Help - Search - Members - Calendar
Full Version: problema la turatia de ralanti
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
sergiu1
am un amic ,care si-a cumparat un astra g in 2 usi 1,4 benzina din 2002.ca tot omul grijuliu i-a facut distributia si i-a schimbat filtrele. masina are urmatorul simptom:inainte sa schimbe filtrul de polen, cind pornea clima pe temperatura minima, motorul avea tendinta sa se opreasca,,ba chiar s-a oprit de citeva ori.(dar nu facea mereu) .dupa ce a schimbat filtrul de polen, cind porneste clima ,turatia motorului pe loc creste de la 800 la 1000-1100 ture,consumul si el fiind indicat pe b.c. la 2l. stie cineva ce poate fi?
Alex89808
sal! cand pornesti clima e normal sa creasca turatia motorului un pic! nu am inteles faza cu , consumul ( 2l)
ionut83652
pai tu cred ca opresti clima noi pornesti ca atunci cand pornesti clima scade un pic turatia!
sergiu1
e normal sa creasca,dar nu cu 300 ture.bun sa zicem ca asa trebuie sa fie,dar azi dimineata nu a mai facut asa iar consumul era de 1.2l cu clima.deci aviz pentru cei care se pricep,un raspuns tehnic.
sergiu1
QUOTE(ionut83652)
pai tu cred ca opresti clima noi pornesti ca atunci cand pornesti clima scade un pic turatia!



pai cred ca tu nu citesti bine ceea ce am scris.
ionut83652
am citit oricum filtrul d epolen nare nici o treaba ala e pus in fafa ventilatorului d etrage aer in habitaclu eu leam scos ca atunci cand se infunda se abureste geamul eu iti recomand sa vezi daca compresorul de ac lucreaza normal pentru ca e posibil ca atunci cand cuplezi daca comopresorul e blocat iti apare fluctuatia asta deci cred ca cel mai bine e sa verifici compresorul de ac!
sergiu1
blocat definitiv,nu poate sa fie ,pentru ca ii merge clima si baga aer rece puternic.cum pot sa vad daca este blocat partial?
ionut83652
nu blocat definita ca iti rupea cureaua pana acuma dar poate agata ceva la cuplare el are niste pistoane si in capatul pistoanelor o tablita poate s arupt tablita si cand cuplezi pana isi ia un pic viteza merge mai greu sau poate ceva blocehaza miscarea corecta a angrenajelor compresorului!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.