Help - Search - Members - Calendar
Full Version: In 2006 Formula Unu isi ia ramas bun de la...
Masini.ro Forum > Auto Motor Sport > Formula 1 > History
f1anatic
Michael Schumacher


Jacques Villenueve


Juan Pablo Montoya


Michelin


Cosworth Racing


Un week-end trist in F1. Probabil cea mai mare schimbare in F1 de dupa Imola 1994. Si din pacate viitorul nu arata prea bine.
Oana
too bad, so sad...
cred ca nici la examenul de licenta nu am avut atatea emotii...dar socul cel mai mare va fi, insa, in prima etapa a sezonului 2007, atunci cand voi realiza cu adevarat ca schumy nu mai este...
cat despre celelalte disparitii, nu ma afecteaza...in schimb cred ca va fi o zi trista pentru ei....cu exceptia lui montoya
Duminica, Formula 1 va avea culoare...
Baby Blues
Vom trai si vom vedea! Parerea mea este ca se va relansa F1 odata cu plecarea lui Schumi chiar daca este unul dintre cei mai "meseriasi " piloti . Eu am fost fan Nigel Mansell (sper ca am scris corect)dar nu a murit F1 fara el cum nu a murit fara Sena. Toti au avut cate un cuvan greu de spus in F1 dar "live goes on"
CCI
Ba din pacate F1 a murit pentru vreo 10 ani fara Senna sad.gif Parerea mea.
Baby Blues
nu stiu daca chiar a murit dar a cam fost pe pat.
Andrei38283
Mi-a parut rau cand a plecat Montoya. Ala da pilot frate. Imi placea temperamentul lui. Cat despre Michael Schumacher imi pare bine ca pleaca. Prea ma saturasem sa conduca el toata cursa de la cap la coada.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.