Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Beculetz de airbag aprins
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
adi45619
E a doua data cand se aprinde. Prima data am carat multe persone in spate si unul, mai destept, a dat cu piciorul in firele de sub scaunul pasagerului. S-a aprins beculetzul de airbag de pe bord pt ca erau de la sistemul de airbag. M-am dus la un atelier cu tester electronic si a sters codul de eroare. Mi-a zis ca e o mufa de sub scaunul pasagerului si sa am grija sa nu o mai lovesc. Asta se intampla acum un an.
Recent, un alt geniu, a trantit iar un picior in mufele alea de sub scaunul din dreapta. Si iar s-a aprins martorul de pe bord. Am incercat o metoda alternativa acum, care mergea la Kia cand aveam coduri de eroare. Am deconectat o borna de la baterie si am asteptat sa se reseteze calculatorul singur. Dar nu a mers asa. Martorul era tot aprins.
Stie cineva alta metoda de a sterge codul de eroare, in afara de tester ?
Cristi2
nu stiu/cred sa existe.
chiar daca a fost vorba de un contact zgandarit, care acum e ok, daca ai eroare pe airbag riscul ca acesta sa nu se declanseze in cazul unui impact e foarte mare.
intre pe forumul dedicat VW si cauta pe un posesor de VAG COM cu interfata si laptop cat mai aproape de tine (Timisoara, Craiova).
de obiciei un astfel de ajutoar nu costa nimica, maxim o bere 2.
adi45619
Da, e un contact defectuos. Oricum, e tester si in Severin din fericire. smile.gif
ionut83652
da ai scos mufa la audi in mod normal calc ulatorul se reseteaza singur dar nu todeauna la mine sa intamplat ca dupa 5-6 porniri sa dispara eroarea daca ai pus mufa la loc incearca cu pusul si luatul contactului sau daca nu scoate becurile de farana si porneste motorul si astfel calc ar trebui sa inregistreze alta eroare iar cand pui becurile la loc ar trebui sa dispara daca nu tester !@
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.