Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme cu fiat punto
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
arpad91181
Am un fiat punto 1.2 8v din 2001.Cateodata in bord se aprinde un bec galben care reprezinta un motor.In carte scrie ca este o defectiune la sistemul de injectie.In timp ce sta aprins, motorul merge la fel de bine.Daca ma opresc cu masina 15-20 minute si pornesc iar motorul, becu' nu mai sta aprins. Poate sa fie de la bujii? Cineva mi-a spus ca este centrala (computerul).
James Kilowatt
Becul acela daca se aprinde inseamna o problema, care poate sau nu sa fie importanta. Oricum, lasa un cod de eroare care poate fi citit si identificata problema. Mergi cu ea la un service care are scanner si iti poate spune eroarea care-l face sa se aprinda.
Faptul ca se aprinde becul nu inseamna doar o defectiune a sistemului de injectie, ci pot fi si altele. Un senzor care da valori in afara intervalului normal, un mecanism care nu raspunde, etc.

PS
stai calm, daca era strical calculatorul nu mai mergeai cu ea nici 1m.
octavian91969
becul aprins in bord indica un defect trecator in functoinarea motorului tau. Defectul a ramas memorat in calculatorul de injectie al masinii. becul poate fi stins la reprezentanta cu testerul Examiner
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.