Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FURT antena+rupt suport(Logan)
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Adrian91682
Am fost azi dimineata la masina si surpriza surpriza....antena nu mai era.Ciorditoru n.a putut s.o desurubeze si a smuls(rupt) si suportul.Am fost la casco si mi-a zis ca acopera.Nu numai eu am fost "norocos"....inca vro 5 masini au avut aceeasi soarta,da numai la mine a rupt si suportu.Asa ca ATENTIE si scoateti antena cand lasati masina peste noapte(mai ales cei fara casco).Am auzit ca pe langa antena se mai fura si emblema...sunt pretioase rau biggrin.gif
Adrian
da nu inteleg, ce fac ciorditorii astia cu ele?
cat sa ia pe o antena si o sigla?

multi jegosi pe lumea asta,
mi-a povestit un vecin ca a vazut pe un pusti care s-a urcat pe masina lui ( cu picioarele ) a sarit pe capota si a coborat pe portbagaj. tabla a fost indoita vizibil.
ai grija si la astia.
Daniel82595
QUOTE(Adrian91682)
Am auzit ca pe langa antena se mai fura si emblema...sunt pretioase rau biggrin.gif

or fi ca vad ca se fura cum se fura pe vremuri de la mercedes steaua blush.gif . Nici eu nu prea vad ce ar putea face cu ele doar sa le vanda in vitan....important e ca dupa astfel de gesturi caracteristice RO se pierde mult timp pentru recuperarea prejudiciului. Asta este traim in RO unde nici macar Dacia nu mai poate fi lasata nesupravegheata de frica hotilor :angel:
Marius84962
In februarie am luat o Dacie DoubleCab 1,9D si pentru ca nu am avut previziunea de a face un antifurt la roata de rezeva dupa cca. 3 saptamani am ramas fara ea.Stiu si cine mi-a furat-o si chiar daca am CASCO si alarma la masina,bineinteles ca politia nu a vrut sa se incarce cu un caz "de nerezolvat",dar interesant este ca mi-au rupt si emblema de Dacia de pe botul masinii!Asa ca asta probabil este o emblema a autorului furtului!
florin55503
mie mi-au furat aseara farul. nu stiu cuum ca e prins in 4 suruburi parca. antena la mine se insurubeaza si mi-a disparut de de cateva ori plus oglinzile mi-au fost furate de atatea ori incat nu mai tin numar
eddie
Mai da' unde stati voi ?Probabil prin centru,ca pe acolo se perinda toti hotii....
Spre exemplu eu stau in Doamna Ghica pe o strada mai rau famata(la prima vedere pentru cei care vin prima data pe aici).Avem noi lumea noastra interlopa.Astia au alte treburi,iar hotii nu prea vin pe aici de frica lor....Eu nu am avut nicio probleme si nici nu am prea auzit de asa ceva in 4 ani in zona ! biggrin.gif
Adrian
si pe strada mea e liniste ( cu unele exceptii ), adica s-au facut mici rautati masinilor dar nu sa se rupa antene si sigle. doar in spatele blocului se fura inainte benzina din rezervor.
anonima
Desi topicul cu maruntisuri (antene, embleme, faruri, etc) furate de la Logan este din 2006, furturile sunt actuale. Zona: Pantelimon.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.