Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CONSUM MARE
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Bogdan90899
Mare belea.Cand am luat masina acum 2 luni am facut un consum aproximativ si a iesit undeva la 9-10% in oras.Am o problema cu indicatorul de benzin(nu coboara sub ultima liniuta 15l deci nu stiu exact cand nu mai am benzina).Am ramas fara benzina(acul de la bord arata ca mai are si de fapt era gol) am dus-o la mecanic pt ca nu mai pornea si de atunci cosuma cam 17%.Cu 50l am mers 300km.De la plin la plin nu am cum sa fac consumul din alt motiv:nu pot umple rezervorul ,la un moment dat imi da benzina afara (furtunul de aer nu e infundat),mai mult de 50l nu am reusit sa pun niciodata,rezervorul e de 70.Deci nici de la plin la plin nu am cum sa stiu exact cat consuma.Ca nu indica bine cata benzina am nu e o problema asa mare ca ma descurc eu dar ce fac cu consumul de 17% avand in vedere ca e inca cald afara.Help me pls...!!! :cry: [/b] bogdanmbit@yahoo.com
alcris01
Despre ce masina e vorba domnule, are cumva motor de 5-6 litri biggrin.gif
Skywalker
Daca tot ai un Opel (sper) intra pe forumul de Opel www.clubopel.com
Bogdan90899
Poate stie cineva de ce consuma asa mult? Am impresia ca omu a umblat la un reglaj la filtrul de aer poate fi de la asta?Daca e de la filtrul de aer cum il reglez sa fie bine?
ionut83652
nu poti regla filtrul ala se schimba si gata daca spui ca ai schimbat filtrul de aer si ala de conbustibil singura varianta e un test pentru verificarea injectiei alte cauze nu prea mai sunt .sau pierzi motorina pana ajunge in motor vreo conducta sparta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.