Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DETECTOARE RADAR - DE UNDE?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
mihai83654
Vreau sa cumpar si eu un detector Beltronics. De unde as putea cumpara? Am gasit pe amazon.com la preturi super avantajoase, in comparatie cu preturile de pe site-urile noastre. Exemplu : 139 $ in comparatie cu 250 euro !!!!! blink.gif Mai sunt si alte variante??
Sebastian27003
Salut!
incearca la Alt Computer www ****** .ro
Vlad6
Sebastian inteleg intentia ta buna dar tot nu e permis sa incurajezi vanzarile wink.gif
@ mihai eu il am din state si acolo sunt mult mai ieftine, asa vor fi si la noi cand vor fi legale ( legal sa le folosesti ca e si acum legal sa le detii si sa le comercializezi )
ionut-B
iti recomand un magazin cu drag unt=de vei fi servit cu multa amabilitate ,eu mi-am cumparat un Beltronics 995 foarte bun de aici:http://totul-redus.ro/bel-vector-995-detector-radar-cel-mai-bun-model-2009.html

dar in situatia de fata in care detectorul nu prea mai ajuta la nimic mai bune sunt statiile radio emisie-receptie unde mai poti vorbi cu cei din fata sa-ti spuna locul unde sunt amplasate eu am cumparat tot de pe site-ul de mai sus o statie perfecta pentru autoturism ,mica si foarte buna si un amplificator de 100 W.
http://totul-redus.ro/2.statie-alan-42--ca...ica-120-dv.html

vreau sa va spun ca nu credeam ca se pot obtine atatea informatii pe canalul 22 si colegii din trafic sa fie atat de amabili (colegul este apelativul pe canalul 22)

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.