Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Service fiat Constanta
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Fiat
octavian90591
m-ar interesa in Constanta,un specialist ( service) pt un fiat punto,altceva decat service-ul reprezentantei .
adica ,daca tot se plange lumea de reprezentante( pret piese,tratamentul etc) tre sa existe si alte optiuni; tre sa fie si mecanici seriosi,priceputi si cu bun simt cand este vorba de pret manopera;de asemeni as dori sa stiu si ce recomandari aveti voi pt magazine de piese auto fiat in Constanta
multumesc
Ionut45405
Service-ul Fiat din Constanta e singura recomandare pe care ti-o pot face! Ai fost acolo si nu esti multumit? Atitudinea tipic romaneasca - sa nu mergem la reprezentanta ca ne jupoaie, o facem pe la Gica la coltul strazii si, cand e zapacita de tot si nu mai stie nici un Gica sau Mitica ce sa-i faca, mergem si ii injuram pe aia de la reprezentanta ca nu gasesc defectul. De mult zic ca pt cei care vin la service dupa ce si-au bagat cremvurstii tot soiul de specialisti ar trebui tarif x2,3...n! Una e sa aiba masina un defect si sa o iei logic in solutionarea lui si cu totul altceva sa o faci din nou toata ca nu mai e nimic cum trebuie. No offence, dar macar la reprezentanta ai o garantie la lucrare si exista o responsabilitate.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.