Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Logan Prestige sau second hand?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Sebastian90306
Salutare,
Am cautat o pagina de forum despre Logan tocmai pentru ca aveam nevoie de mai ulte informatii pt a ma decide daca merita cumparata....Dupa ce am parcurs topicurile,concluzia a fost ca merita pentru o masina noua in banii astia..Consumul,hmmm...cam mare pentru oras (mai ales dak ai si aerul pornit ),dar ma rog...dak vrei 105cp si motor de 1.6...poate merita...Dar nu din cauza asta stau pe ganduri;azi am fost sa o vad si pt prima data am intrat in ea...finisajele mi se par deplorabile...a apasat cineva cu mana in tavan...a observat careva imbinarea plafonului deasupra usilor...plasticul cu aspect "cromat" usor scorojit din jurul duzelor de ventilatie...Nu stiu,poate ca ma asteptam la mai mult de la Prestige...dat fiind ca e varf de serie...
In alta ordine de idei,am vazut si noul Corsa...super finisaje la varianta de top..am ales o varianta medie Enjoy parca....dezastru...plastic urat ..ce mai..aspect total schimbat la interior !Parca era alta masina! Peugeotul 207..frumusel nu zic ba ..dar si o gramada de bani..in varianta de leasing pe care o vreau ajunge la 18.000 Euro !Grande Punto ,am inteles ca sunt probleme pe la directie...Ce sa fac??? Dati-mi un sfat..
Sa iau Loganul Prestige...sau o masina second in ac bani ?Mentionez ca nu tin neaparat sa miroasa a nou inauntru biggrin.gif Vreau doar sa n-am probleme cu ea...
multumesc pt timpul acordat...
T u d o r
E un subiect apropiat de "versus".
Iti spun eu: Daca nu-ti place Prestige-ul, vezi la Clio3, au o oferta cu leasing pe 3 ani cu dobanda foarte avantajoasa, in 5,XX %. Cu avans 50% iti iese rata cam 200Euro/luna, casco si TVA included, asta pentru varful de gama cu motor 1,5 DCI de 85 cai. LA benzina iese mai ieftin. smile.gif
Si la Clio nu te poti vaita de calitate...
iulian_1976
...eu am condus Logan si acum merg pe un Audi A4 dar in Franta.
...Loganul are service ieftin , rezistenta la gropile romanesti,un pic inconfortabila ergonomic m a refer,viteze
de pana in 130 km/ ora merge si peste incepe sa consume ,tinuta de drum nesigura
...SH al meu Audi A4 an 95, cand iei gropile din Romania te doare inima, service scump,se simte bine
intre 100 si 140 km/ora tinuta de drum super dar nu prea ai unde sa mergi cu ea asa tare in Romania.
O sa radeti dar daca sunteti lucizi pe drumurile din Romania nu poti merge asigurat peste120km/ora
restul e pe barba voastra.
...sfatul meu e Logan ptr Romania o exceptie ar fi Cielo care e un sh bun ptr Romania
cristianionut
nu stiu cum e loganul la service dar la golf diesel o revizie este intre 100-150 de euro depinde unde o faci si ce ulei pui in masina.Da la porche romania este peste 300 de euro, ca in bani astia o gidila whistling.gif .
Apoi mai e o chestie: 100 de cai la o turatie de 2000 de ture pai ai demaraj cu o asa masina.Faci orice depasire vrei tu, chiar si tir lung.Am mers si cu asa zise masini economice cu 50-75 de cai, dar la 90 de kilomtri la ora nu mai intram in depasire ca e cam naspa.
Cu un golf 4 am mers pina in grecia 13 ore in continuu fara pauza in luna august (44 de grade afara)dus si intors.Masina sa comportat ireprosabil.Dotari:aer conditionat,ESP (o functie formidabila), ABS, computer de bord, geamuri electrice (deschidere inclusiv din telecomanda), oglinzi reglabil electrice si incalzite, inchidere centralizata,......masina tata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.