Help - Search - Members - Calendar
Full Version: s-au schimbat frecventele la radar?
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
Rares33010
Salutare tuturor!
Sunt si eu posesor de detector de vreun an.
Nu prea l-am folosit in Bucuresti ca la traficul care il avem este inutil.
Daaaar, azi de dimineata, la ora 03:15 (liber fratzica!) goneam cu 70km/h pe podul Grant, si la coborarea spre Turda stateau gorobetzii intr-o Solentza alba parcata ... Si desi erau clar la "filmari" detectorul n-a zis nici pâs. S-o fi schimbat cumva frecventa de curand? Sau ... poate nu era pornit aparatul lor ... Stie cineva, ceva? Aveti vreo noutate?

Am un detector Sensoro Silver Bulet si pana acum am fost multumit de el ca "vedea" cam tot ce misca. Pozitia lui era la tetiera, deci cu vizibilitate maxima ...
Unde oare s-a rupt filmul?
S O R I N
Din cate am vazut si stiu la noi ,radarul este decat pe K band.

Nu cred ca au schimbat frecventa. Poate ori era oprit ,ori astepta sa

"dicleasca" vreunu si sa i dea drumu la aparat....
CatalinKRK
Ori dormeau ori asteptau pesti mai mari. Nu am auzit sa-i fi dotat cu vreo generatie noua de radar, iar pe cele vechi le stim cu totii ce pot.
Paul46623
Aplica tactica vietnameza. Il iau ochiometric pe un vitezar (unul cu ceva mai mult 'avant', ca sa aiba ce manca de pe urma lui), asteapta sa se apropie de masina, dau drumul la borcan atat cat sa-l pinguiasca si, pana sa apuce respectivul sa reduca viteza, l-au inhatat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.