Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dublura cheie, cod radio-casetofon
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
costinel90585
Sunt posesorul unui Opel Astra G-2001 si nu mai am dublura de la cheie si nici codul radio-casetofonului. Imi poate spune cineva unde pot confectiona o noua cheie si de unde pot afla codul radio-casetofonului?
Si cam cit m-ar costa?
Multumesc anticipat!
A K U
Dublura cheii cred ca nu o poti face decat la reprezentanta pentru ca are un cip inauntru care permite pornirea motorului. In ceea ce priveste codul, acesta e specificat pe un cartonas ca o carte de vizita pe care scrie Radio pass, sau cam asa ceva. Daca nu-l ai, tot la reprezentanta se rezolva. Bafta!
Radu50689
Dublura la cheie poti face si in alta parte si costa cam 50E.Vezi publitim.tm.ro
ionut83652
un electronist bun te scapa de cod(in special aia de repara telefoane mobile)iar cheia la constanta sau la reprezentanta!
costinel90585
Mulțam frumos pentru tot!
florin58588
Pe scurt, cheie la reprezentanta -50 euro dar nu vei mai avea pe ea comenzi pt inchidre[deci simpla]codul cas se poate face tot acolo dar este scump, mergi mai bine da decodari mobile.....il sparg ei....
sergiu1
pune seriile de la cas si poate iti dau codul de la cass. zi-mi si ce cass este pe masina.
costinel90585
Multumesc Florin si Sergiu1 pentru informatii dar am rezolvat deja problemele! :wave:
sergiu1
unde ti-ai facut cheia si cu cit?
costinel90585
200 RON, la reprezentanta Opel din Craiova! Cheie simpla !
laurentiu84246
Mergi la reprezentanta opel din orasul tau -200 RON cheie simpla -540RON cheie cu telecomanda -40 RON carpass codul de la radio cas sau cd(in asta include toate codurile masini ) asta daca nu a fost schimbat ceva , dar fara car pass nu poti face cheia :wave:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.