Help - Search - Members - Calendar
Full Version: !!!!JANTE pentru ROMANIA!!!!! (in sfarsit)
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
R a z v a n
http://www.german-wheels.com/produkte/radinox/video4.php

http://www.german-wheels.com/produkte/radinox/index.en.php

pe site gasiti mai multe videoclip-uri la cre mie mi-a stat inima...cnd vezi cum da cu janta de bordura...ahhh (finalul cand pune janta pe stand e intr-adevar incredibil)
rafaello5
Nu stiu daca jantele alea ar mai fi ok daca dau cu ele in gropi.Ei le-au testat pe "mers circular" daca pot sa ma exprim asa.Adica a accelerat puternic pana a taiat asfaltul.Dar oare cum s-ar comporta la lovituri de gropi incasate pe la 60 km/h sau chiar si mai bine pe la 100 km/h pe autostrazile noastre.E bine de stiut totusi ca materialul e mai rezistent si daca am nevoie sa imi tai gresia din baie imi cumpar un set dinasta si dupaia mai mai dau si cu masina.UIte germanii astai inventeaza nu mai lucruri multifunctionale bune si durabile.La mai mare!!! band.gif
R a z v a n
pai intra pe site si sapa dupa alte clip-uri. uita-te cu da cu ea de bordura...
ionut91746
ai luat o bordura sanatoasa , se face acordeon :ntz:
R a z v a n
cum adica? asa?:




uite si un film sa te convingi....
http://www.german-wheels.com/inhalt/schmidt4.wmv
mike.omega
Buza jantei este intarita si cromata la modul serios. Si cand musti dintr-o groapa la viteze mai mari ce te faci? smile.gif
_Constantin_
Eu se pare ca sunt singurul impresionat de pe aici. Am increderea ca nemtii cand spun ca e rezistenta stiu ce vorbesc. Probabil daca ataci o bordura mai voiniceste cauciucul se taie, bordura se strica si janta ramane intacta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.