Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2007 Mazda Cx7 Adrenaline 2
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
Otto73
Aceasta combinatie intre crossover si masina sport imi taie respiratia biggrin.gif

Citez:
Based on the new Mazda CX-7 SUV, this Adrenaline concept is a fully running prototype that was designed and built by Mazda Design North America. It's mission is to blur the lines between SUV and sports car, and it definitely looks the part. The rear glass treatment seems to blur the lines between CX-7 and Volvo C30, but that's another story entirely.

The Adrenaline concept uses the CX-7's turbocharged four-cylinder mated with a six-speed manual from the Mazdaspeed6. Thanks to a free-flowing exhaust, modified intake, and increased boost levels, the engine makes more than 300 horsepower.

The most striking thing about Adrenaline is its looks. It has a wider, lower stance, accentuated by new front and rear treatments, a wrap-around rear spoiler, and new fenders and doors. Inside, it has laser-etched bucket seats front and rear, and a leather-wrapped instrument panel.
Otto73
foto 2
Otto73
foto 3
f1anatic
mie si CX-7 imi taie respiratia
R a z v a n
Din toamna anului urmator va fi disponibila si in Romania (vorbesc de link-ul lui guerilla). Cine se grabeste tare poate sa intrebe la dealeri, sunt unii care aduc cu spec-uri de USA. Deaja sunt 5-6 pe strazi in Bucuresti...
V L D
Un prieten de-al meu a trecut pe la mazda pentru ca vrea sa isi ea un RX8 si a intrebat si de CX-7 i sa spus ca va fii 33000 de eur cip.
Imi place masina e draguta dar e in clasa cu Lexus Rx300, Subaru Tribeca, Nissan Murano si Infiniti FX35/45. Oare care e mai buna dintre ele pentru ca la pret sunt cam la fel nu ?
Nicolae30758
depinde ce vrei. fiecare dintre ele are calitati si lucruri mai putin bune. vrei fiabilitate maxima, iei lexus, vrei sportivitate mai mare te indrepti catre fx35/45, sau chiar cx7, vrei spatiu mai mare si un sistem awd excelent si consacrat, alegi tribeca, etc. pe toate odata nu le poti avea. asta e clar.
CPI
Din review-uri rezulta ca CX7 ar fi cel mai echilibrat , ar avea cea mai buna medie a calitatilor mentionate de Nicu. Fiabilitatea e mai greu de demonstrat pentru ca vorbim de un model nou dar putem extrapola de la media modelelor Mazda, care este una f. buna.
HalbaSus
In poze garda la sol pare destul de mica... undeva pe la 15-17 cm... Ori daca va fi asa... nu mai bine un Impreza, EVO sau un Legacy ? ca si alea au awd, garda la sol similara si motoare puternice.
V L D
Masina din poza este modificata. E un link mai sus unde este si un mic filmulet cu masina si date despre motor. Motoru e 2,3 si dezvolta 240 Cp . Parerea mea e ca acestea nu sunt SUV-uri ci SAV-uri(Sport Activity Vehicle)......
Daca :angel: ar fii sa imi iau un SUV in aceasi bani asi opta pentru un Touareg , Grand Cherokee, ML sau XC90(Volvo mi se pare cel mai tare blush.gif ).
Sunt mai mari, au motoare diesel si se descurca mult mai bine pe un teren mai accident decat un Cx-7 , RX300 , Murano etc.
CPI
QUOTE(HalbaSus)
In poze garda la sol pare destul de mica... undeva pe la 15-17 cm... Ori daca va fi asa... nu mai bine un Impreza, EVO sau un Legacy ? ca si alea au awd, garda la sol similara si motoare puternice.

Eu cred ca acest concept va ramine la stadiul asta. Nu vad rostul unui coupe ('naltut) awd de 4,8 m de la mazda... SI dezvoltat pornind de la CX7. Ar fi un fel de bmw X5 coupe blink.gif
HalbaSus
eeerm... eu vad patru portiere... blink.gif
V L D
Dar nu mai e la stadiu de concept . Se vinde si nu cred ca are 4,8m . Din cate stiu eu e mai mic decat noul Santa Fe
Otto73
E vorba de adrenaline2 .
Eu am facut cu ceva timp in urma test drive cu CX-7 (244cai)si mi-a placut jucaria . Era grandtouringul AWD.
Mi-a placut ca avea si camera pentru parcarea cu spatele, gps etc.
Adrenaline 2 e un CX-7 tunat cu acelasi motor de 2.3 litri turbo dar peste 300 ponei si arata mult mai sport (fiti atenti la citatul in engleza).
In curand va aparea si CX-9.
R a z v a n


Mazda celebrated the production kickoff of its new CX-9 crossover by holding a "line-off" ceremony at the Ujima plant in Japan, where this new product for the North American market is being manufactured.

autoblog.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.