Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Opel vectra - nu tine relantiul
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Geoge88918
Am un opel vectra din 1997 si de vro 3 zile imi face "figuri": nu isi tine relantiul.
Prima data sa intamplat acu trei zile. stateam la semafor si sa oprit. il dadeam cheie, pornea si se oprea. dupa ce am facut manevra de 2 ori a mers motoru.
problema e ca ieri nu mai ramanea pornit deloc. am descoperit io ca daca tin calcata acceleratia cand pornesc motorul sta pornit si turat. cum iau piciorul de pe acceleratie scade turometrul si se opreste. la fiecare frana trebuie sa repornesc motorul,,,, sau sa pun frana cu stangul,.....
Va rog daca poate cineva sa ma ajute, sa imi spuna ce ar putea sa aiba, daca e grav si cam cat mar costa sa o repar.
multumesc
x90518
daca este injectie, poate fi problema clasica. in interiorul corpului clapeta se afla un servomotor care comanda un fel de tija. daca s-a strans mizerie in capatul ascestei tije, ea va trebui indepartata. daca nu este tipul cu acel servomotor, atuni incearca sa gasesti o piesa patrata, prinsa in doua suruburi undevca pe parcursul tubulaturii de admisie. incearca sa-i mai ajustezi pozitia. daca nici asa nu marege, suna la tel 0722.625.925- viorel. este un mecanic exceptional, sigue are o solutie la problema ta, si in plus este si rapid si ieftin
Geoge88918
ms pt sfat..........nu ma gasit tija respectiva...sar putea sa fiu io chior sau nu stiu unde sa ma uit....... daca tot vrei sa ma ajuti poti sa imi dai si primele 4 cifre din nr ala de tel, k io nus mecanic si decat sa imi bag nasu si sa o stric mai rau mai bine stau cuminte si o duc la mecanic.
astept raspunsu.

PS
azi am facut 60 km prin buc si na avut nici pe dreacu......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.