Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sunet ciudat la octavia tour cand accelerez
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Stelian86846
Salut!
Am o Octavia Tour 1.6 MPI de vreo sase luni si acuma am observat ca atunci cand apas pe acceleratie se aude un sunet ciudat ca de apa(lichid)(ca si cand ai face gargara) . Pe langa asta mai exista si un tacanit (cred ca la injectie).
S-a mai intamplat la altcineva asta?
Mersi.
TLS-09
Referitor la sunet fii atent daca nu apare cu precadere cand ai rezervorul plin. Si mie imi apar zgomotele astea , un fel de clipocit dar nu-i decat combustibilul in rezervor. A mea nefiind asa 'nervoasa"(diesel nu-i asa) aud zgomotul respectiv cand frinez si mai ales cind dau cu spatele sau trec peste denivelari.
Referitor la tacanit nu stiu ce sa spun, nu ma pronunt.
fatu65850
Problema aceasta o am si eu cu gargara cum zici tu.E un por la radiator sau pe la un furtun unde perde lichid de racire.Verifica lichidul de racire si complecteaza daca este nevoie.Eu am hotarat s-o las asa ca deocamdata nu se vede pe unde pierde.Eu am masina din aprilie 2006 si acum o luna am complectat jumatate de litru de antigel.Am fost cu masina la sevice(eu stiind defectul deoarece la fosta masina patisem aceiasi problema)ei mi-au spus ca asa trebuie sa scada lichidul de racire ca deoarece este vara si foarte cald.
TLS-09
Uite la chestia cu porul nu m-am gindit dar este posibil. Oricum timpenia cu scazutul nivelului ca sa completezi 1/2 litri ca-i vare e misto. Fantastic ce lipsa de imaginatie au astia cand nu stiu ce sa zica.Eu nu cred ca am competat 1/2 litri in doi ani jumate.
DORU
Daca nu ti-e greu si decat sa ai vreo neplacere in viitorul apropiat, programeaza-te la un service Skoda pt consultare. arigato.gif
Lucian72846
DORU are dreptate , masina este in garantie si conform manual de intretinere si certificat de garantie , orice neregula constatata trebuie semnalata service-ului Skoda in cel mai scurt timp . Asa cum a mentionat si DORU , se poate transforma in ceva mai grav . Bafta !
Stelian86846
mersi mult
DORU
Te rugam sa revii cu informatii dupa vizita la service. Multumim !
cristian48624
Chestia cu ticaitul apare si la mine, la aprox 5-10 min de la pornire. Daca ridici capota vei observa ca ticaitul vine din partea stanga jos.

Cei de la service mi-au spus ca e un lucru normal (ceva cu filtrarea noxelor) si au zambit pe sub mustata cand le-am spus ca masina anterioara a fost un Tico. Cumva ca nu prea am experienta cu masini mai scumpe.
DORU
Stelian si Cristian: "tacanitul" poate proveni de la recircularea vaporilor - in acest caz nu este nici o problema, insa nu este obligatoriu sa fie aceasta cauza. De aceea am recomandat o vizita scurta la service autorizat Skoda...
cristian48624
Da, Doru, bine zici: recircularea vaporilor mi-au zis si la service. Nu mi-am amintit eu exact ce mi-au zis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.