Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce stiti de Peugeot 107 1E?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Peugeot > 107/1007
Catalin91279
As vrea sa cumpar sotiei mele un 107 pe benzina si nu am informatii de la alti posesori de 107, ci doar de la producator. Habar n-am de fiabilitate, comportament pe la drum intins sau in oras si tot asa... Poate ma ajutati un pic.
Altfel, pretul e accesibil, masina pare OK, nu e fff usoara(are o tona) ca altele din clasa ei, ar consuma putin , dar astea sint povesti din prezentare. Trebuie sa cunosc si realitatea... Poate chiar asa este cum zice producatorul.
La 206-le meu 1.9 D ce scrie in cartea tehnica, chiar asa se intimpla. Are 6 ani si sint HYPERmultumit de ea.
Laurentiu_007
are 68 cp si consuma 4.6/100.cel putin asa zic ei.eu cred ca este cel mai reusit peugeot la ora actuala.motorul asta e de origine toyota(daca sti de acordul psa-toyota din care au rezultat 107, c1 si aygo) si are transmisie pe lant.am mers cu unul si mi-a placut.desi nu pare are interior super bun pentru clasa lui, insa portbagajul are doar 130 litri.oricum pentru oras e suficient. poate un punct slab ar fi insonorizarea slaba.prietenul meu a dat 7500 euro pe el.iar pentru ce dotari are este un pret ok.l-a luat la oferta cu 10%discount, oferta fiind valabila pana la 31 dec. nu stiu, mie mi se pare chiar ok. insa cel mai bine ar fi un drive test ca sa te convingi daca iti place sau nu.
RUE
si daca stiti si cat e un casco ieftin pt o asa masina sa ne spuneti si noua va rog!
Laurentiu_007
casco este 5% din pretul masinii(pret DDP)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.