Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Baterie Audi A4
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
Mitu80459
Salut,

Am un Audi A4 1.9 tdi de 90CP. De cand a inceput sa se raceasca vremea am observat urmatorul fenomen. Dimineata, cand pornesc masina, motorul porneste fara probleme, in schimb se intrerupe alimentarea la toti consumatorii din interior (bordul, ceasurile, radioul, climatronicul). Dupa ce merg o anumita perioada cu masina, toate isi revin la normal. Am fost cu masina la service, dar pina acolo isi revenise deja la normal si nu se mai observa acest fenomen. Cand am pus bateria la tester indica o capacitate de 79% si mi-au spus ca nu este nici o problema. Credeti ca ar trebui sa inlocuiesc bateria, tinind cont ca vine iarna sau mai pot sa astept. A mai intalnit cineva acest fenomen?
Traian89565
nu e sigur de la baterie, e ceva in circuitul electric, care probabil functioneaza corect numai cand e cald. nu as putea sa zic exact ce, parerea mea e sa mergi la un tester, ar trebui sa apara eroarea.
ionut83652
daca ai 79 la suta sigur nu e din cazua bateriei vezi ceva la instalatia electrica ori perzi curent pe undeva ori vreo parte elctronica e in scurt!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.