Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Skoda Octavia Succes - Cateva probleme
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Nicolae91833
Sunt nou pe acest forum si ma descurc mai greu. Am intrat in posesia unei Skoda model Octavia Succes fabricata in 14.11.2002, 1,9 TDI si nu ma descurc cu toate dotarile care le are.Manualul de utilizare este in limba germana, asa ca ma uit ca vitelul la el. Pe langa asta, masina are doar o singura cheie, cum pot sa fac o a doua cheie. Daca m-ati putea ajuta cu un manual in romana sau in engleza as fi recunoscator. Pe masina acum am jenti de 16'' si cauciucuri de 205/55/16, pentru iarna ce-mi recomandati sa pun cauciucuri de aceleasi dimensiuni pe jentile de aliaj, sau sa iau jenti de tabla cu cauciucuri de 195/65/15.
DORU
Salut!

Raspunsuri pe scurt:

1= Modelul "Succes" s-a comercializat pe alta piata deca cea din RO De unde ai importat masina SH? Austria sau Germania?
2= in mod normal, masina vine cu 2 chei !
3= pt iarna iti recomand anvelope 195/65/R15 pe jante de tabla

Daca tu consideri ca iti pot fi de folos suplimentar, iti astept intrebarile...
In privinta manualului in lb romana, am sa te intreb ce motor de 1.9TDI ai pe masina (codul lui).
Nicolae91833
Masina am luat-o prin Porsche Austria din Gratz, este superba. Are 144.000 Km. la bord, i-am facut verificarea pe tester si la mecanic si mi-au spus ca masina e OK.Doar schimbul de ulei trebuie sa-l fac, dar nu stiu ce ulei ii trebuie ca daca nu am manual...! De la mecanic mi-a recomandat MOBIL 10W50, dar as vrea sa vad ce scrie in carte, asa ca masina sta in garaj, am fost numai cativa km in proba. Mi-ai cerut seria motor...! unde sa o caut in cartea de identitate, in certificat scrie doar nr identificare sau sub capota undeva.
Multumesc pentru sfatul cu cauciucurile, si eu m-am gandit ca ar fi mai bine asa, dar vroiam parerea unor specialisti. In legatura cu cheia, masina are doua chei dar una este fara telecomanda si cand am incercat sa pornesc motorul cu ea , acesta porneste si dupa doua secunde se opreste. La bord mi se aprinde semnul masinii cu o cheita, cred ca e o dublura contrafacuta. Ce sa fac ca n-am probat-o inainte de a o cumpara, m-am prostit. Cum se poate face o dublura la cheie. Motorul este 1,9 TDI de 81 Kw. Multumesc.
Nicolae91833
Am gasit seria motor in cartea de identitate.
Aceasta este: 444846, tip: ASV ;
Alex72641
Pt tehnica ii las pe altii, dar in ceea ce priveste cheia. Ai grija cu asigurarea Casco. Trebuie sa le prezinti situatia reala. Sa nu cumva sa-ti dispara masina si sa nu poti sa te prezinti cu 2 chei.
Silviu84641
QUOTE(Alex72641)
Pt tehnica ii las pe altii, dar in ceea ce priveste cheia. Ai grija cu asigurarea Casco. Trebuie sa le prezinti situatia reala. Sa nu cumva sa-ti dispara masina si sa nu poti sa te prezinti cu 2 chei.

Pai omul cred ca se poate prezenta cu 2 chei, daca doamne fereste, o pateste...
In ceea ce priveste dublura, nu stiu ce sa zic... mie cand mi-au dat-o, mi-au dat-o cu 2 chei si o banda magnetica cu cipul cheii daca pot sa zic asa. Copia o pot face cu banda respectiva... nu stiu daca mere si asa, dupa cheie... poate doar la reprezentanta sa te poata ajuta.
DORU
QUOTE(Nicolae91833)
In legatura cu cheia, masina are doua chei dar una este fara telecomanda si cand am incercat sa pornesc motorul cu ea , acesta porneste si dupa doua secunde se opreste. La bord mi se aprinde semnul masinii cu o cheita, cred ca e o dublura contrafacuta. Cum se poate face o dublura la cheie.
Motorul este 1,9 TDI de 81 Kw.


Da, vei comanda la dealer Skoda o noua cheie, insa iti trebuie codul original al cheilor originale, pe care banuiesc ca nu-l ai. Asadar vei plati doua chei noi cu Immobilizer Code nou, cel mai probabil.

Motorul de 110CP este OK. Verifica daca masina are distributia schimbata, discurile frana, toate uleiurile + filtrele, lichidul de frana. Un test VAS ar fi mai mult decat util in cazul tau.
Mihai44627
hm...cum zice DORU....la reprezentantza iti poti comanda cheia...sau cheile....a doua cheie nu iti tine masina pornita pt ca are un defect sau este indoita....asa am patit si eu cu o masina acum 2 ani.si era chiar cheia cu inchiderea si toate cele pe ea....trebuia mereu sa umblu cu 2 chei dupa mine.....asa ca mai bine verifica la o reprezentanta skoda.sal
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.