Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PROBLEMA LA PASSAT !!!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
dragos86640
Salut...! Am un Passat din 2000 cu motor AJM de 85 KW si acum vre-o oua saptamani am patit o problema..., mi s-a aprins becul la bord la motorina si am oprit la un Peco care era franciza la Petrom...am inceput sa pun motorina si a venit si vanzatorul..l-am intrebat ce fel de motorina e si mi-a raspuns ca Euro 2... Pusesem de 200.000 lei. Am oprit sii am plecat mai departe..
Am lasat masina seara in fata blocului, si a doua zi cand sa pornesc nu mai pornea... Am sunat baietii la service la VW si mi-au zis sa dau mai mult la automat...am tinut acceleratia in cap si m dat vre-o 3 chei la rand..., a pornit ..., evident a scos un fum negru de ziceai ca e tractor...
In ziua respectiva nu am mai avut probleme cu pornirea....
Am pus motorina euro4 am facut plinu...
Seara iar am lasat masina...dimineata cand sa pornesc aceeasi problema...
M-am dus la service...i-au pus testeru..nu a iesit nimic...
Au zis ca nu au mai intalnit problema asta... Am plecat fara nici un raspuns. A doua zi dimineata iar... blush.gif ...Ma duc iar la ei...dau vreo 700 de mii.., imi curata injectoarele ...face iar tester...plec de acolo multumit...
Vre-o doua zile a mers ceas... La vreo saptamana (mai aveam vre-o liniuta la motorina pana la rosu...) cand sa pornesc iar..., nu porneste..
La fel dau la automat ..o ia..
Sun pe aia de la reprezentanta...o dau in barci..Nu stie nimeni ce are...
Acum de vre-o doua zile vad ca si-a revenit nu a mai facut ..., dar vine iarna... :evil: , ce dracu fac atunci...u dimineata tre sa plec la munca..
Poate stie cineva un sfat...su poate a mai patit cineva...ca eu nu-mi dau seama ce are...
De masina am fost tare multumit pana acum...am luat-o acum 2 luni din Germania si mi-am ales-o eu... am mai fost si cu cineva care se pricepe...
Merci mult....
Astept parerile voastre...
alcris01
Vinde-o prietene, ca nu stii cand iti face din nou figura la iarna de turbezi langa ea cand ai mai mare nevoie. :bash: Am avut si eu asemenea probleme cu un ford ca m-am plictisit de cate ori am fost cu el in service, asa ca am maritat-o biggrin.gif
Adrian
daca mergi pana cu rezervoru mai mult gol.........era de asteptat.
in cartea tehnica la ford scrie sa nu depasesc o o liniuta, care e inainte de zona rosie, deoarece trebuie sa ramana acolo ceva carburant. si passatu tau e tot pe injectoare, deci ar trebui sa fie la fel treaba cu rezervoru.

pastreza mai multa motorina ca sa nu se dezamorseze.
Cristi2
dupa cate stiu eu, la pd-uri se auto-amorseaza.
cu ce program ti-au testat masina ??
florin55503
nu e din cauza ca ai mers cu motorina putina. stai linistit
dragos86640
si atunci din ce cauza oare??........
ionut83652
fiind ps sar putea sa iti fai dat putin softul injectie peste cap cem ai sugur baga alt filtru de motorina da jos rezervorul si curatal de asemenea si instalatia pana la pompa de injectie !asta in cazut in care injectia la test a iesit ok!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.