Help - Search - Members - Calendar
Full Version: senzor airbag aprins
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
danmatyas
salutare.masina: mondeo 2001 tddi 115 cp.am schimbat ambreiajul la un service iar cand am adus masina acasa mi-era aprins acest senzor pt airbag.faza ciudata e ca se aprinde doar dimineata cand e frig afara...la o a 2 a pornire nu se mai aprinde.puteau cei din service sa deregleze senzorul prin schimbarea ambreiajului ? apropos de mecanicii astia buni, acum juma de ora mi-am schimbat cauciucurile pe fata si ambele jante mi le-au zgariat..e a 3 a oara cand imi fac asta la 3 vulcanizari diferite.voua vi se intampla? smile.gif
Alex-F1
Pai la vulcanizarile astea de pe marginea drumului majoritatea sunt pusti de 16-20 de ani si/sau alti barbati, care initial sunt paraleli cu domeniul asta, vor doar un job si-atat....li se face instructajul superficial de baza la angajare si gata, da-i sa mearga....e clar ca nu sunt ei atenti sa nu zgarie jantele sau la alte chestii de astea de finete.... :bash:

Cat despre senzorul de airbag....nu stiu ce sa zic....poate cand au schimbat aia ambreiajul, ai fost nevoiti sa mai scoata cine stie ce mufe, printre care si ceva ce tine de airbag, iar apoi pe cea de la airbag poate au bagat-o inapoi defectuos, doar partial si poate nu face bine contact....la frig se contracta si nu mai face contact, dar apoi la cald se dilata si face contact....nu stiu....zic si io asa la plezneala... :angel:
danmatyas
mersi oricum smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.