt multe masini rusesti pacolo.
Merci pt sfat.
mihail81843
Dragos, motorul de Lada e made in CCCP, nu este putin diferit... este chiar altul .... iti amintesc doar ca la FIAT 124 , modelul de referinta dupa care s-a fabricat Lada,... axul cu came se afla in interiorul blocului motor si sistemul este asemanator motorului de Dacie si difera destul de mult. Ambreiajul nu are actionare hidraulica ,ca la Jiguli este clasic pe cablu.Placa de presiune nu are diafragma pt debreiere progresiva ca la Jiguli, are frine pe disc spate si aici nu inteleg de ce rusii, nu le-au pastrat ...opinia mea este ca erau totusi mai eficiente .Cred ca ivan a dorit o masina rezistentata si pe sufletul lui, Fiatul era mai elegant mai firav........Intimplator am avut unul cu ani in urma si era din 1968...... biggrin.gif

beer.gif
Horia49540
pt Moskvitch si eu cred ca gasesti la Ruse...te poti inscrie pe lista de pasageri biggrin.gif
si cauta prin Buc vreun Moskvitch p care u cresctu deja buruieni si pune-i un anunt in geam, poate il vede proprietarul si iti vinde anumite piese...
si rusii mai sunt pe acolo, mai ales sambata sau in cursul zilei... :wave:
divian111084
Foarte tare masina. As vrea sa te intreb cum ai suprainaltat spatele? ai schimbat arcurile?
La a mea am adaugat cate o foaie in plus la fiecare arc.
divian111084
QUOTE(sebastian92176)
afara consumul e de 7/100km iar in oras 10l/100km :wave:


Glumesti? poi a mea consuma aproape 15% in oras sad.gif chestia ie ca mi se pare ca nici nu prea trage... masina are 40 de mii Km, carburatoru ie nou, lam schimbat recent, as vrea sai schimb si delcou, dar sa gasesc nou.
Cu ce fel de benzina alimentezi, si dela ce benzinarie?
mihail81843
La consumatia asta ,...e bucurie curata, blush.gif Da eu vorbesc si-a mea papa cind ii vine..... biggrin.gif
divian111084
Gata, iam facut ieri consumu exact, am mers 240Km in afara (autostrada+drumuri de tara) pe autostrada 110-130 Km/h in medie, iar pe drumurile de tara numai cu prima si a doua viteza am mers din cauza denivelarilor, si diferenta intre plinurile de rezervor a fost fix 23 de litri, deci mia loat sub 10%, probabil daca merg linistit imi ia sub 8. Totusi, in oras imi ia enorm, 15-16%, probabil nu stiu io sa merg, pt ca conduc si hyundai accent si tot cam atat imi ia blink.gif
Horia49540
e foarte bun consumul la acele viteze
in oras...daca gaci curse curt cu motorul rece si socul tras macar partial (ceea ce e normal...) e normal sa-ti consume asa mult... :wave:
divian111084
Cu socu tras consuma enorm biggrin.gif am facut un experiment cu pompa de benzina alimentata din sticla gradata si mam speriat !!!
Am auzit ca in siberia sunt camioane ale caror motoare se pornesc toamna si pana primavara nu se opresc, probabil consumul de combustibil ar fi mai mare la pornire pana se incalzeste motoru decat daca motorul merge in gol cateva ore pe zi cat masina nu lucreaza, plus ca in acest caz uzura componentelor motorului este practic inexistenta in caz ca ungerea este eficienta.
Clar masina ruseasca nu ie facuta pentru oras, mai cu seama un oras ca bucurestiu, unde cu putina bunavointa sunt de ajuns doar 2 viteze, a intaia si marsarieru.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.