Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cheie contact noua Opel Corsa
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Luci89931
...problema de fapt nu-i a mea, da' am zis sa dau o mana de ajutor unui prieten. Este vorba de un Opel Corsa din 2001 sh care a venit in tara cu 2 chei de contact cu microcip. In urma cu vreo 2 sapt. tipul a scapat cheia pe jos, aparatoarea de plastic s-a desfacut, cipul s-a dislocat si masina nu a mai pornit cu cheia respectiva; ca urmare a folosit cheia de rezerva pe care o mai avea. Alaltaieri, la o spalatorie (ceasul rau, pisica 13...) ii pica din buzunar si cheia nr. 2, se desface si cipul se duce pe apa sambetei... Tot ce mai poate face cu cheia "goala" e sa deschida/inchida usile si sa invarta demarorul dar computerul nu ii permite alimentarea.
Eu la masina mea (Ford Mondeo) am o cheie master care permite computerului sa "invete" codul unei chei noi, deci inlocuirea cheii nu e o problema. Nu stiu dak asa ceva exista si la Opel, dar masina in cauza a venit din Germania fara.
Cineva mai destept decat mine ar putea evtl sa-mi spuna cam care ar fi posibilitatile de rezolvare... Multzumesc.
florin55503
pai solutia e urmatoare. sa se duca cu talonul masinii la o reprezentanta opel si ii vor face o noua cheie. probail va costa inte3.5 si 5 mil. dar foarte neatent prietenul asta al tau
Luci89931
mersi pentru exprimarea eleganta blush.gif
Ma gandeam ca solutia finala e sa apeleze la reprezentanta (nu aveam habar, oricum cat ar putea costa o cheie noua). Dar nu excludeam - teoretic - alte posibilitati mai facile (cumparat cheie, reprogramat computer de bord... ma rog, nu ma pricep da' am zis sa vad ce zic si altii). Eu unul, cu reprezentantele am experiente neplacute (scump si prost).
Cristi72616
Daca nu te incanta ideea de a apela la o reprezentanta din Ro, poti apela cu increderea la o reprezentata din Germania. Le dai codul cheii si in 2 saptamani ai cheia. Asa a facut un prieten care din pacate isi "busise" butucul de la contact.
ionut83652
chei cipate se copie si la noi la constanta vezi in autosupermarket ca gasesti acolo spre sfarsit un anunt !aia copie orice tip de chei cu cip si costa intre 1-1,5 mil e mai ieftin !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.