Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Operatiunea Vii pieton si pleci fraier
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Andrei38283
Am fost mai devreme la Meridian sa-mi incerc si eu norocul pt masina pe care o pun in joc cei de la dacia. Cheia o aveam dintr-un pliant de la un ziar. Ma siu in masina dau sa bag cheia si binenteles ca nu intra(daca intra eram la plimbare acum) ma uit mai atent la contactul masinii si constat ca a fost schimbat. Nu era pus pe pozitie (era stramb) nu avea ornamentul de plastic, cu alte cuvinte nu arata ca un contact de masina noua. Arata cum arata contactele la daciile alea vechi cand il schimbi si nu reusesti sa-l mai pui bine. Nu inteleg de ce au facut asta. Daca nu vroiau sa dea masina puteau foarte bine sa organizeze numai o tragere la sort. Oricum sunt foarte dezamagit de atitudinea lor. :puke:
T u d o r
Pai vezi ca profilul cheii pe care ai avut-o din viar nu e acelasi cu cel al masinii standard. smile.gif Daca nu schimbau butucul, nu avea nimeni nici o sansa sa potriveasca cheia. Nu zic ca se poate castiga, dar asta e explicatia pentru butucul schimbat.
Andrei38283
Toate cheile eraul la fel. Butucul eera mai mic.
Alex-F1
laugh.gif Prea tare faza.... :punk: Dar tu de unde stii ca toate cheile erau la fel? Pai ce rost avea sa schimbe butucul? Daca s-au facut 1000 de chei pt. ziare de exemplu, puteau sa multiplice o cheie falsa de 999 de ori, din cea originala lasau o bucata, iar care o nimerea din ziar era om facut! beer.gif Poate asa au si procedat, iar tu ai avut una din cele 999 de chei (false, dar identice bineinteles), dar tot nu vad logica cu schimbatul butucului! :scratchchin: Probabil a fost schimbat pt. ca si cel care avea originala sa nu poata porni masina, crezand ca pur si simplu n-a avut omu noroc, n-a fost cheia cea buna la el.... blink.gif
adi.mitrea
Orice cheie normala, nu din ziar, are acel CIP pe ea care dezactiveaza imobilizatorul motorului.

De asta au schimbat contactul... au pus unul care sa citeasca chei din-astea facute la gramada. Oricum e o fraiereala curata si marketing mult, de acord cu tine. Cel mai pretios castig este munca (daca se poate si cinstita). :wave:
Baby Blues
Si eu am plecat fraier ieri de la Dacia! blush.gif
G e o r g e
colegii mei de mai sus au dreptate . cheile sunt diferite fata de cele standard.

imi place sa vad atitudinea asta comunista ... toti ne fura noi suntem cei mai corecti mama lor de ingrati .

mdea ...
Andrei38283
Cand aparut Loganul prima data am fost si eu sa vad lansarea. Si atunci ca si acum era smecheria asta cu cheile. Numai ca contactul loganu-lui in care iti incercai cheia norocoasa era cel din fabrica si nu cel schimbat. Deasta zic ca mi s-a parut ciudata faza de la Meridian. Vad ca unii au inteles altceva din posturile mele.
G e o r g e
vad ca unii au ramas la mentalitatea comunista . blink.gif
boty
Sau poate s-au facut 999 de chei false si o cheie buna care este data cui trebuie ... Ce metoda mai buna de dat comisioane decat asta , " Uite domne din parte firmei noastre o cheie sa incercati poate se potriveste la un Logan .... Ia uite ce chestie se potriveste cheia .....Felicitari ati castigat un Logan la promotia noastra ......."
alcris01
Si eu am facut parte dintre cei care si-au incercat norocul cu cheia gasita in pliantul din ziar. Dar fiind sfarsit de saptamana am cumparat mai multe ziare (diferite), colectand vreo 3 chei. Culmea ca erau inseriate, cu serii diferite, dar aveau acelasi profil biggrin.gif Ce sa mai intelegem de aici? Marketingul Dacia si-a facut treaba, dar pe mine nu m-au convins, nu atat prin neseriozitatea smecheriei cu cheia (succesului,zic ei), cat prin calitatea Loganului break, o uratenie de masina. Nu cred ca vor avea cine stie ce succes cu ea, poate pietarii o vor aprecia... bicycle.gif
admin
Da matale ce masina ai de zici de Logan ca e urat?..nu cumva ai Fiat Albea??? biggrin.gif
alcris01
Nu mai vreau experiente cu Fiat. Am avut cu ani in urma un Regata si m-am lecuit de italiene. Poate vorbesc cu pacat si au imbunatatit calitatea, dar m-am ars odata si nu vreau sa o patesc din nou. Cat despre Logan, ca asta era subiectul topicului, raman la parerea ca breakul nu mi se pare deloc reusit din punct de vedere al designului exterior. Cat despre motorizare, vom auzi in curand de la noii proprietari de astfel de bijuterii ca sunt submotorizate din cauza greutatii mari :bash: La intrebarea ce masina am, va informez ca in prezent sunt pieton bicycle.gif mi-am vandut ultima masina, un Ford Focus 1.8TDCI din 2002, ca ma cam plictisisem de ea si acum sunt in cautarea unei alte marci. Sa vedem ce perspective vor mai fi cu leasingul in conditiile noului cod fiscal :bandit: Sa auzim de bine!
air_wolf
e iar promotie din aia cu cheie? blink.gif blink.gif blink.gif
RUE
eu am fro 4 chei din showroom, macar am dat un cox la drivetest de tot efortul de a completa hartoagele alea.
nu stiu ce se intampla cu formurile puse in urna la dealer.
sper ca mama sa fie iar norocoasa ca se fac 20 de ani de cand a scos masina la CEC. :wave:
alcris01
Bafta! Sa ne spui si noua daca ai intrat in partidul "norocosilor" biggrin.gif
Daniel82595
QUOTE(adi.mitrea)
Orice cheie normala, nu din ziar, are acel CIP pe ea care dezactiveaza imobilizatorul motorului.

De asta au schimbat contactul... au pus unul care sa citeasca chei din-astea facute la gramada. :wave:

pai asa e...yo zic ca daca aveai cheia castigatoare nici nu pornea, trebuia doar sa intre acolo si apoi verifica cei de dealer seria cheii si gata aveai un logan....parerea mea. blink.gif
codrin81776
nu vad unde ar fi mentalitatea comunista pe care o invoca george...oricum, nu din partea celor care au postat aici....
sa apelezi la un tertip de genul asta....(sa schimbi butucul demarorului unei masini in virtutea unei campanii mediatice) mi se pare un lucru nu doar incorect ci chiar la limita legii privind protectia consumatorului. ori dai ori nu mai da frate....suna a vrajeala tipic romaneasca....cam ca reducerile alea cu "pina la" cu fonturi de 5 si "75%" cu fonturi de 80....bleah
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.