Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pompa manuala pentru pneuri
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Cauciucuri/Roti
Adrian
am si eu nevoie de o pompa manuala pentru anvelope
unde as putea sa gasesc? cateva magazine de piese auto nu au avut iar la hipermarketuri nu prea stiu daca gasesc manuala si nu electrica.
HalbaSus
Am vazut eu in cateva locuri pompe "de picior" nu stiu daca pot fi numite manuale... oricum dadeai cu piciorul nu electric... btw, alea electrice pot umfla in cel mai bun caz o minge de fotbal... un cauciuc, nici vorba.
Adrian
e buna, efort fizic sa fac biggrin.gif
oricum nu eram adeptul pompelor electrice pentru ca nu sti niciodata cand se duce motorasul
eddie
Compresorul meu electric face anul asta 12 ani ! L-am luat de la magazinul Champ de pe linia de centura de langa podul de la Otopeni si l-am folosit la toate cele 8 masini pe care le-am avut pana acum.E fabricat in Italia.Nu s-a ars si mi-am facut treaba excelent,baga pana la 2,5 atm.si ocupa mai putin loc decat o pompa de picior sau de mana.
De cateva ori am gasit masina cu cauciucurile dezumflate la jumatate,cand mai furam cate un cui sau vreun surub....Le faceam cat de cat presiune cu compresorul sa pot merge pana la vulcanizare sa-mi faca pana aia au colo.Mai elegant,nu se poate.
Eu zic ca a trecut vremea cand faceam pene la camere,desfacand cu greu cauciucurile de jante,cu leviere si dand la pompa pana sarea transpiratia de pe noi !
Adrian
dar cine a spus ca face pene la camera?
nu stiu, dar mie mi se pare mai simplu sa pun pompa si dau pana la 2 atm decat sa conectez compresorul la baterie ..........opinie personala biggrin.gif
HalbaSus
Ok, poate compresorul meu era prost, sau situatia era mai ciudata, eu am avut probleme cu un vecin care dezumfla rotile de pe masina sotiei... dar le dezumfla de tot... si puneam compresorul electric la baterie (cu motorul pornit) si l-am lasat cred ca vre-o 10 minute si nu a bagat nici un sfert de atmosfera... nada... nimic... bine, erau niste roti mari (225/45/17) dar tot trebuia sa bage macar un picut de aer, acolo, ceva, daca le umflea la 1 atm eu eram foarte multumit. Pana la urma m-am dus extrem de incet pana la o benzinarie aflata la vre-o 200 de metri unde am reusit sa bag aer in roti.
James Kilowatt
Alea electrice mici intr-adevar au un debit foarte mic... merge sa ridici presiunea de la 1.8 la 2 bari, dar ca sa umfli complet un pneu iti ies ochii. Mai ales ca dupa 15 minute de barait se supraincalzesc... blush.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.