Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Curs schimb achizitie Skoda
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Pe82036
Cat de mult difera cursul de achizitie la Skoda fata decursul BNR. E normal sa fie 3.555 cand la BNR este 3.153? Adica ce iti dau cu o mana iti iau cu doua??
DORU
Exista o diferenta pozitiva favorabila PoRo, intr-adevar. Insa cat de mare este aceasta, poti discuta cu cineva de la ei... inclusiv explicatia pt aceasta decizie.
a3des
Euro este calculat ca cursul de cumparare, importatorul trebuie sa factureze in lei, obligat de lege, si apoi trebuie sa cumpere euro de acesti lei ca sa achite masina la uzina. Daca te uiti la cursurile la care poti cumpara euro o sa vezi ca este cursul la care se factureaza masina.
Bogdan76299
Cand se cumpara Euro, firma/compania ordona bancii o "licitatie" prin care se cumpara valuta la o anumita rata de schimb "a momentului".
Daca o sa comparam cursurile de cumparare de Euro dintr-o anumita zi o sa constatam ca sunt diferente fata de cursul cu care factureaza Porsche. Evident NUMAI in favoarea ........Porsche.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.