Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ACOPERIREA RADIATORULUI
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
sergiu90450
ce ziceti ? facem ceva daca punem o CEVA pe bara fata in dreptul radiatorului iarna inbunatatim cu ceva parametri temperatura motor sau mai rau stricam? voi ce parere aveti sau daca stie cineva mai bine informat despre acest aspect
TLS-09
Asta era solutia "batraneasca" pentru vechile Dacii. Doar acolo apa din circuit sau radiatorul nu se incalzea destul de repede astfel incat in interior puteai filma lejer o reclama la votca Polar.
Oricum si acolo se acoperea de regula doar 1/2 din radiator.
La masinile noi solutia nu se mai impune.
Obturarea radiatorului nu se merita la viteze mici in oras unde oricum nu se incalzeste apa mai repede in felul asta. Ar putea avea un oarecare rol la mersul in afara localitatii, dar presupunand ca este iarna, nici acolo viteze nu poate fi prea mare.
Una peste alta nu este o solutie.


Sergiule tu esti un tip friguros? biggrin.gif Ca vad ca ai ce ai cu radiatorul (in topicul de fata si altele anterioare) biggrin.gif
ionut83652
nu e dacie !atata timp cat ai caldura inuntru de ce sa il acoperi?
alcris01
Iarna termostatul se deschide mult mai greu, deci nu e o solutie acoperirea grilei radiatorului.
bogdan65418
Nu este nici o problema oricum dieselul se incalzeste mai greu iarna.Oricum daca vrei sa-l acoperi radiatorul sa o faci cind sint afara minus 10grade celsius
TLS-09
O sa-l debusolam total pe omul asta. De ce sa-l acopere? Nu pot sa inteleg dorinta romanilor de a aplica metode ancestrale 'daciote" la masini care nu necesita "ajutorul".
Nu zic ca nu poate sa-l acopere dar totusi nu cred ca pentru cele 2 minute in care se incalzeste mai repede apa merita.
Cipi45667
Acopera-l partial daca ai cum. Daca mergi in afara localitatilor, vei vedea variatii de temperatura la lichidu de racire si chiar temperatura sub 80 grade la apa....Asta nu face bine la motor si nici la consumul de motorina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.