Help - Search - Members - Calendar
Full Version: a4 avant, 270.000 km, ce spuneti?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
Alexandru58853
Salu, am cumparat un A4 Avant de la nemti din 2000, cu 269000 km, masina arata impecabil,are PumpeDuse (nu stiu ce inseamna) am dat 7800 acolo cu tot cu acte.Are navigatie si multe altele.Cel de la care am luat-o mi-a spus sa schimb cureaua de distributie, bujiile (ca porneste mai greu dimineata) si cam atat. Ce spuneti se merita,eu sunt super multumit de felul cum se misca, consuma putin si e totul ingrijit ca la carte. CAT MA COSTA CELE DE MAI SUS SI CAT M-AR COSTA INTRETINEREA EI??
Marius87583
mie sincer mi se pare foarte mult 7800 euro in germania + vama si ce mai trebe la noi pe o masina de 270 000 km, si combi...oricate dotari ar avea...la 270 000 km eu zic ca o sa apara mult mai multe probleme decat cele pe care sti le acuma ...Adica, dupa parerea mea, cand cumperi o masina second hand, pentru mine numarul de kilometri e printre cele mai importante lucruri pe care le iau in calcul...e adevarat ca la multe e dat kilometrajul inapoi, dar nu prea ma incanta nici ideea sa dau atatia bani pe o masina care stiu sigur ca a circulat 270 000 km...cel putin asta e parerea mea....
marius89088
sincer are ceva km dar daca e intretinuta si motoru merge bine e ok iar probleme apar la orice masina, bafta si mult noroc
Otto73
Eu spun ca e foarte uzata si motorul e pe duca.
Mai mult de 100000 fara sa-l refaci nu o sa mergi cu el(asta intr-un caz fericit).
Sper sa ma insel, dar sincer nu stiu ce a fost in capul tau cand ai luat-o.
Oricum bafta si sa ai parte de ea.
Alexandru58853
Cam cat duc motoarele de Audi, piesele sunt scumpe? Eu vreau sa o pastrez, cred ca problemele intervin la orice masina, am sa merg la un service cand vin tara si ii fac o revizie la sange, cam ce trebuie schimbat la ea, sa mai mearga inca pe atat? smile.gif
Petrica61298
HA-ha... nu asculta gurile rele....cine stie ce inseamna Audi va zice doar de bine, eu zic ca pana la 500 mii merge fara probleme motorul! in rest poate mai schimbi rulmenti, curele bla bla... AUDI e AUDI!!!Iar la o masina conteaza si dotarile, doar la Dacie e primul pe lista numarul de kilometri. Bafta iti doresc si foloseste-o la maxim fara grija!
Flav
QUOTE(Otto73)
Eu spun ca e foarte uzata si motorul e pe duca.
Mai mult de 100000 fara sa-l refaci nu o sa mergi cu el(asta intr-un caz fericit).
Sper sa ma insel, dar sincer nu stiu ce a fost in capul tau cand ai luat-o.
Oricum bafta si sa ai parte de ea.


Un motor de audi la 270 de mii de km nu este "foarte uzat", Are intr-adevar un nr. de km dar motorul e ultimul care pica. Eu mi-as face griji de celelalte subansamble ale masinii... am avut in familie un audi 80, care in cei 28 de ani de functionare, cat are pana in prezent, motorul nu a avut nici o problema, si ... crede-ma a mancat multe sute de mii de km de sosea.
HalbaSus
Motorul in sine rezista... N-am auzit cazuri in care sa crape efectiv motorul, probleme pot aparea cu turbina, dar poate ai noroc si a fost schimbata pana acum, daca nu... s-ar putea sa fie afectata. Oricum kilometrajul si varsta masinii nu sunt direct proportionale cu fiabilitatea. Am un prieten care si-a luat un polo din 2003 (isi putea lua si masina mai mare dar dorea cat mai noua si cu cat mai putini km (avea vre-o 80.000 reali, cu carte de service, etc)). Pana acum i s-a rupt lantul de distributie (pe la 90.000 km - cost reparatie 17 milioane), mecanismul si motorasul de la stergatoare (cost reparatie 15 milioane). Eu am avut un opel din 97 (160.000 avea cand l-am luat in 2002 - nu stiu daca erau reali sau nu) si merge si acum fara probleme (vre-o 210.000 km) - si a fost o masina de care am tras rau de tot. La SH-uri depinde mai mult de noroc decat de vechime, cand eram la reprezentanta la revizie in fata mea era un domn foarte nervos ca si-a luat Q7 de 3 luni si i s-a rupt cureaua de transmisie.
Traian89565
sunt de acord la faza cu motorul. un motor audi diesel merge lejer la 400-500k km fara belele. in schimb atentia trebuie sa fie mai mare la restul... poti avea de schimbat tot felul de elemente de suspensie sau maruntisuri... plastice care se rup din cauza vechimii, elemente de tabla care ruginesc etc... daca au fost schimbate pe parcurs e ok... si mare atentie si la turbina smile.gif sunt pacatoase
Alexandru58853
Din spusele voastre, un lucru e sigur, AUDI e considerata masina de lux, asta inseamna rezistenta cat cuprinde, aspect, fiabilitate, manevrabilitate, confort.Inteleg ca piesele sunt mai scumpe ca la alte masini, dar cand schimbi ceva la Audi ,nu mai schimbi peste cateva luni din nou.Sa inteleg ca trebuie sa ma astept la ceva problemutze si sa fiu atent cu consumabilele, curele si alte alea.
Am Pompe Duse , poate sa-mi spuna cineva ce inseamana, si care-i povestea cu asta. E mai bine ptr motor, ptr consum, ptr ce??
Flav
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?act=At...ost&id=4257

Aici poti afla mai multe despre motoarele PD. Articolul e in limba engleza.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.